- 2 Ağustos 2013
- 35.655
- 109.808
- 798
Şimdi daha okuyorum 200 küsürlerdeyimAl merve arkadaşıninkilerinin ayyyyynısını
O kruvazeler çok kullanılsız, yeni doğduğunda kullanılıyo sadece. O da bütün hastane çıkışlarının içinden çıkıyo, ekstra almaya gerek yok bence. Ben olsam hepsini iade ederimBen iç zıbın aldım 6 tane ikisini prematüre almışım araya karışmış. Arada çok az fark var koldan. Zaten alta giyilecek bu değiştireyim mi yoksa kalsın mı kızlar?
Benimkini de erkeğe benzetmistiValla duramıyorumDoktor erkeğe benziyor dedi bu arada
Degisebilir cnm benim degistiValla duramıyorumDoktor erkeğe benziyor dedi bu arada
Kusura bakma biraz geç oldu ancak fırsat bulabildim bizimkisi buFotoğrafını atar mısın? Anlamadım biri 100 tl civarı diğeri 300 tl. Hangisini alcam?
Bn doona nın muadilini aldım yarı fiyata hatta daha uyguna geldi tek bi tane kalmış diye foo foo diye şuan fiyatları yükseldi dolardan dolayı ona bakabilirsinŞimdi daha okuyorum 200 küsürlerdeyimsenin aldıklarının ekran görüntülerini aldım. Bakacaz duruma göre. Bi tane doona bebek arabası var çok pahalı ama kullanım rahatlığı hoşuma gitti. O tarz hafif kolay açılıp kapanan bir şey arıyorum bakalım
Nerden aldiniz acabaBugün aldım daha değiştirebilirim çok fark yok gibi geldiTombik olursa doğru kollar hepten kısa kalır
Subat annelerinde 29 haftada cinsiyet değişen olduCıks sayılmaz hele bi 15 16da net pipi gör
Ay arada hiç mi göstermemişSubat annelerinde 29 haftada cinsiyet değişen oldu15 haftada erkek denmis şimdi Kiz
Eşimin akrabasının dr doğuma birkaç hafta kala izne ayrılmış, başka dr bakmış. Erkek falan deyince yeni dr şaşırmışlar, kızımız olacaktı demişler. Zaten bir oğulları olduğu için kız istiyorlarmış. Doğumda erkek olduğu kesinleşmişti. Tabi bunlar küçük bi ilçede, devlet hastanesinde olmuş.Subat annelerinde 29 haftada cinsiyet değişen oldu15 haftada erkek denmis şimdi Kiz
Teşekkür ederimKusura bakma biraz geç oldu ancak fırsat bulabildim bizimkisi bu
Vay canina, o haftada degisen gormemistim, detaylida 21-22.haftada bu is biterdi yahu :)) Bi garip hissetmistir, neye inanacagini bilemez insan. Insallah bolca unisex beyaz, sari, yesil, turuncu vb. birseyler alip masmavi almamistir herseyiSubat annelerinde 29 haftada cinsiyet değişen oldu15 haftada erkek denmis şimdi Kiz
Ikinci çocuk canim ilki erkek olunca bisey almamışti arkadas allahtan simdi almalara baslicak :)Vay canina, o haftada degisen gormemistim, detaylida 21-22.haftada bu is biterdi yahu :)) Bi garip hissetmistir, neye inanacagini bilemez insan. Insallah bolca unisex beyaz, sari, yesil, turuncu vb. birseyler alip masmavi almamistir herseyi
Bizimkiler "yigidin mali meydanda" mottosuyla hareket ediyor, yuzunu gostermiyor ama sag olsun....
Ben zaten yeni doğduğunda 10 güne kadar giydirmek için aldım onları. Hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Yeğenlerimde falan hep böyle kullandıkO kruvazeler çok kullanılsız, yeni doğduğunda kullanılıyo sadece. O da bütün hastane çıkışlarının içinden çıkıyo, ekstra almaya gerek yok bence. Ben olsam hepsini iade ederim
AnaaaaaaaaBenimkini de erkeğe benzetmistiama kız çıktı
Ay inanmıyorumDegisebilir cnm benim degisti
Hemen bakıyorum teşekkür ederimBn doona nın muadilini aldım yarı fiyata hatta daha uyguna geldi tek bi tane kalmış diye foo foo diye şuan fiyatları yükseldi dolardan dolayı ona bakabilirsin
Bn netten almadım mağazasına gidip aldım
E bebekte aldım iç zıbınlarıNerden aldiniz acaba
Biraz bekleBen zaten yeni doğduğunda 10 güne kadar giydirmek için aldım onları. Hastane çıkışı almayı düşünmüyorum. Yeğenlerimde falan hep böyle kullandık
AnaaaaaaaaErkek renkleri almıyorum zaten
Ay inanmıyorumZaten unisex renkler alıyorum yaa
Hemen bakıyorum teşekkür ederim
E bebekte aldım iç zıbınları
Benimki Arçelik çelik olanı, annem de senelerce kullandı çok sağlam diye kendime ondan aldım.bana çaycı önerseniz olmaz mı
ama çelik olsun
daha önce arçelik aldım güzeldi ama çatladı su sızdırdı
garanti değiştirdi yine çatladı plastik olduğu için.
bana çaycı önerseniz olmaz mı
ama çelik olsun
daha önce arçelik aldım güzeldi ama çatladı su sızdırdı
garanti değiştirdi yine çatladı plastik olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?