- 28 Eylül 2015
- 5.367
- 15.141
- 248
Ah bende görümcemi kaynanamı satabilsem
+1 kaynana
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kaynana ve sülalesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bende görümcemi kaynanamı satabilsem
+1 kaynana
evet buydu sanırım, tesekkur ediyorumMerhaba benim tercih ettiğim braun prt2000 çubuk ateş ölçer 3 sn.de ölçüm yapıyor
Ben yazasiya avent indirimi bitmisBen se braun prt2000 kullaniyorum cok memnunum hizi da dogrulugu da cok iyi. Braun un temassizini da almistik hep yanlis olcuyor malesef.
Bu arada jokerde avent emzikler indirimde, ihtiyaci olan baksin
Benim tek kaynana yeter tüm herkese bedel++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kaynana ve sülalesi
Bende bundan aldım evet 3 saniyede ölçüyor bir arkadaş da kulaktan olanı önermişti burda braun ırt 6520ydi galiba onuda almayı düşünüyorum benMerhaba benim tercih ettiğim braun prt2000 çubuk ateş ölçer 3 sn.de ölçüm yapıyor
Ben de braun 3030 almayı düşünüyorum.Bende bundan aldım evet 3 saniyede ölçüyor bir arkadaş da kulaktan olanı önermişti burda braun ırt 6520ydi galiba onuda almayı düşünüyorum ben
Vallahi kendim derecelerdne daha iyi anlıyom bence.
Aha bugün ben.
Eki Görüntüle 2999048
Şu iksiyle teyitliyorum kendimi. AlttKi eczaneden almıştım ucuz bi şey. Babyjem daha doğru bence mavi biraz yavaş azalıp arttırıyo dereceyi. Pembe yakalıyo bence.
Güle güle yapsın inşallahBen yine dayanamadım
İndirim bitmeden bezi aldım
2 numara: prima premium care 120 adet
3 numara: prima premium care 144 adet
Toplamda 493 TL verince yüreğim azıcık cız etti. Ama feda olsun bebeğime dedim.
Yalnız alerji yaparsa çok zoruma gider
Biz 2 numaradan başladık yorumlarını okuyuncada belki tombik bir bebem olur diye de 1 numara bez hiç almadım
Bende aldıklarımın üstüne prima premium care 2 paket 2 numara 1 paket 3 numara daha ekledimBen yine dayanamadım
İndirim bitmeden bezi aldım
2 numara: prima premium care 120 adet
3 numara: prima premium care 144 adet
Toplamda 493 TL verince yüreğim azıcık cız etti. Ama feda olsun bebeğime dedim.
Yalnız alerji yaparsa çok zoruma gider
Biz 2 numaradan başladık yorumlarını okuyuncada belki tombik bir bebem olur diye de 1 numara bez hiç almadım
Lütfen güle güle yapsınGüle güle yapsın inşallah
Aslında bende bir kerede alayım bitsin hepsi dedim.Bende aldıklarımın üstüne prima premium care 2 paket 2 numara 1 paket 3 numara daha ekledim
Toplamda 1 numara 140 adet
2 numara 240 adet
3 numara 148 adet oldu hayırlısı ile sağlıkla doğsun sonrasında da kilosuna memnuniyete göre alırım
Benim toplamı söylemiyim
Bezler zorunlu ihtiyaç ama çok pahalı en güzeli parça bez alıp kaynatıp eski usul kullanmak
Bende tırstım çok almadım ama kızlar 2 ile 3e takviye yap dediler diye aldım inşallah sıkıntı yaşamayızLütfen güle güle yapsın
Pişik oldum diye zırlamasın
Aslında bende bir kerede alayım bitsin hepsi dedim.
Ama ya alerji yaparsa diye çok pis de tırsıyorum
Korkumdan alamadım
Amin inşaAllahBende tırstım çok almadım ama kızlar 2 ile 3e takviye yap dediler diye aldım inşallah sıkıntı yaşamayız
Hayırlı günler arkadaşım bol oruçlu geçsin inşallahKızlar bugün itibariyle rahmet ve mağfiret dolu üç aylara girdik
Hepimizin üç ayları mübarek olsun.
Hepimiz için huzurlu, bereketli, bağışlanmanın bol olduğu hayırlı günler diliyorum
Son bir kaç senede iyice popüler oldu.Bir şey sormak istiyorum bu müslin bezlerin olayı nedir? Bakıyorum battaniyesinden çarşafına ağız mendilinden havlusuna her şeyi satılıyor. Ne işe yarıyor diğer kumaşlardan öne çıkaran farkı nedir bilen biri aydınlatabilir mi