- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
Daha ona geçmedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ona geçmedik
Bana da geldi dün akşam sipariş vermiştim şansıma tüküreyimKızlar lcw kargo bedava kuponu ihtiyacı olan varsa alsın. Eki Görüntüle 3050759
İptal et yeniden alBana da geldi dün akşam sipariş vermiştim şansıma tüküreyim
Aman geri paranın iadesi falan uğraştırıcı üşenirimİptal et yeniden al
Efendim canım buyur kusura bakmayın ben burayı derdimden unuttum vallaBHCMELEK ses veeeer
Iyiyi. De yeter bize.Efendim canım buyur kusura bakmayın ben burayı derdimden unuttum valla
Şu anlık iyiyim ama maalesef ki tedirginim de . Hastane çantamı filan hazırladım bir anda o derece stresliyim . Dekolman tekrarlamaz dedi doktor yüzde 90 tekrarlamıyormuş bi daha . Ama ben bi kere darbe aldım maalesef çok korkuyorum sadece yatıyorum bu arada kan pıhtılaşması da olmuş onun için kan ilacı kullanıyorum ayrıca sürekli su içmen gerekiyor dedi d dımer testim çok yüksek çıktı düşürmeye çalışıyor düşmezse karından yapılan iğne mi ne varmış ondan vericem dedi . Çocuk için o telaşla ciğer geliştirici filan vurdu bana . Karman çormanım. Yatıyorum sadece öyleceIyiyi. De yeter bize.
Rabbim yardım etsin başlamıs analık zorlukları. Sağlıcakla kavusmak nasip olsun.Şu anlık iyiyim ama maalesef ki tedirginim de . Hastane çantamı filan hazırladım bir anda o derece stresliyim . Dekolman tekrarlamaz dedi doktor yüzde 90 tekrarlamıyormuş bi daha . Ama ben bi kere darbe aldım maalesef çok korkuyorum sadece yatıyorum bu arada kan pıhtılaşması da olmuş onun için kan ilacı kullanıyorum ayrıca sürekli su içmen gerekiyor dedi d dımer testim çok yüksek çıktı düşürmeye çalışıyor düşmezse karından yapılan iğne mi ne varmış ondan vericem dedi . Çocuk için o telaşla ciğer geliştirici filan vurdu bana . Karman çormanım. Yatıyorum sadece öylece
Allah şifa versin. Kaçıncı haftaydı? 28 di sanki en son.Şu anlık iyiyim ama maalesef ki tedirginim de . Hastane çantamı filan hazırladım bir anda o derece stresliyim . Dekolman tekrarlamaz dedi doktor yüzde 90 tekrarlamıyormuş bi daha . Ama ben bi kere darbe aldım maalesef çok korkuyorum sadece yatıyorum bu arada kan pıhtılaşması da olmuş onun için kan ilacı kullanıyorum ayrıca sürekli su içmen gerekiyor dedi d dımer testim çok yüksek çıktı düşürmeye çalışıyor düşmezse karından yapılan iğne mi ne varmış ondan vericem dedi . Çocuk için o telaşla ciğer geliştirici filan vurdu bana . Karman çormanım. Yatıyorum sadece öylece
Baby turco ıslak mendil trendyol da indirimde
Hepsi buradada 12 tanesi 67 TLydi dün 100 TL üzeri alışverişede 20 TL indirim kuponu göndermişler banaBaby turco ıslak mendil trendyol da indirimde
Paketin tanesi 5.33 e geliyor
Dün seçmiştin vaz mı geçtinKızlar mama sandalyesi önerisine ihtiyacım var.
E bebekteki bebekolog o çok ağır kullanışlı olmaz falan dedi kafamı karistirdi ya.Yorumlarinda da tek bı kötü yorum yok.Bi de oto koltuğu önerisine ihtiyacım var kızlar.Ben bı kaç model beğendim ama önerilere açığım.Dün seçmiştin vaz mı geçtin
Oo seninki süpermiş bana gelen kupon 1500 TL alışverişe 100 TL indirim market falan açmamı bekliyorlar herhaldeHepsi buradada 12 tanesi 67 TLydi dün 100 TL üzeri alışverişede 20 TL indirim kuponu göndermişler bana
Bez ve ıslak mendilde geçerliymiş kupon
Herkese göndermişler mi bilmiyorum
Biz de bu akşam chicconun beğendiğime bakmaya gideceğiz. Bize biraz erken ama heveslendim bir de ana kucağı gibi de oluyormuş. Takılır üzerinde bir süreE bebekteki bebekolog o çok ağır kullanışlı olmaz falan dedi kafamı karistirdi ya.Yorumlarinda da tek bı kötü yorum yok.Bi de oto koltuğu önerisine ihtiyacım var kızlar.Ben bı kaç model beğendim ama önerilere açığım.