- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Yaptımda uğraşamadım tekrar bakim durEvet ben de telefondan baktım da öyleymiş ama üşenip açmadım henüz. Mail şifremi unuttum yapsan? Yazık puanlarına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptımda uğraşamadım tekrar bakim durEvet ben de telefondan baktım da öyleymiş ama üşenip açmadım henüz. Mail şifremi unuttum yapsan? Yazık puanlarına
Yaa sleepy mi senin de? İnşallah defolu olduğu içindir, e bebekden aldik, ınsallah o paketten kaynaklidir, bide aksi gibi bi ablama sleepy kullanıyoruz dedim 2 paket almış oda 2 numaraBenim yeri geliyor gece boyu 12 saat kalıyor sızdırmıyor, bezlerin bazıları defolu falan olabilir mi diye geçiyor aklımdan.. dolulukla alakalı değil bence çünkü
Benimkide sen beceremiyosun bağlamayı diyor inşallah onun bağladığı sızdırirBir de sürekli annem bize laf ediyodu, siz beceremiyonuz takmayi, yapamiyonuz vs diye, kendinde de olunca bu bezler ne boyle ya demeye basladi
Ya ben gece mutlaka değiştiriyorum ona rağmen sızıyor, hangi marka kullanıyosun bez4-5 saatte bir gündüz, gece 12 de bağlıyorum sabah 9-10 da değiştiriyorum
Bencede alma cnm nolur nolmazBende durdum valla burdan görünce 210 ar adet 1 ve 2 var bir de 3 no var 34 adet mi ne küçük paket
Ya bende diyorum prima ya mi geçsem ne güzelAy ben de unuttum bunu. Baya bir aldım inşallah direkt hediye alabilirim
Yalnız prima premium care gerçekten sızdırma konusunda süper. 10 günü geçti alalı hiç sızdırmadı. Bu akşam geç değiştirdim. Bez olmuş 1 kilo dolmuş taşmış. Ama sızdırma 0. Böyle devam eder inşallah
Almıyorum zaten sızdırıyor dediklerinden beriBencede alma cnm nolur nolmaz
Evet canım bionaturalYaa sleepy mi senin de? İnşallah defolu olduğu içindir, e bebekden aldik, ınsallah o paketten kaynaklidir, bide aksi gibi bi ablama sleepy kullanıyoruz dedim 2 paket almış oda 2 numara
İnşallah bu paket böyledir bizim deEvet canım bionatural
Sleepy ve molfix denedim daha önce. Molfix yeni doğanı hastane vermişti. Onu çok beğenmiştin. 2 numara da 4 kg iken büyük geldi. Deneyemedim sızdırmayı.Ya bende diyorum prima ya mi geçsem ne güzel
Geceri pampers harmonie, gunduz premium care. Ikisi de hic sizdirmadi, resmen 1 kg oluyor bezler sabaha kadarYa ben gece mutlaka değiştiriyorum ona rağmen sızıyor, hangi marka kullanıyosun bez
Pipi yoktu bizde moruk her bezde kıyafet değiştirdik bi ara.
Pipiyi hep duz tutup bagliyoruz zaten de, 1 ve 3te de ben bağladım ustelik, ama olmayinca olmuyor hahdhshd
Bio natural mi senin de
Bizde ilk kullandığımız sleepy de sorun yaşamıştık sürekli sızdırdı şimdi yaşamıyoruz çok şükür Gece boyu almıyorum altını, gün icindede çok emiyor çok çiş yapıyor ama sızdırmıyor.Yaa sleepy mi senin de? İnşallah defolu olduğu içindir, e bebekden aldik, ınsallah o paketten kaynaklidir, bide aksi gibi bi ablama sleepy kullanıyoruz dedim 2 paket almış oda 2 numara
Battaniye yerine uyku tulumu kullanabilirsin canım.Kızlar konu ile alakasız ama benim bebem battaniyesini kafasına kadar çekiyor WC gidiyorum veya mutfaga bi bakıyorum battaniyeyi beynine kadar çekmiş ışık sevmiyor uyurken napıcam ben bu kızla artık işemeye bile gidemez oldum
El feneriyle gidip gelcen he heKızlar konu ile alakasız ama benim bebem battaniyesini kafasına kadar çekiyor WC gidiyorum veya mutfaga bi bakıyorum battaniyeyi beynine kadar çekmiş ışık sevmiyor uyurken napıcam ben bu kızla artık işemeye bile gidemez oldum
1 leri mükemmel yapıyolar zaten zulalayalım diye. Sana goon öveyim yeni övdüğüm şey goonilk cocukta molfix kullanmıştım memnundum yine molfix düşünüyordum
sleepinin ikincisi 1. tl kampanyasının gazına gelmiştim
1 numara iyiydi 2 numarada 3cü güne 2 bez sızdı , bilemedim şimdi