- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.849
- 198
Bedende sıkıntı yok birde 3 paket aldım arada giydirip çıkartıp atacam boşu boşuna para ziyan . dün mesela banyo yaptırdım giydirdim 1 saat sonra kaka yaptı ,bizimkinin yüzünden belli oluyor kaka yaptığı hemen çıkardım beklemeden bütün üstü başı kaka olmuş ,tekrar baştan soyunup temizleyip giydirdim banyo yapmış çocuğu.ama 3 aydır cırtlı bez sırtına kadar yaptığı oluyo kakayi bezin sırt kısmından bile çıkmadı hiç .Ne alaka ki ama gayet tam oldu bedeni. Ben anlamadım. Valla kimse almasın kulot bezini yazık.
Cok ince ya. Gerci ince olmasi kotu bisey degil hareketi kisitlamaz ama sen hide cirtlisini dene bence. Cunku kulot bez gercekten kullanissizEki Görüntüle 3046288 Eki Görüntüle 3046289
Eki Görüntüle 3046290
Eki Görüntüle 3046291
J jijikalp nasıl ceksem bilemedim goon kaba çıktı prime presli olunca.
Ben goondan baska daha almaam milyor dolar olsunCok ince ya. Gerci ince olmasi kotu bisey degil hareketi kisitlamaz ama sen hide cirtlisini dene bence. Cunku kulot bez gercekten kullanissiz
Ah kalbimEki Görüntüle 3046420
Bebenize bavul alın hastaneye giderken. Daha sonraya bırakırsanız çok para verirsiniz
Sanki foto çekildiğini anlıyo velet ben napiimAh kalbimMervee bu çociğin güldüğünü görebilcez mi o dudakları yicem ya ahahaha
Ayyyy harikasın canimm
Bizde az önce yürüyüşten geldik soğuk havalarda mikemmel bişiAyyyy harikasın canimmbiz de birazdan denicez
Teşekkür ederim canım6 aydan once onerilmiyor, sonrasinda da disari cikildigi takdirde öneriliyor zararli isinlardan korunmak için diye biliyorum. Ama tabii yine de kesin bir malumatim yok
İyi yapmışsın gooncum ay pardon mervecimbundan sonra goon eşittir mervedir benim icin, guuun guuun duy sesimizi
Yüzünü kontrol ettim sıcaktı hatta,uyudu evde olsa uyumazBizde az önce yürüyüşten geldik soğuk havalarda mikemmel bişi
Nemlendiricimiz var kuzum günesede hafta da 1 2 anca cikariz zatenGünlük güneşe maruz kalmıyorsa gerek yok bence.
Nemlendirici ihtiyaç ama bence.
Benimki doğdu doğalı bezin kirliliğine hiç bakmıyor, karnı tok olsun, uykusunu alsin yeter onaben rengi degistigi an o cizginin hemen aliyorum altini. mecbuuurmax 3 saat durdum durdurdu diyim. Oyle degismezsem yoluk yoluk ediyo oglum soylene soylene mir mir mir nene gibi uyumaz ben alistirmadjm da oyleydi
Evet sıcacık oluyorYüzünü kontrol ettim sıcaktı hatta,uyudu evde olsa uyumaz
2 de acmıstım en son su an alt actık tepınıyoruzz:)))Benimki doğdu doğalı bezin kirliliğine hiç bakmıyor, karnı tok olsun, uykusunu alsin yeter ona
2 de acmıstım en son su an alt actık tepınıyoruzz:)))
canım benımm yabenim oglan ekonomik ne öyle zırt pırt bezmi değişir beze verilen para yemeğe verilsin diyor sanırım.
Benim oğlan haftada 1 yapıyor bacımay saka bı yana bı gun yapamadı bekledık de kakayı.. allah korusun o daha bı dert. yolla gelsın annem dıyorum .. razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?