Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim biz uzun da değiliz ama bu biraz uzun cikti galiba, sanirsamsa hdhdhdAma oglanlar illa daha iri oluyo.
Ya bi de çok üzülmüş aman güvenmeuin sakın güvenmeyin. Yok mune benim uyelik almamı yasaklasın bilmem ne diyo. E gelmeee
Yaa ekledim 1 numarayı ama kodu kullanamiyormusuz bu üründeCanım amazon indirimi hala devam ediyor. Hatta ilk alışverişe özel bahar40 kodu kullanılınca 40₺ indirim daha oluyormuş
Merhaba 504lüde indirim yok ama amazondan 126lı olarak 4 paket aldığınızda 504 adet yapıyor ve 310.90dan 1.243₺ye gelmiş oluyorBenimkinde hala indirim yok.Alicam mecbur.3 stogum bitmek üzere.Artik 4 e baslicam ben kızlar.8 civarı olduk biz.
Ayyyy supersinnnnnn.Yaaaa çok teşekkür ederimmmmHemen ordan aliorummmmMerhaba 504lüde indirim yok ama amazondan 126lı olarak 4 paket aldığınızda 504 adet yapıyor ve 310.90dan 1.243₺ye gelmiş oluyor
Aaa bir arkadaş burda yazmıştı kullanabildim diye neden kullanılmadı acabaYaa ekledim 1 numarayı ama kodu kullanamiyormusuz bu üründe
Babycim Eğlence Topu | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/babycim-eglence-topu-brl-777-20www.babymall.com.tr
Babyjem Çıngırak Mor | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/baby-jem-cingirak-a-bbj-644-morwww.babymall.com.tr
Ay yeni oyuncaklarımıza bakın çokzel ya. Işin en keyif aldığım kısmı oyuncak almak oldu
Öyle olur mu ayol tutabileceği şeyler vercez bol bol ellerine kendileri o hırsla kaşıyacaklar hem de kavrama kabiliyetleri gelisecek.
Eki Görüntüle 3041765
Bak şu seffaf olan süper çok da hafif ama onu atıyo sevmedi. Ortadakine bayıldı onu hic bırakmıyo iki taraftan tutup yemesi boyutu filan çok rahat oluyo. Elleri göğüs hizasında kalıyo filan açıyi simdi tam anlatamıyorum ama bayılıyo. Onu kemirirken biraz vakit gecirebiliyo. Kurabiye olanın da dokusu sertliği cok güzel ama kırmızı halkasını çok iyi tutuyo kemiriyo o yeşilimsi halka da hışirdayan kitabınındı ses olsun diye taktım. Hışırdayan kitabı çok sevmedi. Bi de kuyruklu almışrtım ebebekten o kuyrukları çok sokar ağzına diye ben basından ayrılırsam asla vermiyorum.
Kanzın bi oyuncagı var o da süper ama görümcemde var diye alamadım. onun yerine bu iki link attım ya onları aldım. Onu da linkliyorum benzer oyuncağı olmayan varsa alsın.
Let's be child Let's Be Child Kıvrımlı Çıngırak Fiyatı KNZ-30750
Let's be child Let's Be Child Kıvrımlı Çıngırak en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Şu an burda indirimli.
Aiiyy ne demeekkAyyyy supersinnnnnn.Yaaaa çok teşekkür ederimmmmHemen ordan aliorummmm
Bunlar çok iyi olduŞu tecrübe meşajlarımı hamileler de görsün.
Her şeyi sokacak canım 2 yaşa kadar. Ama bu halkalıları çok güzel tutuyo. Benimki yeni kolunu uzatıp tutmaya başladı bi kaç gündür. Daha once ben veriyodum eline.merve kuşum o dış kasiyicilardan bende de var.Halkalarini kavrio ama pek de sevdiğini soleyemicem.Dis kasiyicilar hariç herşeyi ağzına goturuo benimki.
Kıvrımlı çıngırak da çok iyi.Bunlar çok iyi oldu
Özellikle eğlence topuna bayıldım
Tüm isteyenlere nasip olsunYaaa en çok bebek alışverişi için heves ederim hepp... Herhalde yer yüzünde en güzel alışveriş hissidir bu
Evet onu da çok beğendim hiç çıngıraklı oyuncak almamıştık hakkımızı ondan yana kullanırım artıkKıvrımlı çıngırak da çok iyi.
Amiin İnshaAllah.. yıllar önce bir düşük olmuştu onda da hamile olduğumu bilmiyordum.. PCOS var diye zaten ihtimal vermedim.. doktorda öğrenmiştim ama üzülmedim çok sevindim hamile kalabilmek de güzeldi sonuçta.. Neyse işte yıllar sonra Ocak ayında hamile kaldım onu da testler filan değilde Şubat ayına geldikten sonra adet olmayınca doktora gittiğimde direkt keseyi gördü öyle öğrendim ama uzun sürmedi düştü..Tüm isteyenlere nasip olsun
Olalım valla off aynı valla şimdi özelde bi tane abla buldum kan vermede. O olmadan vermiyorum. Elinden ameliyat olmuş kan almıyormuş rica ettim aldırdım. Abla doğumda seni bulcam diyorum tek damar var bildiğin kanı ordan alıyorlar sadece başka da yokStres kardeşi olak biz bende aynı kan verirken komaya giresim geliyor. . Neyse bakalım hangimiz önce doğum yapar . Önce yapan sonrakine haber versin
Yaa ekledim 1 numarayı ama kodu kullanamiyormusuz bu üründe
Min. 150 tl alışverişte geçerli oluyor. Bir de bizde tarayıcıdan değil mobil uygulama üzerinden kodu kabul etti.Aaa bir arkadaş burda yazmıştı kullanabildim diye neden kullanılmadı acaba
Ay bende çok istiyorum bi ebeyle filan tanışmak doğumdan önce ama nerde . Sadece doktoru görüyorum o kadar . Hangi hastanede yapıcaksın bilgi aldın mı Doğumla ilgiliOlalım valla off aynı valla şimdi özelde bi tane abla buldum kan vermede. O olmadan vermiyorum. Elinden ameliyat olmuş kan almıyormuş rica ettim aldırdım. Abla doğumda seni bulcam diyorum tek damar var bildiğin kanı ordan alıyorlar sadece başka da yok
Muhtemelen ben önce yaparım sana anlatırım
Yaşadığım şehirde 1 tane özel hastane var oraya gidiyorum. Doğum paketi aldım başta. Doktorum geçen kontrolde ilk kez doğumdan bahsetti normal deneyelim ne düşünüyorsun dedi. Ben tabi hiç bir şey düşünmüyorum normal normal olmadı sezeryana döneriz falan dedi de. Daha erken tabi bunun içinAy bende çok istiyorum bi ebeyle filan tanışmak doğumdan önce ama nerde . Sadece doktoru görüyorum o kadar . Hangi hastanede yapıcaksın bilgi aldın mı Doğumla ilgili