- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 4.796
İkisini de hamileliğimden beri tüketmiyorum.Kızlar kahve içiyor musunuz.Kahve çayda gaz yapıyormuş
Gaz yapma ihtimali olmayan hiçbir şeyi tüketmiyorum. Gel gör ki oğlum uzun hava modunda gazlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisini de hamileliğimden beri tüketmiyorum.Kızlar kahve içiyor musunuz.Kahve çayda gaz yapıyormuş
Arkadaşın ben olabilir miyimYürüyüs plates merdiven im cik elimden geleni yaptım 24 saat sanci çektim 8 cm açılma ile sezeryan oldum arkadasjm 9 ay yatti ev isi bile yapmadi dogumu suni sanci ile basladi bir kac saat icinde dogum yapti velhasıl kendini çok kasma bebek nasıl istiyorsa öyle doğuyor.
çok şanslısın ben hastaneye gittiğimde 3 cm acilmam vardı ama benim sipam bir türlü kanala inmedi, en son ebeler anne tranva geçirecek bebek gelmiyor demeye başladılar, ama doktor inat etti sağlık bakanlığında tanıdığımız vardı araya onu soktuk oyle sezeryana aldılar yoksa normal olacak diye zorluyorlardi halaArkadaşın ben olabilir miyim
10 saat sürdü doğumum ama tarife birebir uyuyorum 9 ay yata yata geçirdim. Elimi hiçbir şeye vurmadım. Suni sancıyla doğum yaptım üstelik 40+0 da açılmam 1 cm bile değildi
8 cm açılmada sezaryen kötü olmuş. Ama nasip gerçekten. Önemli olan sağlıkla doğması çok takılmamak lazım
Gerçeklen o kadar kötü müydün? 3 cm açıklıkta kanala girmemesi çok normal. Ebeler direkt psikolojik bitirmiş zaten( Hiçbir şeyin olmasa bir anda travma olabilirmişçok şanslısın ben hastaneye gittiğimde 3 cm acilmam vardı ama benim sipam bir türlü kanala inmedi, en son ebeler anne tranva geçirecek bebek gelmiyor demeye başladılar, ama doktor inat etti sağlık bakanlığında tanıdığımız vardı araya onu soktuk oyle sezeryana aldılar yoksa normal olacak diye zorluyorlardi hala
Biraz sabir hepsi gececek büyüdükçe herşey daha güzel oluyor.
Teşekkür ederim Mantıken geçecek diyorum ama hiç geçecek gibi hissedemiyorum. Hatta gece olsun istemiyorum, gece uyanacak saatlerce uyumayacak anksiyetesi başladı bende. İstisnasız her gün ağladığım için sütüm azaldı, bebek de memeyi pek istemiyor şimdiden, anca sağıp veriyorum anne sütünü. Ama s_gofret dediğin çok güzel, hayatım eskisi gibi değil, eskisinden daha güzel oldu, inşallah ben de böyle diyebilirim.Ben ilk 1,5 ay hayatım bitti artık, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyordum. İş hayatına dönmem imkansız kimse sabredip dayanıp bakamaz diyordum.
Oğlum krizlere giriyordu. Meme ucu yaralarım daha az canımı acıtıyordu.
Hepsi geçti gitti. Hiçbir şey eskisi gibi değil oğlumla her şey daha güzel. İşe de döndüm. Evden çalışıyorum. Ve benim gibi işkolik birini nasıl değiştirdi anlatamam. Gözüm oğlumdan başkasını görmüyor
Aranızdaki bağ gün geçtikçe artacak
Annem yaz bebeği olacak sürekli yıkarız silmek yerine dedi1 mi koli sadeceee ıslak mendilci ben bile bi koli kullandim ilk zamanlar pamuk niyeti olan alsın bence bi kaç koli nasılsa bozulmaz bir şey
15 tane varmış1 kolide kaç tane paket var? Ben ıslak mendil kullandım ona rağmen 6 lıdan 2-3 tane bitirdim. Eğer koliden kastın o ise 15 gün bile dayanmaz o:)
Burun temizliği sonrası silmeye falan da iyi oluyor
Bende kaynayıp soğumuş su düşündümKaynamış soğumuş su olsun
Gerçi poposunu yıkarken direk muslukta yıkıyorum ama
Bn 1 koli 12li 6 lı 2 tanede BİM’den pamuk bitirdim
Kaka olmasa bile sildim temiz kalsın diye
Şimdi tekrar stok yapmam lazım pamuk
Ben de gündü olsun istemiyordum. Gündüz sütüm azalıyor gibi geliyordu. Bir de doğumda covid olup eve döndük 14 gün evladımı öpemedim Maskeyle emzirdim. Her yerim ağrıyor. Oğlum 5. Günden itibaren bir saniye susmuyordu. Ben ağlayıp duruyorum. Herkes sütün azalır diyordu. Hatta evdekiler sütün yetmiyor açlıktan ağlıyor falan diyorlardı. Mama denedik yine hiç susmadan ağlıyordu. Uyku desen hiç yok. 5 kişi pervaneyiz fayda etmiyor. Derdi varmış tabii. Alerjisini annesi azıdırıp duruyormuş(Teşekkür ederim Mantıken geçecek diyorum ama hiç geçecek gibi hissedemiyorum. Hatta gece olsun istemiyorum, gece uyanacak saatlerce uyumayacak anksiyetesi başladı bende. İstisnasız her gün ağladığım için sütüm azaldı, bebek de memeyi pek istemiyor şimdiden, anca sağıp veriyorum anne sütünü. Ama s_gofret dediğin çok güzel, hayatım eskisi gibi değil, eskisinden daha güzel oldu, inşallah ben de böyle diyebilirim.
Şimdi ilk günlerdeki kakalarını düşündüm de 15 tane çok çok az. Yeni doğan bebeği sürekli yıkamazsınız bence. Ama her yer mağaza dolu. ihtiyaç anında gider alırsınız ne olacak. En kötü sipariş veriyorsun geliyorAnnem yaz bebeği olacak sürekli yıkarız silmek yerine dedi
O yüzden 1 koli almıştım
15 tane varmış
Duruma göre ekleme yaparım artık napayım
Bende kaynayıp soğumuş su düşündüm
Spreyli Şişe aldım ikeadan ona koyarım
Kullanacağım zaman ıslatırım diye düşündüm
Fakat senin dediğin gibi
Yıkarken falan direk çeşmenin altına tutacağım
Kaynamış suya pekde gerek yok aslında
Banyo suyunu kaynatmayı düşünmüyorum ben ya
Kahveyi kurukahveci mehmet efendinin kafeinsiz turk kahvesi var ondan iciyorum sadece, gebelikte de oyle yaptim. Cayi dogurduktan sonra gunde iki bardak icmeye basladim. Cay pek etkilemedi gaz olayini gibi geldi bana, her gun tukettiklerime gore gaz durumunu kontrol.etmeye calisiyordumKızlar kahve içiyor musunuz.Kahve çayda gaz yapıyormuş
Vay be . Son anda neden sezeryana alıyorlar o da enteresanYürüyüs plates merdiven im cik elimden geleni yaptım 24 saat sanci çektim 8 cm açılma ile sezeryan oldum arkadasjm 9 ay yatti ev isi bile yapmadi dogumu suni sanci ile basladi bir kac saat icinde dogum yapti velhasıl kendini çok kasma bebek nasıl istiyorsa öyle doğuyor.
Ahahaha kesilmeden olamadı He çok şükür atlatmışsın ağlayan bana ağlasın vallaKiz ne biliyim beni kestiler
Çünkü ne kadar uğraşmakta bebek kanala girmedi ve ben artık çok yorulmustum ıkınmaya bile gücüm kalmamistiVay be . Son anda neden sezeryana alıyorlar o da enteresan
Biraz büyüdükçe sana tepki vermeye başladıkça hareketlendikce hepsini unutuyorsun hatta ben bazen neden o günlerin tadını çıkarmadım çok çabuk büyüyor diyorum, o büyüdükçe sevgimde büyüyor, keşke uyumadigi saatleri kendime zehir etmek yerine bol bol sarılıp koklayıp göğsümde yatırsaydım şuan yatırmak istesemde yatmıyor sıpamTeşekkür ederim Mantıken geçecek diyorum ama hiç geçecek gibi hissedemiyorum. Hatta gece olsun istemiyorum, gece uyanacak saatlerce uyumayacak anksiyetesi başladı bende. İstisnasız her gün ağladığım için sütüm azaldı, bebek de memeyi pek istemiyor şimdiden, anca sağıp veriyorum anne sütünü. Ama s_gofret dediğin çok güzel, hayatım eskisi gibi değil, eskisinden daha güzel oldu, inşallah ben de böyle diyebilirim.
24 saat ac susuz ve uykusuzdum canım birde dediğin gibi ebelerin tavırları konuşmaları beni daha cok korkuttu piskolojik olarak doguramicam kompleksine girdim, kız benim eziyetim dogumdan sonrada bitmedi bacım, normal doğumda sanci esnasında sürekli masaj yapıldı belime falan, o kadar baskı uygulanmiski yapılırken ben dogumdan sonra 10 gün yatamadım yattigim an bütün kemiklerim batıyordu 10 gün oturarak uyumaya çalıştım.Gerçeklen o kadar kötü müydün? 3 cm açıklıkta kanala girmemesi çok normal. Ebeler direkt psikolojik bitirmiş zaten( Hiçbir şeyin olmasa bir anda travma olabilirmiş
Doktorların bu inadı da neden olur anlamıyorum, doğurunca bitmiyor ki. Sonrasında sağlam psikoloji, mutlu doğum anılarına ihtiyacımız var.
Neden aç susuzdun ben sancı başlatıldığında açtım diye sıvı yiyecek ve içecekler getirdiler.24 saat ac susuz ve uykusuzdum canım birde dediğin gibi ebelerin tavırları konuşmaları beni daha cok korkuttu piskolojik olarak doguramicam kompleksine girdim, kız benim eziyetim dogumdan sonrada bitmedi bacım, normal doğumda sanci esnasında sürekli masaj yapıldı belime falan, o kadar baskı uygulanmiski yapılırken ben dogumdan sonra 10 gün yatamadım yattigim an bütün kemiklerim batıyordu 10 gün oturarak uyumaya çalıştım.
Valla ben bu akılla ebe Filan tanımaz bağırırdım canım aşırı tatlıdır . İnsan gibi muamele edilmesi gerekiyor doğum bu sonuçta . Ellerine düştük diye acımasız olmaları gerekmiyor en çok merhamete ihtiyaç duyduğumuz yer belkide . Öyle bişeyle karşılaşırsam direk şikayet ederim24 saat ac susuz ve uykusuzdum canım birde dediğin gibi ebelerin tavırları konuşmaları beni daha cok korkuttu piskolojik olarak doguramicam kompleksine girdim, kız benim eziyetim dogumdan sonrada bitmedi bacım, normal doğumda sanci esnasında sürekli masaj yapıldı belime falan, o kadar baskı uygulanmiski yapılırken ben dogumdan sonra 10 gün yatamadım yattigim an bütün kemiklerim batıyordu 10 gün oturarak uyumaya çalıştım.
Silikon değil de babyjemin plastik bardaklarından aldımSilikon bardak alıp kullanan var mı
Istedigin yere şikayet et devlet hastanesinde bir sonuca bağlanmıyor malesef canim, doktorlari ebeleri gectim birde stajyerler var doktor muayene ediyor bizde edelim bizde edelim diye bağrışıyorlarValla ben bu akılla ebe Filan tanımaz bağırırdım canım aşırı tatlıdır . İnsan gibi muamele edilmesi gerekiyor doğum bu sonuçta . Ellerine düştük diye acımasız olmaları gerekmiyor en çok merhamete ihtiyaç duyduğumuz yer belkide . Öyle bişeyle karşılaşırsam direk şikayet ederim