Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşallah Çok yemelik o yanaklarEki Görüntüle 3040133
Ben de lcw defterini kapadım üzerindeki 6 ay boydan tam ama çuval. Yine çok mutlu olduğu bi an.
Çok güzel almışsın bravoo linkle bakiyim bana ben de belki 4 alırimmerve ben goon yolculuğundan kısa süreliğine Amazon indirimiyle elendim
Prima aktif bebek 1 numara 144 lü aldım Amazon’dan tanesi 1.186 ya geldi
Veee Merve de primaya geçerÇok güzel almışsın bravoo linkle bakiyim bana ben de belki 4 alırim
s_gofret bi de primacı oluyomuşum basıniza gelir artık goon ne abi yaa gibi derimÇok güzel almışsın bravoo linkle bakiyim bana ben de belki 4 alırim
Olum cok ucuzVeee Merve de primaya geçer
Koş al valla yorumlarını merakla bekliyorumOlum cok ucuz
Çok güzel almışsın bravoo linkle bakiyim bana ben de belki 4 alırim
Cıks indirimsiz goon fiyati degmez
Fırsat: Prima Bebek Bezi Aktif Bebek 4 Beden 136 Adet aylık Fırsat Paketi https://www.amazon.com.tr/dp/B084JJ8ZP1/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_NZ5A2N8VPJKW3DJ7FAS2
Bu BAHAR40 koduyla 1.69 a geliyo tanesi
—-
En uygunu bu gibi
Ufak bedenler cok uygun oldu eski fiyatlara göre ama sen zaten memnunsun goon dan dewamkeCıks indirimsiz goon fiyati degmez
Yes canım aktif için primaya geçmem ya zaten iyi yani bezim kurcalamaya gerek yok.Ufak bedenler cok uygun oldu eski fiyatlara göre ama sen zaten memnunsun goon dan dewamke
Tontik kız yerim seniEki Görüntüle 3040134
Üzerindeki tongs diye bi marka çok güzel modelleri var fiyatları da iyi. Kumaş muhteşem. Kalıp küçük. Üzerindeki 9-12.
Evet bebek emecegi zaman yikamak gerekiyorKızlar selam, meme ucu için garmastan Pomat çok iyi diyenler olmuş.Sürdükten sonra emzirirken yıkamamız gerekiyor mu
O olay çok zorya. Hele geceleri. Bebek ağlamaktan kırılıyor sen temizlik yapmaya çalışıyorsun.Kızlar selam, meme ucu için garmastan Pomat çok iyi diyenler olmuş.Sürdükten sonra emzirirken yıkamamız gerekiyor mu
Maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan korusun prenses ya kombin de harikaEki Görüntüle 3040134
Üzerindeki tongs diye bi marka çok güzel modelleri var fiyatları da iyi. Kumaş muhteşem. Kalıp küçük. Üzerindeki 9-12.
Niye ya bn tulum zıbın çok memnunum bn daha hiç böyle almadım gerçiEki Görüntüle 3040133
Ben de lcw defterini kapadım üzerindeki 6 ay boydan tam ama çuval. Yine çok mutlu olduğu bi an.
Şimdiden sonra bunları giyecekler moruk birmistir benim için. Bi tane foto paylastım ya bordo elbiseli o da mesela noydan poposunu zor kapatıyo ama o kadar bol ki... Eylül'de boy kilo tam normal biliyosun.Niye ya bn tulum zıbın çok memnunum bn daha hiç böyle almadım gerçi