- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnde pembesi sanırım almayı düşünüyorum 1 yaş gibi yatar kendi yatağındaMerhaba, buna benzer yerden bir yatak kullanan veya almayı düşünen var mı? Park yatak ve anne yanı var. Odasına bir beşik daha almak istemiyorum. Böyle bir yatak düşünüyorum ama çevremde hiç kullanan görmedim.
İyi günlerde kullanın. Ben de ahşap beşikleri beğeniyorum. Alacak olsam anne yanı ahşap beşik tercih ederdim herhalde. Yeğenlerden kalan beşikler yepyeni durduğu için şimdilik onlar kullanırım, odasına da bunu alayım dedim ama mesela 6-7 aylıkken odasında yatmasını istersem montessori yatakta yatabilir mi o kadar küçük bebek bilmiyorum.Ben daha sonda düşünüyorum. Anne yanı olabilen ahşap beşik aldım. 2 3 yaşına kadar yatar orda sonra bu şekilde montessoriye geçer.
Pembesi de tatlı görünüyor. Ben iki cinsiyete de uysun diye genelde krem, gri gibi nötr renkler tercih ediyorum. Mağazada da yeşili vardı. Yeşil ve pembe en çok satılıyor dediler.Bnde pembesi sanırım almayı düşünüyorum 1 yaş gibi yatar kendi yatağında
Hepsi cok güzelBu cicilerin çoğu ebebek,lcw karışık denk geldikçe indirimden aldım bitek kızımın bebeğine giydirdiğimiz takımları annem almış yeni sezon sanırım onlar.
Bnde görerek karar verdimPembesi de tatlı görünüyor. Ben iki cinsiyete de uysun diye genelde krem, gri gibi nötr renkler tercih ediyorum. Mağazada da yeşili vardı. Yeşil ve pembe en çok satılıyor dediler.
Belli erkek ama ikinci olursa diye düşünüyorum daha birinci doğmadan :) Gerçi zaten ahşabı beyaz, üstündeki kumaşı ayrıca da temin edilebilir. Bir de tül de çok tatlı oluyor bu yatakların üstüne. İleride tül yaptırılıp arada öyle de kullanılabilir.Bnde görerek karar verdim
Cinsiyet belli değil mi? bnm 2. Bn pembişciyimyeşil de güzeldi krem her cinsiyete uyar bnce güzel bi ütün
Ben de odasına 6 7 aya yani yaza postalamayı düşünüyorum. Yatamaz bunda o kadar küçükken düşer. Hatta emeklemeye basladıysa kaçar filan yaniİyi günlerde kullanın. Ben de ahşap beşikleri beğeniyorum. Alacak olsam anne yanı ahşap beşik tercih ederdim herhalde. Yeğenlerden kalan beşikler yepyeni durduğu için şimdilik onlar kullanırım, odasına da bunu alayım dedim ama mesela 6-7 aylıkken odasında yatmasını istersem montessori yatakta yatabilir mi o kadar küçük bebek bilmiyorum.
Güzel günlerde giysinKızlar yeni cicilerimiz.Bodyler trendyoldan diğerleri Nişantaşı citys in icindeki Kapbuladan
bizde de sallanan beşik vardı ben sadece kucağımda uyuttuktan sonra beşiğe koyabildim. hele ilk günler beşiğin içinde boşlukta sallanıyor gibi oluyor elini kolunu idare edemiyor.Beşik alacam sallanan. Yetmeyecek mi?
sağlıkla kullanın hepsi çok güzeller, özellikle tulumlara bayıldımBu cicilerin çoğu ebebek,lcw karışık denk geldikçe indirimden aldım bitek kızımın bebeğine giydirdiğimiz takımları annem almış yeni sezon sanırım onlar.
Aa çok beğendim reflü yatağı olarak alınabilirbizde de sallanan beşik vardı ben sadece kucağımda uyuttuktan sonra beşiğe koyabildim. hele ilk günler beşiğin içinde boşlukta sallanıyor gibi oluyor elini kolunu idare edemiyor.
ben bu yataktan alıp beşiğin içine koydum bunun içinde 5 ay kadar yattı en azından kendi kendini uyandırmıyordu anne karnı sıkışıklığını yaşıyordu çocuk.
Birkaç gün önce beşik beğendik 799 yazıyordu , dedik kart kesilsin alalım , baktım 999 olmuş , ne güzel artıyor iki günde bir fiyatlar .
Hangisini almak daha mantıklı , bu 0-5 yaş kullanabilir olanlardan mı ?
İndirimli fiyatlar için sürekli takip etmek gerek.
Ben normal bebek odası aldım büyüyen beşik olan takımlardan, bir de anne yanı için ahşap anne yanı alacağım inşallah. 50x90 yada 60x120 ebatlarında henüz karar veremedim.
Öyle ama acele etmeyin daha erkenmişBeşik olayını bir çözsek gerisi gelecek sanırım da amma zormuş , hele de ilk ve tecrübesiz olunca :)
Ben buyuyen besikten cok memnun kalmistim, ilkokula baslayana kadar kullandik. Cok abartili suslu puslu olmazsa, ahsabinda ayilar, melekler tavsanlar olmayan sade bir takimla halisi carsafi degistikce yasina uygun hale geliyor, mat ve zararsiz boyali olmasi en onemli husus, bebekler korkuluklari kemiriyorlar cunku. uzun sure saglikla gidiyor, ayak unitesi de komidin oluyor,bayagi minik bir genc odasi oluyor.Beşik olayını bir çözsek gerisi gelecek sanırım da amma zormuş , hele de ilk ve tecrübesiz olunca :)