- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.019
- 598
- 33
Işte bu pcos gebelik olmayınca da gecikme yapıp arada şaşırtıp ümitlendirebiliyor. Inşallah bir an önce nasip olsun hayırla.Amiin İnshaAllah.. yıllar önce bir düşük olmuştu onda da hamile olduğumu bilmiyordum.. PCOS var diye zaten ihtimal vermedim.. doktorda öğrenmiştim ama üzülmedim çok sevindim hamile kalabilmek de güzeldi sonuçta.. Neyse işte yıllar sonra Ocak ayında hamile kaldım onu da testler filan değilde Şubat ayına geldikten sonra adet olmayınca doktora gittiğimde direkt keseyi gördü öyle öğrendim ama uzun sürmedi düştü..
Hemen düşük ten sonra kanama bitince Hsg cekildkm temiz çıktı çok şükür eşim dede herşey normal çıktı.. tek sıkıntı sağlıklı yumurtlama olayı.. doktor bana karışık vitamin yazmiştiı düşük başlayınca kilo da verdim biraz .. işte mart ayında adet olmam gerekirken olmadım doktora gittim birşey göremedi bana duphastron verdi işte o bitince adet olucam ki tedaviye başlayalım işte yumurtma buyutmece falan filan.. ilaç bitti hala adet olmadım doktora gideceğim bu hafta bakalım ne çıkacak.. belirtilerim var.. bu arada adet hep olurum hiç gecikmem pcosa rağmen