2 gün sonra eve geldim ben bant takıp aldım. Haftalık kontrole kadar 2 günde bir bantla aldım. Sonra doktor banta gerek yok dedi.Kızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Eriyen dikişli benimki, bir de dikis yerim bantsızdı üzerine bir sprey sıktılar, şu geçirmemesi içinmiş, hastaneden çıktım ertesi gün duş aldım, saç kurutma makinesiyle de dikis yerini kuruttum. Ama öyle keseli bol köpüklü değil de pratik duş tarzı.Kızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Ertesi gün su geçirmez bant yapıştırdı dul al dedi bn almadımKızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Doğumun ertesi günü duş aldım su geçirmez bant ile . Dikisimin düşme sorunu yok estetik dikiş olduğundanKızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Çok şükür canım benim iyiyiz gazımız var kıvranıyoruz
Ben eve geldiğim gün aldım canım. Dıştan dikiş görünmüyor zaten. Ama doktoruna danış benimki alabilirsin dediğim için aldım. Bandaj yoktu bende, su geçirmez bant vs de takmadım. Çıkınca iyice kuruttumKızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Oyyy kıyamam hepimizde gaz sorunsalı.Pera da iyi bitterim sabah 9 Lara kadar uyuması dışındaÇok şükür canım benim iyiyiz gazımız var kıvranıyoruzçıkarınca rahatız sen nasılsın pera cimcime nasıl
Bu bebeler bi uyusa analar ne rahat edecekOyyy kıyamam hepimizde gaz sorunsalı.Pera da iyi bitterim sabah 9 Lara kadar uyuması dışında
Fileli yerden usur mu acaba
Kızlar sezaryen olanlar doğumdan kac gün sonra dus alabildiniz? Annem dikisler düşüne kadar dus alınmıyor diyor doğru mu bu
Kız hangi dikiş allaşkınadikişlerin düşmesi. cok uzun zaman alabilir,
benim ağrım coktu anca 3cü gün almıştım
Kız hangi dikiş allaşkına
Ovv sezaryen olsun bacım o zaman herkes turp gibiyim. Masallah baaalttaki(eğer sezaryandan bahsediyorsa bilmiyorum )
valla 3 hafta çektim o dikiş ağrısı yüzünden
hele iyileşme kaşıntısı yüzünden ağlama krizine girdim bi gün
Ovv sezaryen olsun bacım o zaman herkes turp gibiyim. Masallah baa
Kız sus korkacak hamilelermaşAllaaaah tüü tüüüü
alt dikiş 2-3 hafta, sezaryan ağrısı ömür boyu sürer diyorlardı
ben 3 hafta oturamadım, yan oturdum hep,
uzun süre emzirme için bağdaş kurup oturduğumda ağrıdan değişik bir uyuşma olurdu
adını unuttum kahve renkli su, şu ameliyat için kullanılan 1 ay onunla taharet almıştım
Kız sus korkacak hamileler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?