- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 53
Aynen valla öyle yapıyorum bebegimde suyu çok seviyorİyi bari çok para verdim diye üzülmüştün bol bol yıkansın bebiş
Bu büyuk ya
Oleey kazıkkanmadınKonu açılmışken bu yazıya denk gelmişken söyleyim ben çok memnunum ayaklı küvet setimden iyi ki almışım çokta güzel çokta rahat haha
Şimdiki fiyatı 749,99 TL cik olmuş maşallahı var altının peşinden gidiyorOleey kazıkkanmadın
Yuuh sen kaça aldın?Şimdiki fiyatı 749,99 TL cik olmuş maşallahı var altının peşinden gidiyoro yüzden şuan kimseye tavsiye etmiyorum tabikiii
Ben kitikate’in müslinlerini kullanıyorum, biraz pahalı ama gerçekten çok yumuşak ve kalitesi belli oluyor…Ev içinde en çok kullandığım şeyMüslim battaniye yi nasıl kullanıyorsunuz ? Ben bir tane aldım. Çok sert nerde nasıl kullanılır bilemedim.
3 al.Kızlar hayırlı pazarlar, ben oğluma molfix kullanıyordum ama oğlumun kasik bölgesinde pisik yaptı sleepye geçmeyi düşünüyorum oğlum şuanda 5 kiloya yakın molfix 2 numara kullanıyoruz sleepy kaç numara almalıyım sizce
MaşallahBebekten fırsat buldukça yazıyorum burda hatırlayan olur belki bem göğüs ucum yok bebek ememeyecek diye cok korkuyordum burda 1 2 arkadaş daha vardı göğüs ucu olmayan benim bebegim ilk gunden sorunsuztuttu önemli olan bebeğe vermeyi bilmek, bebek sadece ucunu değil kahverengi kısmı tutuyor, verebildiğiniz kadar verin ağzına kahverengi kısmı ve her emzirmeden sonra göğüs uçlarına kendi sütümü sürüp kurumasını bekleyip öyle kapattım şükür yara falan olmadı hic
Tamam canim
Ben doktoruma doğuma yakın göğüs ucu kremi sürülüyormus sanırım dedim hayır gerek yok dedi, sürmüş muydun, yara olmadi demişsin ya ondan sordumBebekten fırsat buldukça yazıyorum burda hatırlayan olur belki bem göğüs ucum yok bebek ememeyecek diye cok korkuyordum burda 1 2 arkadaş daha vardı göğüs ucu olmayan benim bebegim ilk gunden sorunsuztuttu önemli olan bebeğe vermeyi bilmek, bebek sadece ucunu değil kahverengi kısmı tutuyor, verebildiğiniz kadar verin ağzına kahverengi kısmı ve her emzirmeden sonra göğüs uçlarına kendi sütümü sürüp kurumasını bekleyip öyle kapattım şükür yara falan olmadı hic
Benim de aylık kontrolde 4250 dendi on gün önce. 2 iz yapıyo bacaklara ama 2 paket var elimde idare ediyom. 3e geçsem geçilir.Tamam canim
Hayır canım almadım bile ben göğüs ucu kremi dogumdan sonra esim almış gelmiş ama onuda kullanmadim hicBen doktoruma doğuma yakın göğüs ucu kremi sürülüyormus sanırım dedim hayır gerek yok dedi, sürmüş muydun, yara olmadi demişsin ya ondan sordum
Benim 10 gün önce 4400 du canım yarın tekrar kontrol var molfix 2 numara tam oluyor çok hafif bol bu bitince 3 e geçecektim ama pişik yaptı elimdekiler bitsin diye kullanıyordum ama çocuktan önemli degil o yüzden degistircemBenim de aylık kontrolde 4250 dendi on gün önce. 2 iz yapıyo bacaklara ama 2 paket var elimde idare ediyom. 3e geçsem geçilir.
Kesin 3 o zaman canımBenim 10 gün önce 4400 du canım yarın tekrar kontrol var molfix 2 numara tam oluyor çok hafif bol bu bitince 3 e geçecektim ama pişik yaptı elimdekiler bitsin diye kullanıyordum ama çocuktan önemli degil o yüzden degistircem
375 TeleyeYuuh sen kaça aldın?
Sen o zmn bile tuzluya almıştın şimdi kar yaptınŞimdiki fiyatı 749,99 TL cik olmuş maşallahı var altının peşinden gidiyoro yüzden şuan kimseye tavsiye etmiyorum tabikiii
Tamam kuzum saolasinKesin 3 o zaman canım
Mübarek dolar misali375 Teleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?