- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
Temassiz nimomed marka var bende beş yıl oldu alalı eczaneden almıştık eczacı arkadaş önermişti en doğru ölçen bu diye gerçekten memnunumAh senin bu detay detay yazmalar muhteşemAlın alacağım sanırım. Kulak zor gibi geliyo bana da. Koltuk altından da mutlaka rahat olmayacak
Omron kaliteli güzeldir geçmiş olsunOmron aldım ateş ölçer. Kendim hastayım şu an sürekli elimin altında çok beğendim. 60 civarı bir şeydi e bebekte.
Güle güle kullanınKızlar bu da bebek kameramiz.Esimin arkadaşının hediyesi
Çok güzeller güle güle giysin minnoşBunlar da pijama altlarimiz
Teşekkür ederim kuzumÇok güzeller güle güle giysin minnoşBenim de alt üst ihtiyacım var, bunlar nerden ve yumuşak mı güzel çıktı mı
Bunlar da pijama altlarimizgüle güle giysin minnoş t.y hangi mağazasından aldınız.
Bizim de bundanımız var teyzesiiAy ben daha önce paylaştım mı bilmiyorum ama aldığım dış kundağa aşık oldum, konuya girince paylaşmak istedimKasım başında doğacağı için bu yumuş yumuş kundağı dışarı çıkarken battaniye niyetine kullanırım
Ya çok yumuşak değil mi? Sarılıp yatasım varBizim de bundanımız var teyzesiigüzel günlerde kullansınlar inşallah
KesinlikleYa çok yumuşak değil mi? Sarılıp yatasım var
Mis mis giyinsin annesiKızlar yenidoğan aldığım tulumumuzu değiştirip 3-6 ay aldım.Gozume aşırı küçük görünmüştü oNişantaşı citys içindeki Kapbuladan
BayıldımKızlar triko battaniyemiz de geldi az önce.Ben çok beğendim ekru rengini de alicam
Kuzum babymod diye bı siteden aldım.Dun sipariş verdim bugün geldi 109 TL 10 TL de kargo ücreti 119 TL.Cok yumos bişiBayıldımKaç TL ve mağazanın adı ne canım