Ben kullanıyorum. Puseti arabaya taktıysam puset örtüsü takmadıysam arabanın kendisindeyse yağmurluk. Bence rüzgarlı havalar için tam kurtarıcı. İnternetten fotoğraf buldum da, sadece şöyle kırışık durmasını sevmiyorumKızlar bebek arabası için yagmurluk kullanan var mı?Ben almayı dusunuorum.Ruzgardan rahatsız oluo beybiler.Benimki biraz yabani sokak sevmio.Belki izler etrafı da ilgi duyar dedim.
Burası kucak bebeleriyle dolu nazar değer diyeyimAhahhahahha.Kiz wala biliodum arıca çıkaracağınıreflektörden değil yavrum ya.Kaliteliymis yorumlarda öyle dio.Kanguruda asla durmaz benimki.Sling almıştık çığlık çığlığa cikardik içinden.Nwzar değmesin benimki kucak sevmio.Arabasinda takilio bütün gün.Disari çıkarmaya görelim ama Mervem.Gerisin geriye döndük kaç defa eve.Ortaligi yikio ya
Maşallah de kuzum nazar degmesin.Ne güzel ya.Bizde görüş alanı hiç olmuo gofretcim.Ben ne yazık ki takintilarimla bogustugum için çocuğu çadırın içine tikilmis gibi çıkarıyorum dışarı.Komple heryerini kapatiorum pusetin.Disariyi hiç gormuo.Ara sıra açıyorum izlesin biraz diye.O zamanlar izlio merakla.Ama uzun süre açık tutmuorum hemen tekrar kapatiorum.Yarin e bebekten puset için yagmurluk bakicaz.Hem toz kir gelmez yüzüne hem de dışarıyı izler dedim.Siz nerelere gidiosunuz,kaç saat dışarda kaliosunuz canım?Biz de öyle olabilir miyiz zamanla?Çok korkuyorum bebekle dışarı çıkmaya.Burası kucak bebeleriyle dolu nazar değer diyeyim
Benikisi de nazar değmesin tam bir dışarı bebeğiDoğduğundan beri ilk covid olduğumuz dönem hariç dışarıda olmadığı gün yok. Saatlerce arabada, bebek arabasında geziyoruz keyfi çok yerinde oluyor. Etrafı izlemeye bayılıyor. Senin bebişin de görüş alanı oluyor mu? Yoksa ondan memnun olmayabilir
Olursunuz tabii. Ama görüş alanı olmadan benimkisi de durmaz ki. Meraklılar her yeri yeni keşfediyorlar. Sarmak istiyorsan yine sar ama mutlaka yüzü açık olsun. Kulakları kapalıysa soğuk da almaz hem.Maşallah de kuzum nazar degmesin.Ne güzel ya.Bizde görüş alanı hiç olmuo gofretcim.Ben ne yazık ki takintilarimla bogustugum için çocuğu çadırın içine tikilmis gibi çıkarıyorum dışarı.Komple heryerini kapatiorum pusetin.Disariyi hiç gormuo.Ara sıra açıyorum izlesin biraz diye.O zamanlar izlio merakla.Ama uzun süre açık tutmuorum hemen tekrar kapatiorum.Yarin e bebekten puset için yagmurluk bakicaz.Hem toz kir gelmez yüzüne hem de dışarıyı izler dedim.Siz nerelere gidiosunuz,kaç saat dışarda kaliosunuz canım?Biz de öyle olabilir miyiz zamanla?Çok korkuyorum bebekle dışarı çıkmaya.
Çok güzel rahat rahat her yeri görür. Üstünde hava alma yeri de var hem.s_gofret gofretcim bunu alaim diorum.E bebekte varmış.
Teşekkür ederizs_gofret ayyy wallahi masallahhh 41 kere yaaa.Nasil özendim anlatamam sana canım.Bizimki bunlari yapsak pusetten inip bizi girtlaklar herhalde.Herkes çocuğunu arabada susturur,uyutur bizimki arabaya binince yüzünü balon balığı gibi şişirip kızarıp bozario.Arkasindan da çığlık kıyamet .Cocuk krize girio evin disinda.Yarin yağmurlugu alıp denemelere basliorum.
meme agzında bitişik.
Ne yaptım ki keşke fiilen yardımım dokunabilse
Etrafı gördükçe daha mutlu oluyorlar inceliyorlars_gofret ayyy wallahi masallahhh 41 kere yaaa.Nasil özendim anlatamam sana canım.Bizimki bunlari yapsak pusetten inip bizi girtlaklar herhalde.Herkes çocuğunu arabada susturur,uyutur bizimki arabaya binince yüzünü balon balığı gibi şişirip kızarıp bozario.Arkasindan da çığlık kıyamet .Cocuk krize girio evin disinda.Yarin yağmurlugu alıp denemelere basliorum.
Ben varım canim.Dogumdan önce hediye olarak gelmişti bana.Bizimki Fisher Price.İki aylıktı 3 5 defa koydum.İki oynadı bıraktı.Bi daha da çıkarmadım.Muzikli,ışıklı bişey bizimki.Bak atıyorum resmini.Anneler, bebeğinize jimnastik halisi, aktivite halisi,oyuncaklı oyun halisi gibi bir şey aldınız mi, öneri arıyorum
Safari Bebek Oyun HalısıAnneler, bebeğinize jimnastik halisi, aktivite halisi,oyuncaklı oyun halisi gibi bir şey aldınız mi, öneri arıyorum
Bende de bundan vardı oğlum resmen paraladı oyuncak asılı kemer kısmını çeke çeke tekmeleye tekmeleye yamulttu mahvetti halıyıBen varım canim.Dogumdan önce hediye olarak gelmişti bana.Bizimki Fisher Price.İki aylıktı 3 5 defa koydum.İki oynadı bıraktı.Bi daha da çıkarmadım.Muzikli,ışıklı bişey bizimki.Bak atıyorum resmini.
Ben varım canim.Dogumdan önce hediye olarak gelmişti bana.Bizimki Fisher Price.İki aylıktı 3 5 defa koydum.İki oynadı bıraktı.Bi daha da çıkarmadım.Muzikli,ışıklı bişey bizimki.Bak atıyorum resmini.
sağ olun kızlar , piyanonuda ayağını vurdukça ses geliyor ya normalde halıda değilken de öyle bir beklentiye girermiki bebislerSafari Bebek Oyun Halısı
baby toys Safari Bebek Oyun Halısı
Bnde bunu aldım oyuncakları yakalamaya çalışıyor
Kızlar tesettüre uygun bir pijama gecelik bulamadım ya
Şöyle koyu renk, dantelsiZ, sade bir model arıyorum
Lcw ye pentiye falan da baktım
Ama oralardada yok
Bende de fiaher price yukardakinin aynı modeli var. Acayip kafam rahatladı aldıktan sonra. bebeğim 3 ayını bitirmek üzere. İlk başlarda çok durmadı içinde ama şimdi bıraksam bir saat de oynar. Müziğe vurmayı seviyor oyuncaklar çıngıraklı sürekli elini atıyor.benimki de aşırı kucakçı, Yemek yapabilecek zaman buluyorum öyle söylimsağ olun kızlar , piyanonuda ayağını vurdukça ses geliyor ya normalde halıda değilken de öyle bir beklentiye girermiki bebislerbizde iki aylık olmak üzereyiz, istiyorumki az kendi halinde takılsın bende o arada az kendi işime de bakayim, ya beraber konuşalım oynayalım ya da kucakta gezelim modundayiz, çok güzel ama biraz anneninde yapması gerekenler oluyor haliyle, inşallah sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?