- 13 Ocak 2020
- 44.558
- 167.867
- 33
Güzel günlerde kullanın.Bunları ebebekten aldık fırça 69 tırnak makası 17 tl di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel günlerde kullanın.Bunları ebebekten aldık fırça 69 tırnak makası 17 tl di
Ay çok güzelelr ben de bi göz gezdireyimBunlarıda koton online dan takım yaptım 3.6 ay indirimdeler bakmak isterseniz çok güzel sweatler vardı
Çok teşekkürler hepimiz inşallahGüzel günlerde kullanın.
Sabrer sabreeet. Cinsiyet kesinleşince başlaaAlınanları gördükçe gidip alasım geliyor
Sabrer sabreeet. Cinsiyet kesinleşince başlaa
Bence ayrıntılıyı bile bekle. Allah korusun.Bari şu müslinleri falan alsam
Al diyen de oldu alma diyen deyazan oldu mu bilmiyorum ama kesinlikle elekrtnik ana kucağı almalısın. Ben almadım maalesef ilk 6 ay kucağımdan indiremedim
al alıştır ya öbür türlü kucağından inmeyecek sıcakta yapış yapış mahvoldum ben ya ...keşke alıp alıştırsaydım onda uyumaya...15 aylık hala bazen eski alışkanlığı olduğu için kucakta uyumak istiyor.Al diyen de oldu alma diyen de
Beşik alacam sallanan. Yetmeyecek mi?al alıştır ya öbür türlü kucağından inmeyecek sıcakta yapış yapış mahvoldum ben ya ...keşke alıp alıştırsaydım onda uyumaya...15 aylık hala bazen eski alışkanlığı olduğu için kucakta uyumak istiyor.
Cinsiyeti belli değilse hiç almayın bence kız için çok daha canlı renkler ve modeller varBari şu müslinleri falan alsam
İlk kızımda ana kucağı kullandım elektronik olanlardan değildi kendim salladım feci alıştı ilerleyen zamanlarda hamak almak zorunda kalmıştımAl diyen de oldu alma diyen de
Cinsiyeti belli değilse hiç almayın bence kız için çok daha canlı renkler ve modeller var
İlk kızımda ana kucağı kullandım elektronik olanlardan değildi kendim salladım feci alıştı ilerleyen zamanlarda hamak almak zorunda kalmıştım
Oooo sağlıkla büyüsün inşallahYok daha belli değil şuan bezelye benimki :)
Oooo sağlıkla büyüsün inşallah
Ben daha sonda düşünüyorum. Anne yanı olabilen ahşap beşik aldım. 2 3 yaşına kadar yatar orda sonra bu şekilde montessoriye geçer.Merhaba, buna benzer yerden bir yatak kullanan veya almayı düşünen var mı? Park yatak ve anne yanı var. Odasına bir beşik daha almak istemiyorum. Böyle bir yatak düşünüyorum ama çevremde hiç kullanan görmedim.