Amin çok teşekkür ederim filmdelisi
Bakalım merakla bekliyoruz neler olacak :)
Yorumları okuyunca alışveriş yapasım geldi
Yaa hayırlı olsun
İlk zaman insanın aşırı yapma isteği oluyor. Belli olmuyor ya sanki alışveriş yapınca dünyaya ait olduğunu gözümüze göstermek istiyoruz. Bir kaç tane unisex takım almıştm. Sonra cinsiyet belli olsun alırım demiştim benimki çok geç belli oldu. Ama karnımda tekmeleri, dönmeleri hissedince alışveriş hissiyatı falan çok az kaldı
Ben daha hiç bir şey almadım çünkü baya küçük 6 haftalık mercimeğim :))
Ara ara sitelere bakıyorum tabi insan her şeyi almak istiyor ama durduruyorum kendimi.
Aşırı güzel şeyler var ama benim evim biraz küçük her şeyi almak daha doğrusu alıp kullanmamak istemiyorum.
O yüzden de tecrübeli anneleri okumaya çalışıyorum :))
Sağlıkla gelsin minnoşlar
Ben odasına dolap şifonyer almayı düşünüyorum 2 yaşına gelince montessori yatak eklicem. İlk anne yanı tahta beşik alcaktım vazgectim şimdi anne yanı park yataklardan almayı düşünüyorum. Gardırop şuna karar verdim GardıropOda hazirlayacak arkadaslar nasil bir takim tercih edeceksiniz. Montessori gibi cocuksu bir sey mi daha sonradan da kullanabiliecegi gibi mi?
Takimlar pahali bir kere masraf etme adina dolabi buyuk cocuk odasi gibi almak istiyorum. Ama omru boyunca aynisini mi kullanacak daha civil civil bir sey de alinabilir ilerde onunda odasini secmeye hakki olsun diyorum. Kararsiziiiiim
Çok ciciler güzel günlerde kullansın. Eminim beğenecektir. Inşallah tez vakitte kendime şunu aldım diye atmak nasip olur.Arkadaşımın bebişi olacak kızlar. Ne güzel heyecanlı bir konu Allah'ım bizlerede bu konulara yazmayı nasip etsinarkadaşıma bir koli yapıp gönderdim onları paylaşayım bende İnşallah beğenir bebişi için aldıklarımı
Amiiin. Teşekkür ediyorumÇok ciciler güzel günlerde kullansın. Eminim beğenecektir. Inşallah tez vakitte kendime şunu aldım diye atmak nasip olur.
Almayacaktım ama bu yazı ve özellikle gaz çıkarma olayı çok cezbettiSen yine bakmaya devam et bence, bu fiyat da çok yahu ahahahs
Ben kendi bebeklerimi doğdukları andan itibaren gözeterek bu yatağa yüzüstü yaptırabildim, erken kuvvetlenen kafa kol bacak kasları sayesinde de kımıl kımıl şeyler oldular.
Kustukları an kafalarını yana çevirip kendilerini kurtarıyorlar, böyle yattıkları için gazlarını kendileri çok rahat çıkarıyor, altlar delik olduğu için sıvı oradan emilerek süngere geçiyor dolayısıyla daima hava akışı var ve boğulma riski neredeyse yok.
Sevdiğim ürünü kendi malım gibi övme huyumdan vazgeçemiyorum
Benim için güvenlik ve sağlık daima 1 numaradır.
Guzel ve uygunmus. Gule gule kullansin minikBen odasına dolap şifonyer almayı düşünüyorum 2 yaşına gelince montessori yatak eklicem. İlk anne yanı tahta beşik alcaktım vazgectim şimdi anne yanı park yataklardan almayı düşünüyorum. Gardırop şuna karar verdim Gardırop
Kullanisli mi bilmiyorum ama tipi cok hosuma gidiyorKızlar bebek arabası buna karar verdim ne dersiniz fikirleriniz önemli
Ben de hiç bilmiorum kuzum kullanışlı miGuzel ve uygunmus. Gule gule kullansin minik
Kullanisli mi bilmiyorum ama tipi cok hosuma gidiyorikinci elleri 2 bin kadar ve dusunup arastirirsaniz temizleri denk geliyor
Yaaa çok sekerrrBugün kızçeme mobilya baktım ve karar verdim
İki seçenek var bn yan çatılıyı beğendim
İnşallah hepimizin kiYaaa çok sekerrrMontessori bunlarr ve ben Montessori ye bayılıyorum güle güle kullansın minnoş not:ben de yan catiliyi beğendim
Bence de en mantıklısı montessori yatak bende büyüyen beşik almayı düşünüyordum ‘ Doğumdan itibaren montessori’ kitabını okuduktan sonra fikrim değiştii bende montesorri alacağım içinde ben bile yatabilirim ilerde de kullanabilir çatısını çıkarıp hem uyku eğitimi düşünüyorsanız en mantıklısı bu yataklar yanına da beyaz şifonyer ve 3 kapılı gardırop alacağımBugün kızçeme mobilya baktım ve karar verdim
İki seçenek var bn yan çatılıyı beğendim
giggles park yatağı boşver bak
Sagdaki letgoda ikinci el bakmak istersenBen de hiç bilmiorum kuzum kullanışlı miilk deneyimim benim de.Yorumlar çok olumluydu
Tesekkur ederim kuzumSagdaki letgoda ikinci el bakmak istersen