Roxy granül sabun iyi. Ben şimdi normal dalan aldım o da iyi.Taze anneler ben bebeğimin camasirlari için green clean aldım ama hiç leke çıkarmıyor leke için e bebeğin leke çıkarıcı aldım ondan memnun kaldım ama green clean deterjan da ne bilim sanki tam yıkıyor çamaşırları ne alsam bilemedim sizce deterjan ne onerirsiniz
E bebegin leke cikaricisinin markasi ne cnmTaze anneler ben bebeğimin camasirlari için green clean aldım ama hiç leke çıkarmıyor leke için e bebeğin leke çıkarıcı aldım ondan memnun kaldım ama green clean deterjan da ne bilim sanki tam yıkıyor çamaşırları ne alsam bilemedim sizce deterjan ne onerirsiniz
Tesekkur ederim
Kız yok ne baş sisirmesi. Goon a biraz ben de kırgınım bu konuda ahjsjd. Ya dün beni rezil etti. Kvnin yanındayız iki gündür, açılmamis paket goturmustum. Bağladım çocuğa çiş.sizdi.ilk.kez. Bir açtım ki içinde emici tanecik yok. Bu paket mi sıkıntılı yoksa artık goon da mi bozdu bilmiyorum. Acayip sinirim bozuldu ya. Eski bez bundan çok daha güzeldi. Bu arada 3 alabilirsin biraz sıkı baglarsin. Eski bez ne güzeldi yav bak yine dertlendim. Elimde beş paket var sanırım bitince yeni bez aricam
El kadar bebenin bana yapacaklarından çok korkuyorumAh canım benim o işler öyle olmuyor sen bebeği değil bebek seni yönetiyor malesef yeterki uyuzunda nasıl uyursa uyusun diyorsun
Bezlerin kraliçesi
Hepsini yutturacak sanaEl kadar bebenin bana yapacaklarından çok korkuyorum
Baktımki çok zorluyor ettiğim lafları yutup elektrikli sallananlardan bir tanede ben alırım
Bezlerin kraliçesi
Ben 2 numara 60’lı paketden kaç adet almalıyım.
Yani elimde toplamda kaç adet bez olsun
Ona göre alışveriş yapacağım da
Birde senin bu bez yorumların beni çok korkutuyor.
Diyorumki 2 numarayı prima premium care alıp 3 numara beze ne olur ne olmaz hiç bulaşmasam mı
Ah öyleymiş bilemedimBU sallanan çok işe yarıyor
Genellikle tekrar yıkayınca geçiyor.Bacılar bir yetişin yardıma bebemin koyu renkli bir kiyafeti açık renklilerin arasına karışmış rengini vermiş ben bu çamaşırları nasıl kurtarcamAllah'tan çok değildi çamaşır
Yıkadim canim geçmemiş, sabah tekrar mi yikasamGenellikle tekrar yıkayınca geçiyor.
Benim bornozlar birbirine renk vermişti sonra düzeldi. Hala aynı mı yoksa az da olsa düzelme var mı? Yıkadıkça düzelir benceYıkadim canim geçmemiş, sabah tekrar mi yikasam
Biraz duzelmis ama Rengi solan kiyafet maviydi tekrar yıkayınca kahverengi gibi bir renk almışBenim bornozlar birbirine renk vermişti sonra düzeldi. Hala aynı mı yoksa az da olsa düzelme var mı? Yıkadıkça düzelir bence
Dene valla ne desem yalan olurKız yok ne baş sisirmesi. Goon a biraz ben de kırgınım bu konuda ahjsjd. Ya dün beni rezil etti. Kvnin yanındayız iki gündür, açılmamis paket goturmustum. Bağladım çocuğa çiş.sizdi.ilk.kez. Bir açtım ki içinde emici tanecik yok. Bu paket mi sıkıntılı yoksa artık goon da mi bozdu bilmiyorum. Acayip sinirim bozuldu ya. Eski bez bundan çok daha güzeldi. Bu arada 3 alabilirsin biraz sıkı baglarsin. Eski bez ne güzeldi yav bak yine dertlendim. Elimde beş paket var sanırım bitince yeni bez aricambaby turco doğadan çok mu kötü? Sıra bende gel darlicam
Yıkadıkça düzelir bence. Olmadı renk ayırıcı mendillerden alın öyle yıkayın bi yerde görmüştüm solan çamaşırları düzeltiyor diyeBiraz duzelmis ama Rengi solan kiyafet maviydi tekrar yıkayınca kahverengi gibi bir renk almış
Bence prima ile başlamak çok iddialı.El kadar bebenin bana yapacaklarından çok korkuyorum
Baktımki çok zorluyor ettiğim lafları yutup elektrikli sallananlardan bir tanede ben alırım
Bezlerin kraliçesi
Ben 2 numara 60’lı paketden kaç adet almalıyım.
Yani elimde toplamda kaç adet bez olsun
Ona göre alışveriş yapacağım da
Birde senin bu bez yorumların beni çok korkutuyor.
Diyorumki 2 numarayı prima premium care alıp 3 numara beze ne olur ne olmaz hiç bulaşmasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?