Tek başına kullanılıyor canım. Sürekli kalabilir. Ben hiç sorun yaşamadım. Sana da iyi gelir inşallahKızlar yeni doğum yaptım göğüs uçlarim feci sızlıyor daha ikinci güngümüş kapak alacağım, yalniz bunlar lansinoh kremle beraber mi kullaniliyor yoksa tek basina mi ve günde kac saat takmak lazım biliyor musunuz
Ay teşekkür ederimm burda konuşulanlar rüya gibi gelirdi hepsini bir bir yaşıyorum:)Tek kullanılıyor diye biliyorum.Hayırlı olsun insallah alışırsınız hemen
O zaman tek kullanmaya devamTek başına kullanılıyor canım. Sürekli kalabilir. Ben hiç sorun yaşamadım. Sana da iyi gelir inşallah
Dönüşümlüdür o bence.Ay teşekkür ederimm burda konuşulanlar rüya gibi gelirdi hepsini bir bir yaşıyorum:)
Bi kac kisiden duydum kremle beraber kullandim diye ama ayni anda mi yoksa bir kac saat krem bir kac saat kapak mı kastettiler anlamamistim
O zaman tek kullanmaya devamİnsallahh canim Öbür başlıktan hatırlıyorum sanırım seninkiler de baby mom dı ondan aldim bakalim
Vardı topikte de benim hic gelmedi öncesinde. Soeun olacağını sanmam ama yine de doktoruna söyleHanımlar bugün 18+0 meme uçlarımdan berrak sıvı sızıyor. Bi kaç gündür uçlarında kaşınma vardı ve göğsümdeki damarlar belirginleşmişti
Rahimde Herhangi bi kasılma hissetmiyorum hafif bebek hareketleri var sadece.
Bu kadar erken çıkması normal mi ? Denk geldiniz mi hiç
Çok fazla yara olduğu dönemlerde madecassol sürüp üzerine takıyordum hiç çıkarmıyordum sonra iyileşmeye başlayınca yine de yumuşak tutmak için lansinoh sürüp taktım bi süre daha sonra tamamen kremi bırakıp tek başına kullandım , tek başına bile epey etkili yaraların çoksa söylediğim gibi yapabilirsin geçmiş olsunAy teşekkür ederimm burda konuşulanlar rüya gibi gelirdi hepsini bir bir yaşıyorum:)
Bi kac kisiden duydum kremle beraber kullandim diye ama ayni anda mi yoksa bir kac saat krem bir kac saat kapak mı kastettiler anlamamistim
O zaman tek kullanmaya devamİnsallahh canim Öbür başlıktan hatırlıyorum sanırım seninkiler de baby mom dı ondan aldim bakalim
Aa her türlü oluyor o halde, şimdilik azlar hatta yara gibi değil sadece kırmızılar ve biraz yanıyorlar simdilik tek kullanip etki gostermesi uzun surerse ya da yara olursa dedigini uygulayacağım o zaman, teşekkür ederimmÇok fazla yara olduğu dönemlerde madecassol sürüp üzerine takıyordum hiç çıkarmıyordum sonra iyileşmeye başlayınca yine de yumuşak tutmak için lansinoh sürüp taktım bi süre daha sonra tamamen kremi bırakıp tek başına kullandım , tek başına bile epey etkili yaraların çoksa söylediğim gibi yapabilirsin geçmiş olsun
Bu benim attığım Adac lı. 2.1 ile geçmiş.s_gofret kuzu e bebekteki hicbi koltuk ADAC li değil.Cybex sirona 360 i almaya karar verdim.
Hayırlı olsunKızlar yeni doğum yaptım göğüs uçlarim feci sızlıyor daha ikinci güngümüş kapak alacağım, yalniz bunlar lansinoh kremle beraber mi kullaniliyor yoksa tek basina mi ve günde kac saat takmak lazım biliyor musunuz
Ben kullandım kolik bebeğim olduğu için bayağı ise yariyodu ama aşırı gaz sancısında kesmedi yine battaniye ile susuyordu .Bu üründen kullanan var mı? Battaniyede sallanarak uyumaya alıştı tek başıma zor olacak. Acaba işe yarar mı? Yorumlar iyi ama burdan da sormak istedim
Benim de oldu ama 28. Haftada filan bir kere geldi böyle sarımsı bi süt gibi bişeyle birlikteHanımlar bugün 18+0 meme uçlarımdan berrak sıvı sızıyor. Bi kaç gündür uçlarında kaşınma vardı ve göğsümdeki damarlar belirginleşmişti
Yok benim berraktı su gibi ama parmaklarımda sütün kuruyunca olan yapışkanlığı gibi his bıraktı.Benim de oldu ama 28. Haftada filan bir kere geldi böyle sarımsı bi süt gibi bişeyle birlikte
Olur mu yav, britax romer adacli, hem de cok yuksek puanlı, baska da var adaclilars_gofret kuzu e bebekteki hicbi koltuk ADAC li değil.Cybex sirona 360 i almaya karar verdim.
Bu haftalarda gelebiliyor diye duymuştumHanımlar bugün 18+0 meme uçlarımdan berrak sıvı sızıyor. Bi kaç gündür uçlarında kaşınma vardı ve göğsümdeki damarlar belirginleşmişti
Evet bi kaç gündür hafif kaşınma gibi sızlamalar vardı dün de uyarılmıştı onlar tetikledi sanırım ellemiyorum ama sıktırsam baya rahatlayacağımBu haftalarda gelebiliyor diye duymuştum
Duşta liflendiysen yada ne bileyim çıkınca çatlamasın diye azıcık da olsa masaj yaparak nemlendirici, yağ vs sürdüysen gelebilirmiş
Özellikle öncesinde cinsel bir uyarım yaşadıysanda olabiliyormuş
Özellikle bu sıralar daha dikkatli ol cnmEvet bi kaç gündür hafif kaşınma gibi sızlamalar vardı dün de uyarılmıştı onlar tetikledi sanırım ellemiyorum ama sıktırsam baya rahatlayacağım
Yağ da kullanıyorum uçlarına dokunmasam da göğsüme de masaj yapıyordumçok garipmiş ya sorun yoktur diye umuyorum ben de
Aman Allah korusun ellemem zaten erken doğumdan kanamadan ödüm kopuyor dursun içerdeÖzellikle bu sıralar daha dikkatli ol cnm
Mümkünse dokunma
Bu tarz uyarılmalar erken doğuma sebebiyet verebilirmiş
Aynı durumu bir arkadaşımda yaşamıştı
Onu da ebesi sonra uyarmış
Bu arada Sakın sıkma bu akan ilk süt bebek için çok sağlıklı şimdiden ziyan etme bunu
Ama sen Yinede doktoruna bu durumdan bahset tabiki
Ordada her zaman sallayacak adamı nerden bulcam pekiBen kullandım kolik bebeğim olduğu için bayağı ise yariyodu ama aşırı gaz sancısında kesmedi yine battaniye ile susuyordu .
Bende aynıyımOrdada her zaman sallayacak adamı nerden bulcam peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?