Benimde 1den 140 2 den 240 var 40dan sonra 3 e geçiş benide düşündürdüHani nerde
Stok deyince her topikte milletin aklına ben geliyorum
Ne çabuk geçmişsin yaaa
1’den 140
2den 240 vardı
Elimde patlamasa bari
Doktor bana korse kesinlikle kullanma demişti kuzum.O yüzden vereceğim fikir işe yarar mı bilemedim.Yine de söylemek istedim.Ben önceden korse külot almıştım Dolaptan.Sirf renkleri görüntüsü hoşuma gitti diye.Bi kaç defa giydim.Nefesini zorlicak kadar sarıyor bedeni.Sutyenin tam altında bitio.Alt karnını da fena sıkıo.Bak görselleri atiorum sana.
Ay galiba ben de geçicem artık 4e. Kakası taşıyor artıkBurda çok yazdım 1 almayın 2 de çok almayın
Biz 10 kg değiliz 4e geçtik
3’den 288Benimde 1den 140 2 den 240 var 40dan sonra 3 e geçiş benide düşündürdü
Birbirine ekler bağlarız elimizde patlarsa
Bu kadar kısa sürede numara büyüyünce korkuyorum ben yaAy galiba ben de geçicem artık 4e. Kakası taşıyor artık
En hızlı gelişim ilk 3 ayda oluyor, 3 aydan sonra daha yavaş büyüyorlar, kilo alımları yavaşlıyor, sadece boyları uzamaya başlıyor. Bu sebeple 4numara sonrası bedenler çok uzun vadede değişiyor3’den 288
4’den de 252 adet var bende
Ama bu kar normal sayıdaymış
Bu sayılarda 5 ve 6 da alsam yeter ya bence
Bu kadar kısa sürede numara büyüyünce korkuyorum ben ya
E 2 yaşından önce tuvalet eğitimi de olmaz dediler
O zaman bu bebeler büyük numaralarda daha uzun süremi kalıyor
O zamana günlük bez kulanımıda azalıyor sanırım değil miEn hızlı gelişim ilk 3 ayda oluyor, 3 aydan sonra daha yavaş büyüyorlar, kilo alımları yavaşlıyor, sadece boyları uzamaya başlıyor. Bu sebeple 4numara sonrası bedenler çok uzun vadede değişiyor
İlk zamanlar 2 saatte bir kaka yapıyorken şimdi günde 2 kez bazen iki günde bir yapıyor mesela. Doğal olarak bez sayısı ilk zamanlar 8-10 ise şimdi 5-6O zamana günlük bez kulanımıda azalıyor sanırım değil mi
Yoksa yine bu kadar uzun süre gitmemesi lazım
140-240 çok değil ki. İlk günler 10 a yakın bez değiştiriliyor zaten.Hani nerde
Ne çabuk geçmişsin yaaa
1’den 140
2den 240 vardı
Elimde patlamasa bari
2,5 yaşında tuvalet eğitimi olur her çocukta değişiyor tabi3’den 288
4’den de 252 adet var bende
Ama bu kar normal sayıdaymış
Bu sayılarda 5 ve 6 da alsam yeter ya bence
Bu kadar kısa sürede numara büyüyünce korkuyorum ben ya
E 2 yaşından önce tuvalet eğitimi de olmaz dediler
O zaman bu bebeler büyük numaralarda daha uzun süremi kalıyor
Patlamaz bakHani nerde
Ne çabuk geçmişsin yaaa
1’den 140
2den 240 vardı
Elimde patlamasa bari
Hani nerde
Ne çabuk geçmişsin yaaa
1’den 140
2den 240 vardı
Elimde patlamasa bari
Benimde 1den 140 2 den 240 var 40dan sonra 3 e geçiş benide düşündürdü
Birbirine ekler bağlarız elimizde patlarsa
Sleepy den memnun olan bi ben kaldım sanırımSleepy pişmanlıktır. Goon al. Stoklamıştım 1 2 3 4 satıp hepsini goon aldım
Ben kaşık biberonla asla yapamadım belki yenidoganlara falan olur büyüyünce çok zor bence yani ben yapamadım en azından, hem çok dökülüyor, hem bebek çok sinirleniyor, aglicam diye coknhava yutup gazlandi mesela 2 yada 3 kez denedim kaldırdım sonra bidaha kullanmadımKızlar bebeğinizi biberon ve kaşık dışında beslediğiniz bir yöntem var mı?
Meme tutuşu değişiyor diye emzirme dışında emzik ve biberonu kullandırmamıştım şimdi kabul etmiyor. Farklı biberonlar denedim yine olmadı. Kaşık da biberon gibi gayet güzel kabul ediyordu şimdi onu da almıyor.
Mayısa kadar emzirme dışında bir yöntem daha bulmam lazım. Şu kaşık biberonlar da çok süt ziyan oluyormuş. Deneyen memnun kalan var mı
Ya bnm bebe az tontik doğdu o yüzden 2yle başladımBenim hesap yanlışmı oldu o zamanben 4 hiç stok yapmadım 40ından sonra 3 noya geçmişsin benim 2 nolar ne ara kullanılacak ya 1 nolar iyiki onu az aldım
Vovv ne şansSleepy den memnun olan bi ben kaldım sanırımben hala devam
Pazar günü avmde bebeğin altını açıyordu off yine çıkmış dedi hangi bez dedim bil bakalım hangi bezVovv ne şans
Bacım goon al deseydinPazar günü avmde bebeğin altını açıyordu off yine çıkmış dedi hangi bez dedim bil bakalım hangi bez8 aylık 5 no kullanıyormuş
Kaşık biberonu da 3 günden fazla önermiyorlarmış. Dediğin gibi gaz yapıyormuşBen kaşık biberonla asla yapamadım belki yenidoganlara falan olur büyüyünce çok zor bence yani ben yapamadım en azından, hem çok dökülüyor, hem bebek çok sinirleniyor, aglicam diye coknhava yutup gazlandi mesela 2 yada 3 kez denedim kaldırdım sonra bidaha kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?