- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de öyle canım. Normal demek ki..Buraya da kopyalayım
Philips Avent ultra air emzik kullanan var mı kızlar? Benimkilerde yıkadıgımda içinde su kalıyor hatalı mı sizinkilerde öyle mi anlamadım suyu çıkarcam diye ugrasıyorum bide yahu
Keşke bizim sıpa da almasa.. ben emzik sevmediğim için başta almamıştım bile, ama emme güdüsü o kadar fazla ki, emip emip kusmasın diye mecburen veriyorum. Bir de altını alırken vs ağlarsa..Evet içinde su kalıyor hatta ben korktum delik mi diye emzik ağzına kopar diye he benim kız asla emzik almiyor zaten
Biz gerideyiz birazYanlış konuya yazmışım, uykusuzluktan önünü görmeyen anne dramı
Bn mı bin ısı ölçer aldım nemde ölçüyor memnunum küçük de bişiSelamlarr,
Nem ölçer araştırıyorumda siz taze anneler ne almıştınız hangi markayı önerirsiniz bana? Teşekkür ederim şimdiden :)
Xiomi mi demek istedin acaba yanlış anlamayayım daBn mı bin ısı ölçer aldım nemde ölçüyor memnunum küçük de bişi
Evet evet iki ismi var hangisini yazacağımı şaşırıyorumXiomi mi demek istedin acaba yanlış anlamayayım da
Ahh dua et cnm benim kız da alsınBenimki hemen aldı doğduktan bi 20 gün sonra falan vermiştim
Almadım ben Sezgisel ilerliyorum.Selamlarr,
Nem ölçer araştırıyorumda siz taze anneler ne almıştınız hangi markayı önerirsiniz bana? Teşekkür ederim şimdiden :)
Sezgilerin kuvvetliyse olur bence ben asla anlamıyorum bebeklerin sıcaklık nem hissiyatını o yüzden alacağım :)Almadım ben Sezgisel ilerliyorum.
Şimdi şöyle ki nemi bilemiyorum tabi sık sık havalandırma gündüzleri. Sıcaklık da içime sindiği gibi giydirip örtüyorum oluyo bitiyo ne alıştırırsak o zaten. Ben t-shirtle duruyorum bebenin altı üstü çift kat. Kafada sapka yok. Gece penye battaniyeye sarmaalyıp göğsüne kadar nohut battaniye örtüyorum. Gündüz nohutu da örtmüyorum. Sadece penye ile sarmalamak yeter.Sezgilerin kuvvetliyse olur bence ben asla anlamıyorum bebeklerin sıcaklık nem hissiyatını o yüzden alacağım :)
https://ty.gl/s1bnub66dk şunu aldımSelamlarr,
Bnmde bu sanırım sen tavsiye etmiştin bana da o kadar minnak ki bi şok geçirmiştim ilk gördüğümde
Ay evet ya bende öyle şok oldumBnmde bu sanırım sen tavsiye etmiştin bana da o kadar minnak ki bi şok geçirmiştim ilk gördüğümde
Kanz marka almış eşim. Kendi kontrol ediyor. Gün içerisinde gelip “ısıtıcıyı Yak, klimayı kapat, pencereyi aç” diye komut verip gidiyor. İç ve dış mekanı ölçüyormuş ama biz sadce odayı görmek için içeriyi aktif yaptık.Selamlarr,
Diğer cırtlı modeli aldım ben aynı markanın.Aslinda bunu sormak istemiştimRAJ Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAJ Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ebebekte gördüm onu sanırım onu alacağım memnun kaldınız değil miKanz marka almış eşim. Kendi kontrol ediyor. Gün içerisinde gelip “ısıtıcıyı Yak, klimayı kapat, pencereyi aç” diye komut verip gidiyor. İç ve dış mekanı ölçüyormuş ama biz sadce odayı görmek için içeriyi aktif yaptık.