- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
Teşekkür ederim Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün de bezlerini bol bol değiştirelim:))Sağlıkla büyüsün. 1 ortalama 20 gün gider zaten. Ama 2ye geçince anlayacaksın gerek yokmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün de bezlerini bol bol değiştirelim:))Sağlıkla büyüsün. 1 ortalama 20 gün gider zaten. Ama 2ye geçince anlayacaksın gerek yokmuş
Ben ateşölçer hiç kullanmadım daha. 2. ay aşısinda koltukaltı eczaden aldığım ucuz bi modelle tarak setinin var onları kullanacam. Hoşuma gitmezse o zaman alırım.Selam kızlar doğum yapanlar sağlıkla büyütün kuzularınızı gözünüz aydın darısı bize inşallah
Bende detaylı ultrasonu atlatinca biseyler almaya başladım odası bebek arabası kıyafetler banyo gereçleri falan derken bayağı azalttım alacaklarımı. Bezi ıslak mendili deterjanı falan kaldı kararsızım ne alsam diye biberon gerekir diye mamajoo aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum kullanan varmı aranızda. Ateş ölçer braun koltuk altı tipi aldım 3sn yede ölçüyor geçen burda bir arkadaş braun kulaktan olanı tavsiye etmişti sanırım onudamı alsam yada diyorum braun yeni bi tane çıkarmış alından ölçen maması içeceği banyo suyunu falanda ölçüyormus onumu alsam sizin deneyimleyip tavsiye ettikleriniz önemli benim için.
Başa döndüm tekrar okuyup not alıyorum eksikleri almak için siz değerli tecrübeli annelerin bize faydası çok
Evet Nefesim kızmış amin sağlıkla gelsin yavrularSweetim maşallah prensesmi geliyor sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah kullanmamıza gerek kalmazBen ateşölçer hiç kullanmadım daha. 2. ay aşısinda koltukaltı eczaden aldığım ucuz bi modelle tarak setinin var onları kullanacam. Hoşuma gitmezse o zaman alırım.
İyimi yaptım kötümü ama ben kanz travel sistem aldım kullanımı kapanması hoşuma gitti inşallah kullanmaya başlayıncada memnuniyetimi bildiririmwww.instagram.com
Ucuza kabin tipi bebek arabası denk geldi almayan varsa baksın
Amin canım inşallahEvet Nefesim kızmış amin sağlıkla gelsin yavrular
Pişmaaan olacaksın pişmaaanİyimi yaptım kötümü ama ben kanz travel sistem aldım kullanımı kapanması hoşuma gitti inşallah kullanmaya başlayıncada memnuniyetimi bildiririm
Deme yaaa ilk heves bide dünya para verdik iyidir iyiPişmaaan olacaksın pişmaaan
OlmayacaaaaaazPişmaaan olacaksın pişmaaan
Saka tabi. Herkesin tercihi farklıDeme yaaa ilk heves bide dünya para verdik iyidir iyi
Aaa sana hiç yakıştıramadımOlmayacaaaaaaz
Öyle ama kullanım kolaylığı da önemli bana kolay geldi inşallah pişman olmamSaka tabi. Herkesin tercihi farklı
Olmayalım sweetim ya sende aldın mı arabayıOlmayacaaaaaaz
Valla travel asla diyordum e bebekte bakarken katladım kaldırdım amaan ağır değil alalım beğendim dedimAaa sana hiç yakıştıramadım
Evet kanz d-go aldımOlmayalım sweetim ya sende aldın mı arabayı
Kucaģında bebekle mi katladın sorarı. SanaValla travel asla diyordum e bebekte bakarken katladım kaldırdım amaan ağır değil alalım beğendim dedim
Bende kanz x-go aldımEvet kanz d-go aldım
Bu çok iyiydi yaKucaģında bebekle mi katladın sorarı. Sana
Şimdi şöyle düşündüm arabayla gidiyorum her yere evin konumundan dolayı. Pusetle bebeyi alıp arkaya bağlar iskeleti katlar koyarım yine indir aynı şekilKucaģında bebekle mi katladın sorarı. Sana