Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sağı solu kusmukları vs silmek için kullanıyorum. Çok hoş hafif bir kokusu var, içeriği temiz. Popoya hâlâ pamuk kullanıyorumBaby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x60 Yaprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar bunu kullanan olmuştur mutlaka nasıl acaba almalı mıyız? Uygun gibi
Ben kullanıyorum sorun yaşamadım. Daha pamuksu olmasını isterdim ıslaklığı filan gayet iyi.Baby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x60 Yaprak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tamam canım alayım o zaman :)Ben kullanıyorum sorun yaşamadım. Daha pamuksu olmasını isterdim ıslaklığı filan gayet iyi.
Valla alıştırıyorum oğluşu ben de 20-30 dk arası kanguruda duruyor şu anda.Durumuna göre 1-2 kez çıkarıyorum.Ama rüzgar varsa hava yutuyor şapşik Ona yapcak birşey yok mu yamelinda- nabıyon gezme denemeleri nasıl
Aynen ben de 2 kez çıkıyorum kanguruyla yarım saat. Onda uyuyo genelde. Bebek arabasıyla 15 dk çıktık ağlamadan döndük göbek atacaktımValla alıştırıyorum oğluşu ben de 20-30 dk arası kanguruda duruyor şu anda.Durumuna göre 1-2 kez çıkarıyorum.Ama rüzgar varsa hava yutuyor şapşik Ona yapcak birşey yok mu ya
Zannetmiyorum. Ebebek mağazası ya da ebebek.com da geçerlidirKızlar dün e bebekten alışveriş yapmıştım 50 tl çek geldi bunu sadece e bebegin kendi sitesinde mi kullanabiliyoruz, hepsi buradada falan geçerli oluyormu?
Kullanamadık kodu kuzu e bebeğin sitesinde de kullanılmıyor bir sıkıntı var sanırımZannetmiyorum. Ebebek mağazası ya da ebebek.com da geçerlidir
Her gün 5 dk dene benimkide sevmiyordu şimdi seviyor.Onu da denedim pek sevmedi alışacak yavaş yavaş inşallah
Yaa maşallah Allahım bu ne sevimlilik ya nazarlardan kem gözlerden korusun Allah o yanaklar ne ağzım sulandi aserdimEki Görüntüle 3040134
Üzerindeki tongs diye bi marka çok güzel modelleri var fiyatları da iyi. Kumaş muhteşem. Kalıp küçük. Üzerindeki 9-12.
24 saat sancıdan sonra sezeryane alınmış biri olarak hastane odasında bebeğimle tek bir fotoğrafım yok canımın derdindeydim hiç aklıma bile gelmedi en son beni kurtarın bebeğide istemiyorum diye bağırıyordum ayyy vallahi üzülecek bir durum ama
O kadar bilinmezlikle dolu bir süreçki insan umut etmekten başka bişey yapamıyor . İlk doğumum benimde napcam bilmiyorum kesi olması korkutuyor ayrı sezeryan hakkında hiçbir fikrim yok . Böyle ufak şeylerle kendimi iyi geçeceğine inandırmak istiyorum son iki ayım kaldı işte hayırlısı be24 saat sancıdan sonra sezeryane alınmış biri olarak hastane odasında bebeğimle tek bir fotoğrafım yok canımın derdindeydim hiç aklıma bile gelmedi en son beni kurtarın bebeğide istemiyorum diye bağırıyordum
InsaAllah çok çok kolay bir doğumun olur canım herkesin doğumu kendine özel benim bebeğim 38+3 'te doğdu ve doğum kanalına girmemisti sanci anında da girmedi kanala 8 cm açıklıkla sezeryan olmak zorunda kaldım birazda tontisti benimkiO kadar bilinmezlikle dolu bir süreçki insan umut etmekten başka bişey yapamıyor . İlk doğumum benimde napcam bilmiyorum kesi olması korkutuyor ayrı sezeryan hakkında hiçbir fikrim yok . Böyle ufak şeylerle kendimi iyi geçeceğine inandırmak istiyorum son iki ayım kaldı işte hayırlısı be
Henüz bebem doğmadı ama ben sevmedimBaby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Kuru muHenüz bebem doğmadı ama ben sevmedim
Aldıklarımı önce kendim deneyip ona göre stokluyorumda
Bana çok ince ve kuru geldi
Baby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Baby Turco Islak Mendil Havlu Yenidoğan 60 Yaprak 24 Adet Doğadan Fiyatı - Trendyol
Bana kuru geldiKuru mu
Benimki henüz 7 aylık 1.250 gram tontiş olurmu bilmiyom inşallah olmaz bakalım nasıl olucak sabırla bekliyorum hanımefendiyi .InsaAllah çok çok kolay bir doğumun olur canım herkesin doğumu kendine özel benim bebeğim 38+3 'te doğdu ve doğum kanalına girmemisti sanci anında da girmedi kanala 8 cm açıklıkla sezeryan olmak zorunda kaldım birazda tontisti benimki
Tontiş olsun niye olmasınBenimki henüz 7 aylık 1.250 gram tontiş olurmu bilmiyom inşallah olmaz bakalım nasıl olucak sabırla bekliyorum hanımefendiyi .