- 18 Kasım 2015
- 13.537
- 16.966
- 298
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koşmqsinlqr be amaankimse koşmamış merve![]()
![]()
Velkam canımKızlar Bebeklerinizin altını kac saatte bi değiştiriyorsunuz kaka yapmadığı sürece? Sleepy kullaniyodum 1den gayet memnundum 2ye geçtim sızdırmaya basladi
Yapmayın gözünüzü sevemKızlar Bebeklerinizin altını kac saatte bi değiştiriyorsunuz kaka yapmadığı sürece? Sleepy kullaniyodum 1den gayet memnundum 2ye geçtim sızdırmaya basladi
Ah bide memnunum diye 5 paket aldım geçen gün indirimlerdenVelkam canım
Okumuştum burdan ama başıma gelmez belki dedimYapmayın gözünüzü sevem3 de sızdırsın benimki amin
![]()
Bizim bezde sarı renk bı şerit var canım.Serit mavi olduğunda bezin değişmesi gerekio demek.Ben o rengi takip edip değiştiriyorum.Kızlar Bebeklerinizin altını kac saatte bi değiştiriyorsunuz kaka yapmadığı sürece? Sleepy kullaniyodum 1den gayet memnundum 2ye geçtim sızdırmaya basladi
Uygulamasını da kullsnıyor musun? Fişleri taratınca Puan birikiyor hediye bez alabiliyorsunBizim bezde sarı renk bı şerit var canım.Serit mavi olduğunda bezin değişmesi gerekio demek.Ben o rengi takip edip değiştiriyorum.
Çalışmıyorum ama meme reddi problemi yaşadım başta süt sağma makinesi elim ayağım oldu mastit olmama engel oldu ve çocuğumu enjektör ile besledim o olayı mama desteği almadan atlattık 1 yaşına gelecek hala çok güzel emiyo bence herkese lazım alın aldırınÇalışmaya devam edeceksen süt sağma makinesi![]()
İndir fişlerini atAaaaa wala hiç bilmiodum bitterim B BitterCikilata
OjgeldiiiinnnKızlar Bebeklerinizin altını kac saatte bi değiştiriyorsunuz kaka yapmadığı sürece? Sleepy kullaniyodum 1den gayet memnundum 2ye geçtim sızdırmaya basladi
Ya bilmiyodum bakayım cnm sağolBizim bezde sarı renk bı şerit var canım.Serit mavi olduğunda bezin değişmesi gerekio demek.Ben o rengi takip edip değiştiriyorum.
Hakkaten ya ben yasamam belki dedim ama yaşadımOjgeldiiiinnnnapmislarsa bu 2 noya, ben de bilmiyorum. 1 ve 3te hic sorun yaşamadım ama 2 bitene kadar sinirlerim yiprandi, günde 6-7ust bas degistryordum cocugun
![]()
Benim yeri geliyor gece boyu 12 saat kalıyor sızdırmıyor, bezlerin bazıları defolu falan olabilir mi diye geçiyor aklımdan.. dolulukla alakalı değil bence çünküKızlar Bebeklerinizin altını kac saatte bi değiştiriyorsunuz kaka yapmadığı sürece? Sleepy kullaniyodum 1den gayet memnundum 2ye geçtim sızdırmaya basladi
Bir de sürekli annem bize laf ediyodu, siz beceremiyonuz takmayi, yapamiyonuz vs diye, kendinde de olunca bu bezler ne boyle ya demeye basladiHakkaten ya ben yasamam belki dedim ama yaşadımuzun mu kalıyor acaba ondan mi diyorum ama değil demek
Insallah siliiipi sızdırması diildir![]()
Ya bu hikaye bana cok tanidik geldiinsallah devaminda sizdirmaz, ben 1de hic sorun yaşamayip, 2de komple gunde 6-7 kiyafet değiştiriyordum
![]()
4-5 saatte bir gündüz, gece 12 de bağlıyorum sabah 9-10 da değiştiriyorumKızlar Bebeklerinizin altını kac saatte bi değiştiriyorsunuz kaka yapmadığı sürece? Sleepy kullaniyodum 1den gayet memnundum 2ye geçtim sızdırmaya basladi
Pipi yoktu bizde moruk her bezde kıyafet değiştirdik bi ara.Valla şimdi pipiyi düz tutup bağlıyorum
Gece 1 kere tek değiştiriyorum
Şimdilik bi sızma olmadı
3 numara almamıştım, marka değişikliği yapıp yapmama konusunda kararsızım![]()
Bende durdum valla burdan görünce 210 ar adet 1 ve 2 var bir de 3 no var 34 adet mi ne küçük paketOkumuştum burdan ama başıma gelmez belki dedim![]()