Benim kız meme reddine basladı ilk günler 2 dk kavga kıyamet alıyodu sonra almıyordu memeyi ve aç kalıyordu ama inadı inat tabi yürek dayanmıyordu bi zaman sonra pes ediyordum(aralıksız 6-7 saat aç kaldığını bilirim) veriyordum mamayı.doktoruna sorduğumda dünyayı keşfetmeye başladı ilgisi başka yerlerde olacak meme emmek istemeyecek emzirirken ortamı karanlık yap gece gibi olsun dedi.(geceleri uykuluyken verebiliyordum 1 2 kere) .kavgalaşırken kucağımda evi gezer gibi verdim ağzına memeyi 2 cokcok yapıyordu kafayı çekiyordu kucakta geziyo sanıyordu sonra yine alıyordu memeyi derken derken 2 haftaya yakın gündüzleri hep ayakta gezinerek verdim çok verimli emmiyordu ama en azından az da olsa emiyordu.. bağırsa da bana vursa da verdim valla
çok şükür geçti o günler şimdi de uyku savaşları var işte her level farklı bir macera
Bu arada Pera hanımı da iyi bilirim ne kadar memeci olduğunu
kopmaz memeden korkma ama bence bağırsa da vermeye çalış ayakta gezinirken dene mutlaka işe yarayacaktır , uyuduğu zamanlarda ağzına ver memeyi o zaman da uysal oluyor alıyor uyku sersemiyken