- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Evet altına battaniye koydumReflü yatağı kullanıyorsun onu da mı yükseltmeni söyledi doktor ? Nasıl yapıyorsun ?
Reflüsü var uyumuyordu ağlıyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet altına battaniye koydumReflü yatağı kullanıyorsun onu da mı yükseltmeni söyledi doktor ? Nasıl yapıyorsun ?
Benim de muslin almam lazim, aldiklarim pek iyi cikmadi hemen putur putur oldu sanki yün tulermesi gibi.Bende 3 müslin var kış bebesi diye az biri lcw biri a101 biri de kumasçıdan alma. Lcwnın çok çok güzel a101 cok güzel kumaşçıdan olan berbat hem çok soldu hem kazık gibi. Ben de sayısını arttıracam. Ebebekte ikili 35 tl idi qma 85×85 diye biraz cekimser kaldım geçti indirim. Lwcdan alacam sanırım.
Balım direkt aç al lcwdan fiyatlar da iyi.Benim de muslin almam lazim, aldiklarim pek iyi cikmadi hemen putur putur oldu sanki yün tulermesi gibi.
Guzel ve ucuz bulursan linkle beni![]()
Bnde wheppo marka almıştım çok güzelBen muslinlerimin hepsini Trendyoldan aldım kızlar.Cok memnunum.Zeypba,TinyLamb ve Rose&Blanc bu markalardan aldım.Ucu de çok kaliteli.
Şimdi baktım Wheppoya Bitterim.İndirim var.Aliyorum pembe bı muslinBnde wheppo marka almıştım çok güzel
Ölculeri kac olmali yaza buyumus olacak bebislerBalım direkt aç al lcwdan fiyatlar da iyi.![]()
At benim wheppolar hep nokta nokta tulerdi yaBnde wheppo marka almıştım çok güzel
110 filan olanlar var onlardan alacam benÖlculeri kac olmali yaza buyumus olacak bebisler
At benim wheppolar hep nokta nokta tulerdi yadesenlerini cok begenmistim ama o tulermeler uzdu
2 kat Bnmkiler yıkadım da bişi olmadıÖlculeri kac olmali yaza buyumus olacak bebisler
At benim wheppolar hep nokta nokta tulerdi yadesenlerini cok begenmistim ama o tulermeler uzdu
ben 1-3 sadece hastane çıkışı ve 3 lü takımlardan aldım başka almadım zıbın ve tulumları 3-6-9 şeklinde dağıtarak biraz biraz aldım doğuma yakın bebeğin kilosu boyu belli oluyor o zaman gerekli görürsem tekrar alırım diye düşündüm 1-3 fazla alma benceŞimdi benimki yaz bebesi.Haziranda doğacak
2 tane hastane çıkışım var.
Ben hastane çıkışı dışında alacağım zıbın ve tulumları 1-3 alayım diyordum.
O zmn 3-6mı alsam ki![]()
Ben de emzirme yastığı almak istiyorum. Atopik egzaması varmış kuzucuğumun. Kıyafetime yüzü değmesin istiyorum. Memnun musın yastığından? NeredendiReflüden kaynaklı hatta emzirme yastığında yatırıyorum gündüzleri
Canım buna bak.Trendyoldan 114 e almıştım 139 olmuş.Cok tok bı yastık.Benim elim ayağım oldu.İyiki almışım dediklerimden.Markasi babyjem.Civillerde de var.Ama o zaman Civilde daha pahalıydı.Trendyolda daha uygundu.Ben de emzirme yastığı almak istiyorum. Atopik egzaması varmış kuzucuğumun. Kıyafetime yüzü değmesin istiyorum. Memnun musın yastığından? Neredendi
teşekkür ederimCanım buna bak.Trendyoldan 114 e almıştım 139 olmuş.Cok tok bı yastık.Benim elim ayağım oldu.İyiki almışım dediklerimden.Markasi babyjem.Civillerde de var.Ama o zaman Civilde daha pahalıydı.Trendyolda daha uygundu.
Sanırım bu biraz alışma,tercih meselesi canım.Ben başını da elimle tutuyorum mesela emzirirken.Ama hiç desteklemeyip direk emzirenler de var.Herkesin tarzı başka başkateşekkür ederimBazı modellerde kola geçirilen kısım da var. emzirme yastığı kullanınca kolla desteklemek gerekiyor mu?
Emmeyi bıraktı canım... Birde saçma sapan şeyler yaşadık kızımla üzüntüden sütümde kesildi benim... 4 aylık 6 kilo 68 cmAybush buraya gel milletin konusunda konuşmayalım. Eylül iyi ya. Bugün 6.5 kilo dediler. Kıyafetlerle 6800 çıktı. Kaç kg senin? Emmiyo mu?
Ay uzunmuş da maşallah daha da zayıf dururEmmeyi bıraktı canım... Birde saçma sapan şeyler yaşadık kızımla üzüntüden sütümde kesildi benim... 4 aylık 6 kilo 68 cm![]()
Aksine zayıfta durmuyor zayıf gibi de değil normal gözüKüyor... Sürekli gittiğimiz doktor moro refleksine sara dedi bizi gönderi fakülteye gerizekalı adam orda gördüklerim üzüntü den süt gittiAy uzunmuş da maşallah daha da zayıf dururmamaya geçtiyse alır kilo yaa