- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Yok kuzu ya.Kac gündür bakiorum indirimde değildi.Baba bı zam yapmışlar.Acaba dün haftasonu indirimindeydi de onu mu kaçirdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu ya.Kac gündür bakiorum indirimde değildi.Baba bı zam yapmışlar.Acaba dün haftasonu indirimindeydi de onu mu kaçirdın
Oto koltukları atayım birazdan canım.Begendim bı kaç model.Oto koltuk bende bakıyorum burda da paylaşırsanız bana da fikir olur Mama sandalyesi de almak istiyorum her gün zam geliyor. 2. El de baktım ama içime sinmiyor benim
Kızım kakasını yaptı bende kendimi iyi hissediyordum çıkarttılar Kakasını yapmasaydı 1 gece tutacaklardıAnaaa maşallah çok hızlı gelişmiş her şey Hastanede niye tutmadılar ki 1 günde olsa
Ne güzelKızım kakasını yaptı bende kendimi iyi hissediyordum çıkarttılar Kakasını yapmasaydı 1 gece tutacaklardı
Evet bu ara onu kullanıyorum gayet güzelKız ıslak mendilini denedin mi hiç nasıl
Kuzucuk konfor istiyormuş sen tecrübelisin ya ona göre gitsen bir mağazada beraber baksanız anlarsın sevip sevmeyeceğini:)Bn ikea dan almayı düşünüyorum
Hatta çok kararsızım sevmezse sonra ne yaparım diye oğlana almamıştım mama sandalyesi yastıkta yatırıp yediriyordum
Avmde dışarda filan da oturmak istemiyordu ağlardı dışarda bile bastonda oturup yerdi
29 oldum evet ya Ağırlaştıkça her iş zor geliyor şükür ütü bitti. Bu arada şey sorcam. Hastane çantama göğüs kalkanı koymalı mıyımKaç haftalıksın şuan
Bide ağırlaştıran zor geliyor hazır beklesin ki eksik aklına geldikçe koyarsın
Geçen indirimli nerde gördüm bilmiyorum almak istedim ama içeriği nasıl acaba dedim kokusuz dimi canım içeriği nasıl biliyor musunEvet bu ara onu kullanıyorum gayet güzel
Temiz içerik biliyorum ben kokusuz.Geçen indirimli nerde gördüm bilmiyorum almak istedim ama içeriği nasıl acaba dedim kokusuz dimi canım içeriği nasıl biliyor musun
Tamam canım ondan alayım ben deTemiz içerik biliyorum ben kokusuz.
Ya şimdi fark ettim. Teşekkür ederim yarar tabi kullanmayacaksanBende 250 TL ye 50 TL kodu var işini görürse atayım
Yaa tüh gece bitti o hatta baktım cevap gelirse süresi dolmadan atayım diye. Ama çıkarsa yine atarımYa şimdi fark ettim. Teşekkür ederim yarar tabi kullanmayacaksan
Bn kullanmadığım için koymadım29 oldum evet ya Ağırlaştıkça her iş zor geliyor şükür ütü bitti. Bu arada şey sorcam. Hastane çantama göğüs kalkanı koymalı mıyım
Evet bi deneme turu düzenlicem mağazalara girip denicezKuzucuk konfor istiyormuş sen tecrübelisin ya ona göre gitsen bir mağazada beraber baksanız anlarsın sevip sevmeyeceğini:)
O fiyatlar ne öyle yaaaDaha dün 1200 e sepetime attığım e bebek mama sandalyesi şuanda 1400 TL olmuş.Cildirmamak elde değil kızlar ya.
Bu tarz sandalyeler kullanım açısından zor oluyor diyor arkadaşlarımWala al dursun canım.Bi günde 200 TL artış nedir ya.Bu iş biraz fırsatçılığı döndü artık.Bak sana atiorum görselini.Bunu almayı dusunuorum ben.E bebek uygulamadaki yorumların hepsi çok olumluydu.İnan ne özellikler önemli bilmiorum.Ayak desteği dediğin tam olarak nedir?Bak özellikleri de as alip atiorum sana.Kaliteli biseye benzio bu.Magazada yokmuş.Bi de oto koltuğu almamiz gerek.Ona da bakiorum beğendim bı kaç model e bebekte.
Tamam canımBn kullanmadığım için koymadım
Koy istersen zorlanırsan denersin
Teşekkür ederim olsun nasip değilmiş:)Yaa tüh gece bitti o hatta baktım cevap gelirse süresi dolmadan atayım diye. Ama çıkarsa yine atarım
Daha ona geçmedikKızlar 5 numara bez ortalama kaç adet kullanılır
Bir kutuda 108 adet var