- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Çok şükür iğneler bitti antibiyotik şurupla devam ediyorÇok geçmiş olsun bitanem.Nasil oldu minik kuzucuk
Senin kuzucuk nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iğneler bitti antibiyotik şurupla devam ediyorÇok geçmiş olsun bitanem.Nasil oldu minik kuzucuk
Aman iyi olsun bitterim hiç hasta olmasın minnoscuk.İyi bizimki de bitanemÇok şükür iğneler bitti antibiyotik şurupla devam ediyor
Senin kuzucuk nasıl
Kac kiloda 3 noya gectin ben hala 2ye devam ediyorumGayet güzel bn memnunun sızdırma olmadı hiç Biz ilk yeni doğduğunda 2 nola başladık
Bacak sıkmaya başlayınca 3 e geçtik boy farkı var
Ay bilemedim Mervem ya şimdi baktım hafif iz var ama hala premium Care 2 numaranın kilo aralığına girio Pera.Haftaya salı kontrolumuz var Allah izin verirse.Bi bakım kilosuna da ona göre deneyim elimdeki 3 numarayıEylul 5.5filandır 4.5 kilodan beri kullanıyom ben bacaklar tontiklendi biraz bilekler ince ama iz çok pluyodu 45 gunlukken filan gectik
Biz de 3de bile çok iz var hala. Hassas sanırım EylülAy bilemedim Mervem ya şimdi baktım hafif iz var ama hala premium Care 2 numaranın kilo aralığına girio Pera.Haftaya salı kontrolumuz var Allah izin verirse.Bi bakım kilosuna da ona göre deneyim elimdeki 3 numarayı
Stok time loadingben de migrostan alicaktim almayim e bebek i bekleyim o zamanKızlar e bebek 20 şubatta prima bebek bezlerinde yine indirim yapıyor bilginiz olsun
E tabi onden bebegi beslediniz ama.. O daha muhim :)) Ayrica o 30cc yi sagmazsaniz sutunuz azalir, beyne sut yetiyor mesaji gidiyor. Siz sagarak hemde ciftli pompayla sagarak "ikizlerim doymadi, sutu artir" mesagi veriyorsunuz beyne.
Ise baslayacaksaniz acil depo lazim ise dinlenme sonrasi gunun ilk sagimini depolamak icin yapin ve dondurun (bebekten erken kalkin), ardindan bol su icin, bebis uyaninca biraz bez/ust degisimi vb oyalarsaniz aciktiginda sutunuz gene inmis olur. Sonra gun boyu emzirme sonrasi kalani biriktirin her 3 saatte bir 30cc hic fena degil azimsanmasin :)) (30cc de sagimla zamanla artacak)
Hangi serisi primanın?Gayet güzel bn memnunun sızdırma olmadı hiç Biz ilk yeni doğduğunda 2 nola başladık
Bacak sıkmaya başlayınca 3 e geçtik boy farkı var
Premium careHangi serisi primanın?
Ben o kadae goon reklamı yapıyom niye kimse etkilenmiyo yaHangi serisi primanın?
5 olunca sanırım ya bacakları sıkıyordu çok iz olmuştuKac kiloda 3 noya gectin ben hala 2ye devam ediyorum
Çalışmayan anneler için süt pompası gereksizmiş. Küvet, telsiz,kamera, en çok para verilip neredeyse hiç kullanılmadığımı söylüyorlar. Ha birde ana kucağı.
Bizimki de suan 6 kg ya yakin hic tasirma falan olmadi iz de yok. Bence baglama seklinden kaynakli iz olusumu ya. Sonucta adamlar da ustune yazdiklari kilo araligini kafalarina gore yzmiyordur
Bence tamamen baglama seklinden oluyo. Benimkinde bir ay once 2 no iz yapiyordu meger ben cirtlaei cok gerip bagliyomusum simdi azcik daha bol bagliyorum. Bide bezi yerlestirirken icteki iz yapan lastik leri disa dogru duzeltiyorum ve artik hic iz olmuyoBiz de 3de bile çok iz var hala. Hassas sanırım Eylül
Kilo bilgisi verilmiş ama maalesef her bebek aynı olmuyır bacak bölgesi tombul olursa istediğin kadar kilosuna uygun bez kullan olmuyır herkesin yapısı gibi bebişlerin de yapısı farklıAy bilemedim Mervem ya şimdi baktım hafif iz var ama hala premium Care 2 numaranın kilo aralığına girio Pera.Haftaya salı kontrolumuz var Allah izin verirse.Bi bakım kilosuna da ona göre deneyim elimdeki 3 numarayı
Bu sefer ben de stok yapacağım inşallahStok time loadingben de migrostan alicaktim almayim e bebek i bekleyim o zaman
E bebek daha uygun bn aldın sandım almadıysan kaçırmaStok time loadingben de migrostan alicaktim almayim e bebek i bekleyim o zaman
Moruk her şeyi denedim yaBizimki de suan 6 kg ya yakin hic tasirma falan olmadi iz de yok. Bence baglama seklinden kaynakli iz olusumu ya. Sonucta adamlar da ustune yazdiklari kilo araligini kafalarina gore yzmiyordur
Bence tamamen baglama seklinden oluyo. Benimkinde bir ay once 2 no iz yapiyordu meger ben cirtlaei cok gerip bagliyomusum simdi azcik daha bol bagliyorum. Bide bezi yerlestirirken icteki iz yapan lastik leri disa dogru duzeltiyorum ve artik hic iz olmuyo
Bez çok kullanıldığı için bez almayı uygun görmüşlerbaşka bir ihtiyacınızı söyleyin. bezini aldık diyip
E bebekte daha uygun gerçekten.Stok time loadingben de migrostan alicaktim almayim e bebek i bekleyim o zaman
Nedense hiç cazip gelmiyor stok içinBen o kadae goon reklamı yapıyom niye kimse etkilenmiyo ya