- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
E o zaman alınır, merve yaş tahtaya basmaz zatenSırta takılıyor elbette ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E o zaman alınır, merve yaş tahtaya basmaz zatenSırta takılıyor elbette ki
Ben şımarırım demeyin öyle şeylerE o zaman alınır, merve yaş tahtaya basmaz zaten
O zaman beşik park beşik mi aldınız, deterjan, şampuan, losyon ne aldınız bunları da sorayım merveE o zaman alınır, merve yaş tahtaya basmaz zaten
E ama yalansa yalan desinlerBen şımarırım demeyin öyle şeyler
Ahşap anne yanı beşik.O zaman beşik park beşik mi aldınız, deterjan, şampuan, losyon ne aldınız bunları da sorayım merve
Oluyo valla ya. Bayaa daha da olur bence.E ama yalansa yalan desinler
Bu arada sleepyler ne kaa küçükmüş öyle, 3,5 kilo bebişe oluyor mu?
Merhaba, ara ara topiğe bakıyorum ben de ne alayım diyeAhşap anne yanı beşik.
Deterjan dalan sabun tozu
Şampuan seti mustela
Yaaaa bizde de mavisi ve emzik zinciri vardi bunun buyuyollaaaaa yaaaa
Allahım yerim
Teşekkürler. Henüz tecrübeli sayılmayız öğreniyoruz.Merhaba, ara ara topiğe bakıyorum ben de ne alayım diye
Bebişinize sağlık esenlik ve uyku diliyorum
yatak olarak ne aldınız? Yatakta çeşit çok fiyat aralığı da geniş. Bu konuda öneri alabilir miyiz tecrübelilerden
Pekiiiiii hangi ana kucağını aldığınızı sorsamTeşekkürler. Henüz tecrübeli sayılmayız öğreniyoruz.
Sünger öneriliyor diye içindeki basit süngeri kullanıyoruz. Ama biraz kilosu artınca baska alırım diye düşünüyorum. Bir de çoğunlukla ana kucağına koyuyorum yeni doğan reflüsüne karşı. Özellikle geceleri.
Ya mememle basım dertte. Hiç bi şey yapmasam bi ön sağım yapıyorum. Yeni aldım valla bi tane daha küçük cam vardı. Senin korkunç anın aklımdan gitmedi pp alayım dedim. Arada mama da veriyorum doyduğundan emin olabilmek için.Allahım yerim
Maşallah maşallah. Umarım kullanmana gerek kalmıyordur seyirliktir, biberon analara çile malum
Pekiiiiii hangi ana kucağını aldığınızı sorsam
Attım hafızaya teşekkürlerbaby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bunu aldım 450ye dilan düşüyor sık sık.
Rica ederim.Attım hafızaya teşekkürler
Teşekkür ederim. Koyamam. Ben artık bir emziğim.merve selam Gebelik için uğraşırken aynı topiklerde bulunduğumuz çok oldu. Öncelikle kızını sağlıcakla kucağına almışsın, tebrik ederim, Allah ailenize çok güzel günler göstersin inşallah
İkinci olarak şöyle bir fikir vermek istedim. Konu çok güzel ama takip etmek çok zor. Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim, bu topik bana çok lazım
Sen aklında kalan alınması/alınmaması gereken ürünleri tablo olarak ilk sayfaya koysan nasıl olur?
Vaktin olunca, sadece aklında kalanları yazsan yeter bence.
Gerektikçe ve tabi ki zamanın oldukça ekleme yaparsın istersen.
E c e başlık 700 sayfa oldu ve o kadar çok kişinin emeği var ki, pek özetlenecek gibi değil. Ben K kimbirleydi mesajını favorilere almıştım. O biraz fikir verebilir. Ama emziğinden ana kucağına, yatağından gögüs kalkanına kadar herkes farklı farklı markalar aldı. Şimdi merve başta olmak üzere doğum yapan arkadaşlar kullandıklarını yazıyor.Kızlar selamm ne güzel öneriler konuşulmuş böyle, başlığı açan arkadaşımıza teşekkür ederim
Ben kategori kategori en çok önerilen ürünler ile bir excel listesi hazırladım. tam bitmedi hala araştırdıklarım var. Instagram, trendyol vs. heryerdeki yorumlara göre oluşturdum. Tabi bunları kendime göre hazırlarım buraya excell dosyası eklenmiyor sanırım. İsteyen olursa dosyayı ona atabilirim
Buraya da tabloyu ekliyorum inşallah rahatça okunur.
Giyim daha eklenecek çok şey var ve taşıma kategorisini eklemedim. Bazı aldığım ürünlerde yok ateş ölçer gibi onları da güncelleyip ek kısa zamanda eklerim inşallah.
Bende o ahsaplari beğeniyorum ama eşim son anda park besiklere takti kafayi dalan i kendi kiyafetlerimde denedim ama beceremedimmi bilmiyorum erimedi mustelayi arastirmaktayimAhşap anne yanı beşik.
Deterjan dalan sabun tozu
Şampuan seti mustela