- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Premium care olandan156 ve 136 adet olandan mı aldınız
Teşekkür edeirmPremium care olandan
3 no 144
4 no 126 olarak
Hiç bi fikrim yok desem oradaki içinTeşekkür edeirmBen de aldım.Ateş ölçer de indirimdeymiş nasıl iyi mi biliyor musunuz
Ben de bilemedim şimdilik kalsın o zamanHiç bi fikrim yok desem oradaki içinbnm evde var onu kullanıyorum temassız
Ama illaki iş görür
Hastane bana paket içinde hediye getirdi
İçinde bebek bezi olarak Önlem markası bir de baby turco vardı
Az önce Önlem 1 numarayı çıkardım
Sleepy bio natural e göre büyük
Ayrıca göbek deliği oyuntusu da yokmuş
Zaten oğlan sanırım anladı, daha pantolonu giydirirken güzelce bi daha doldurdu
Önlem 1 numara iptal
Teşekkürler
Tv reklamını görmüştüm. Dedim bula bula böyle bir isim mi bulmuşlar “Önlem” Hazal Kaya oynuyor. Zaten bu ünlülerde her doğuran bebek malzemesi reklamına çıkmasa şaşarım. Fırsat değerlendiriyorlar. Başak Dizdar’a teklif gelmiş bir bebek ürünü markasından. Kocası Kıvanç Tatlıtuğ kabul etmemiş.
Masallah kizinaBüyük bence. Ben kıza 0-1 aylık aldım. 50-55 cm 3-5 kg diyor. Üzerinden düşüyor. Benim kız 48 cm, 3,5 kg.
Prima kullanırsan 2 no al bebeğim 3.850 doğdu 2 ile başladık 200 adet gider ilk dönem 3 no da alabilirsin ilerisi işin ihtiyaç olacak sonuçtaSelam kızlar nasılsınız. Tecrübeli anneler bende şubat indirimini bekliyordum bez için şimdilik 1 numaradan 70lik 2 paket, 2 numaradan 60lık 2 paket , 3 numaradan 96lık 1 paket aldım ne kadar daha alsam yada doğduktan sonra kilosuna mı göre alsamindirimdeyken biraz daha alayım mı bana yardımcı olun
1 alma daha birer paker daha 2 3 alınabilir.Selam kızlar nasılsınız. Tecrübeli anneler bende şubat indirimini bekliyordum bez için şimdilik 1 numaradan 70lik 2 paket, 2 numaradan 60lık 2 paket , 3 numaradan 96lık 1 paket aldım ne kadar daha alsam yada doğduktan sonra kilosuna mı göre alsamindirimdeyken biraz daha alayım mı bana yardımcı olun
1 başka alma, kilosu düşük olur da lazım olursa o zaman alırsın. Ben direkt 2 numara ile başladım canım 300 400 arası gitti. 2yi arttırabilirsin. 3 de uzun gider büyük ihtimalleSelam kızlar nasılsınız. Tecrübeli anneler bende şubat indirimini bekliyordum bez için şimdilik 1 numaradan 70lik 2 paket, 2 numaradan 60lık 2 paket , 3 numaradan 96lık 1 paket aldım ne kadar daha alsam yada doğduktan sonra kilosuna mı göre alsamindirimdeyken biraz daha alayım mı bana yardımcı olun
Goon kullanıyorum memnunum. Sleepy 3 nuamaralr da bitirdi beni.Kızlar baby turco almayın sakın 3 gündür kıyafet değiştirmekten bi hal olduk. Çişi bile çıkartıyo. Sleepy bio kullandım hiç böyle şeyler yaşamamıştım indirimden baby turco aldım hemde baya almıştım 3 ve 4 no pişmanım şuan.merve ne kullanıyosun şuan?
Bugün indirim vardı ebebekte prima kaçırma o zmn 2 den 200 al çok alma elinde kalmasınTeşekkür ederim kızlar evet prima aldım o zaman 1 daha almayıp 2den ve 3den stok yapayımıslak mendil önerileriniz uni baby yada sleepy düşünüyorum
Bende indirimi bekliyordum bez için aldım ıslak mendil de hem pamuk alıcam hemde dışarı için mendil alayım dedim teşekkür ederim bitterBugün indirim vardı ebebekte prima kaçırma o zmn 2 den 200 al çok alma elinde kalmasın
Eksik olursa alırsın 3 den aynı şekilde
Bn pamuk kullanıyorum ılık suyla ıslatıp
Islak mendilde prima pure çok güzel dışarda onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?