Ay şimdi gördüüm çok teşekkürlerdolap'ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/a/wNS
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Ergobaby Çok Renkli Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın Al
Yaa bu ben alırken olsaydı ben bu maviyi alırdııım
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Ergobaby Taba Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın Al
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Ergobaby Kiremit Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın Al
Bi tane düz kiremit var onda yorumum da var hatta ben bordo aldım bulamasam onu alacaktım. Kadın kullanamamış bebesi şüşkoymuş.
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Ergobaby Bordo Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın Al
Bu da benim aldığım. Indirim vardı yıldızlıydı 116 tlye düşürmüştüFotolar çok iyi değil ama o parlak ve renginin farklı çıktığı fotolarda temiz olduğu belliydi. Aldım kutulu geldi. Hatta kutu icindeki jelatini bile duruyomuş kadın ona da koymuş hattaa bi tane kullanılmış da olsa amigurimi oyuncak hediye etti. Basit bi şey ama şık hareketler.
O kadar uzun süre takmıyorum en uzun bugün 20 dk sabah markete gittim. Sadece sweat vardı üzerimde içimde tshirt vardı tshirt çıktı tabi gelince.Maşallah akıllı bıdıko hareketleneceği günleri iple çekiyorum
bir kaç gündür sıcakya havalar terleme yaptı mı?
M oturuş olmazsa yük cidden omurgaya biniyo ben bi deneyeyim diye aldım dolaptan cift yönlü bi model olmadı şimdi satışa koydum. Deneyince daha iyi anladım. Foto atmıştım gördün mü1. ile 2. İyi gibi öne bakan neden olmuyor ? Benim oğlum durmaz ki ya offfff.Su solomon baby 360 var öne arkaya o nasıldır acaba?Bu ergobaby de öne doğru hiç yok sanırım.
25 30a var ya reflektörü nabacan otobanda mı gezcenizLink atamadım kızlar ya.Bunu almayı dusunuorum.Yorumlari güzel.
BennnKızlar bebek arabası için yagmurluk kullanan var mı?Ben almayı dusunuorum.Ruzgardan rahatsız oluo beybiler.Benimki biraz yabani sokak sevmio.Belki izler etrafı da ilgi duyar dedim.
Hemen aliorum bitterimBennn
Çok süper oluyor
Bn arabayla birlikte aldım
Ahahhahahha.Kiz wala biliodum arıca çıkaracağını25 30a var ya reflektörü nabacan otobanda mı gezcenizdünden beri krizlerdeyim ben de yabani benimki de. Sen de kanguru al herkes.alıyo
Valla 1 haftadır öyle caddede geziyorumHemen aliorum bitterimsenin tecrubelerine guveniorum
Eve geçince foto atimValla 1 haftadır öyle caddede geziyorum
Bahçeye çıktık
Bugün Beykoz’da gezdik öylehiç hava almadı düşün oralar uçuyor
Şuan kullandığını gördüm.Sen hangi marka almıştın?Bu solomon baby öne dönük de m oturuşu sağlıyor yazıyor ama işe yaramazmi acabaM oturuş olmazsa yük cidden omurgaya biniyo ben bi deneyeyim diye aldım dolaptan cift yönlü bi model olmadı şimdi satışa koydum. Deneyince daha iyi anladım. Foto atmıştım gördün mü
Öf ben de çıkaramıyom bugün 20 dk durdu arabasında dışarda zil takıp oynamadığım kaldı.Ahahhahahha.Kiz wala biliodum arıca çıkaracağınıreflektörden değil yavrum ya.Kaliteliymis yorumlarda öyle dio.Kanguruda asla durmaz benimki.Sling almıştık çığlık çığlığa cikardik içinden.Nwzar değmesin benimki kucak sevmio.Arabasinda takilio bütün gün.Disari çıkarmaya görelim ama Mervem.Gerisin geriye döndük kaç defa eve.Ortaligi yikio ya
Ayrıca gidip ucuzların yorumları okudun mu yoooAhahhahahha.Kiz wala biliodum arıca çıkaracağınıreflektörden değil yavrum ya.Kaliteliymis yorumlarda öyle dio.Kanguruda asla durmaz benimki.Sling almıştık çığlık çığlığa cikardik içinden.Nwzar değmesin benimki kucak sevmio.Arabasinda takilio bütün gün.Disari çıkarmaya görelim ama Mervem.Gerisin geriye döndük kaç defa eve.Ortaligi yikio ya
Sana helal olsunBen de bugün yıkanabilir alt açma pedi aldımbimde 1 tane vardı 30 TL
Ben pierre cardin denedim. Ya dısa dönük fotolara ben baktım hic m gibi gelmedi bana ama cok da yorum yapmam doğru olmaz. Sen kullanana sor yaŞuan kullandığını gördüm.Sen hangi marka almıştın?Bu solomon baby öne dönük de m oturuşu sağlıyor yazıyor ama işe yaramazmi acaba
Tenk yü başkanSana helal olsun
Benimki minicik ya çantadan çıkan atarım biTenk yü başkankaç ay kullanılır bu sendekinin de boyutu böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?