- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Weleda aldım losyonuAvent ultra air aldım ben.
Cildi kuruyan kızıma ve bebişe de kullanabileceğim losyon alacağım hazır indirimler varken. Alanlar ne aldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Weleda aldım losyonuAvent ultra air aldım ben.
Cildi kuruyan kızıma ve bebişe de kullanabileceğim losyon alacağım hazır indirimler varken. Alanlar ne aldı?
Şampuanı da burdan tavsiyeyle weleda almıştım olabilir aslında.Weleda aldım losyonu
Nerden aldin kuzum eczaneden falan mi internetten mi
Benim de almam gerekir o zaman bulursan bize de linkle Sarsıyo şimdiden çocukum beni.Çok hareketli ve güçlü karnımda da böyleydi hop hop zıplatıyordu beni oyyyyyyy. Tepiniyor sürekli.Alt değiştirmek de çok zor, kalkıp gidiverecek sanki
Eczaneden aldım ben canım. 30 lira filandı. Bunun basitinden aldım ucu delikti hoslanmadım. Tommie tippie de gözüm vardı. B BitterCikilata almış onun da ucu delik hoşlanmadım. ☹Nerden aldin kuzum eczaneden falan mi internetten mi
Yok bacim delik falan actim kontrol ettim simdi. (Biraz sizin mustela kontrolleri gibi oldu- nasil olsa dezenfekte edecem diye birini denedim yahu)Ben m aldım canpedin külotbezi.
Emzik de tommie tippie ucu delikmiş bu konuda ne düşünüyosun?
Emzirme yastığı ebebekte oluyor güzel ve uygun hep.
Ucunda yok mu?Yok bacim delik falan actim kontrol ettim simdi. (Biraz sizin mustela kontrolleri gibi oldu- nasil olsa dezenfekte edecem diye birini denedim yahu)
Tam tepe noktada ilk an delik mi dedigim bir nokta var, sonra farkettim ki dış yuzey puruzsuz ve bosluksuz, o cikinti/delik her neyse emzik icinde.Ucunda yok mu? Eki Görüntüle 2958756
Bak benim ucuz olan weede bu şekilde vardı. ☹ Bitter de paylaştı onunkinde de vardı. ☹
Olsun kalite kontrol mühimTam tepe noktada ilk an delik mi dedigim bir nokta var, sonra farkettim ki dış yuzey puruzsuz ve bosluksuz, o cikinti/delik her neyse emzik icinde.
Vallahi denedim de yok birsey. Yazin beni de hunililer listesine "bebesinin emzigini emen anne adayi" :))
Senin ki gece emziği acaba ondan mı yok bnmkinde var bak tepede sııınca alttan su çıktıYok bacim delik falan actim kontrol ettim simdi. (Biraz sizin mustela kontrolleri gibi oldu- nasil olsa dezenfekte edecem diye birini denedim yahu)
Aldığım buYok bacim delik falan actim kontrol ettim simdi. (Biraz sizin mustela kontrolleri gibi oldu- nasil olsa dezenfekte edecem diye birini denedim yahu)
Ecowell aldım ben losyon, doğal içerikAvent ultra air aldım ben.
Bende avent düşünüyordum ama bebek emzik tutmazsa diye cokta para vermek istemiyorumEczaneden aldım ben canım. 30 lira filandı. Bunun basitinden aldım ucu delikti hoslanmadım. Tommie tippie de gözüm vardı. B BitterCikilata almış onun da ucu delik hoşlanmadım. ☹
Fotoğrafını atar mısın? Anlamadım biri 100 tl civarı diğeri 300 tl. Hangisini alcam?Ecowell aldım ben losyon, doğal içerik
Ben de para vermek istemiyorum. Bi de herkesin ağzında avent var Suavinex diye bi marka var ondan da devam edebilirim emzik tutarsa. Fiyatlar ve modeler süper. Biberonlar da muhteşem.Bende avent düşünüyordum ama bebek emzik tutmazsa diye cokta para vermek istemiyorum
1 ay önce bu fiyata aldımİlgililer yapışabilir
Bende 1 tane wee alayım başlangıç icinBen de para vermek istemiyorum. Bi de herkesin ağzında avent var Suavinex diye bi marka var ondan da devam edebilirim emzik tutarsa. Fiyatlar ve modeler süper. Biberonlar da muhteşem.
Aa eve de yakın aslında ama hep bi üşenme1 ay önce bu fiyata aldım
Sen Anadolu yakasındasın anpa gross market var orda hep bu fiyat
Üşenme kurabiye yaparken üşenmiyonAa eve de yakın aslında ama hep bi üşenme