maşallahTaksaydın olmazdı bi çocukluk he
Bnm sarkmadı bi tık büyük kaldı hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallahTaksaydın olmazdı bi çocukluk he
Bnm sarkmadı bi tık büyük kaldı hatta
Canım hangi emzirme yastığını almıştın?Kızlar biz taburcu olduk evimize geldiksize hemen beni çok rahatlatan bı alisverisimizi soluyorum emzirme yastığı.Hastaneye goturmemistik perişan olduk.Surekli hem bebeğin,hem de benim bı tarafımızın desteğe ihtiyacı oldu emerken.Biz yastiklardan destek aldık ama konforlu olmadı tabiki.Eve gelir gelmez emzirme yastığımizi denedim ve iyiki almışım dedim.Bebegi de,beni de inanilmaz rahat ettirdi.Benim kolumu,bebeğin başını destekledi ve bebeği memeye doğru yükseltti.Bebis emmeye ara verdiğinde extra biseye gerek kalmadan simit yastığın üzerinde uyudu.Cok isabetli bı ihtiyaç kızlar.Almanizi naçizane tavsiye ederim.
Çalışan anneler yada sadece biberonla besleyenler için ihtiyaç. Diğerleri için değil. Marka olarak weewell kullanmıştım ben, güzeldi. Kaynatınca sudan dolayı kireç oluyo. Arada bir yapılırsa uğraşılır ama ben günlüm kullanıyordum, kolaylık oluyordu.Almamak daha mantıklı mı yoksa siz yeni annemiz olarak ihtiyaç yok mu dersiniz bu arada hayırlı uğurlu olsunn
Maşallah deSilikon hiç etkilemedi.Deli gibi sütüm var.Sezeryandan çıkar çıkmaz geldi sütüm.Kiz artık çok geç sütyen falan sarkmasını onleyemezdi ki.Baya büyüdüler
Baby jem canım simit şeklinde.Çalışan anneler yada sadece biberonla besleyenler için ihtiyaç. Diğerleri için değil. Marka olarak weewell kullanmıştım ben, güzeldi. Kaynatınca sudan dolayı kireç oluyo. Arada bir yapılırsa uğraşılır ama ben günlüm kullanıyordum, kolaylık oluyordu.
Maşallah de
Emzirme yastığın hangi tiplerden?
Hahahah neyse bulcaz artık bi çareyok kuzu tek olmaz o kadar değil ilkbahar sonbahar ok ama kışı için tek bu yetmez.
Ay ondan var bende ama çok rahat edemediydim nedense. Acaba seninki farklı mı dedim.Baby jem canım simit şeklinde.
normal sütyen takamam evde oldum olası gelir gelmez değiştiririm. ama penye sütyenler sporcu tarzı falan onlardan kullanıyorum. emzirme sütyenini de sadece dışarda kullanırım diye aldım. evde ötekilere devam. ama ilkinde zoruma gitti ikide bir açmak takmadım baya bi süre. çok sarktı. beğenirdim memişlerimi sonradan çok üzülmüştüm hatta kaldırtsam mı ameliyatla diye bile düşündüm o derece. özgüvenim sarsıldı resmen dedim 1 çocukluk canı varmış bu ne böle bakalım şimdi nolcak.
Ben de :)) Ailenizin zihnisinir profesoru geldi.Ben biraz üşengeç
Bende hiç olmadı ama sanırım boşaltman lazım. Pompan varsa kullan, yoksa manuel al acilen eczqneden yada elinle sağ. Kanalları açmak için sıcak havlu koyabilirsin. Yalnız bildiğim kadarıyla çok sağarsan çok artabilir, kısır döngü oluyo o da. Rahatlatacak kadar sağabilirsin. Geçmezse dr görsün.Kızlar çok özür dilerim topici kendi özelimle işgal ettiğim için.Ama tecrübeli annelere sormak istedim.Kizlar benim memelerim son bı saate deli gibi sistiler,taş gibiler ve yaniolar.Bebek deli gibi emio vermemezlik edemiorum ama emerken canımdan can gidio sanki.Korktum ne bu napsam kızlar bilemedim.O mastit denilen şeyden mi oldum daha 3.gun dolmadan
Tecrübeli değilim ama aldığım eğitim der ki;Kızlar çok özür dilerim topici kendi özelimle işgal ettiğim için.Ama tecrübeli annelere sormak istedim.Kizlar benim memelerim son bı saate deli gibi sistiler,taş gibiler ve yaniolar.Bebek deli gibi emio vermemezlik edemiorum ama emerken canımdan can gidio sanki.Korktum ne bu napsam kızlar bilemedim.O mastit denilen şeyden mi oldum daha 3.gun dolmadan
Şimdi sütün çok olur göğüsler dolarKızlar çok özür dilerim topici kendi özelimle işgal ettiğim için.Ama tecrübeli annelere sormak istedim.Kizlar benim memelerim son bı saate deli gibi sistiler,taş gibiler ve yaniolar.Bebek deli gibi emio vermemezlik edemiorum ama emerken canımdan can gidio sanki.Korktum ne bu napsam kızlar bilemedim.O mastit denilen şeyden mi oldum daha 3.gun dolmadan
Canım benim kanallar şişmiş olabilir, bunun için 1. Çözüm sıcak su tutmak duşta, 2 tarakla dipten uca doğru tarar gibi masaj, 3 yıkanmış kurutulmuş lahana yapraklarını (sert damarları kesilmiş) buzdolabına koyacaksın sonra memeye saracaksın beklesin o şekilde, baya etkili bu. Son olarak da fazla sütü sağmak pompayla. Aman ihmal etme tıkanmasın kanallar. YouTube filan öneriler de vardır bir bak yineKızlar çok özür dilerim topici kendi özelimle işgal ettiğim için.Ama tecrübeli annelere sormak istedim.Kizlar benim memelerim son bı saate deli gibi sistiler,taş gibiler ve yaniolar.Bebek deli gibi emio vermemezlik edemiorum ama emerken canımdan can gidio sanki.Korktum ne bu napsam kızlar bilemedim.O mastit denilen şeyden mi oldum daha 3.gun dolmadan
Lahana mı kız bebe tutmaz onun kokusuna en rahatı sağmak bn kolay olanı her zmn tercih ederimCanım benim kanallar şişmiş olabilir, bunun için 1. Çözüm sıcak su tutmak duşta, 2 tarakla dipten uca doğru tarar gibi masaj, 3 yıkanmış kurutulmuş lahana yapraklarını (sert damarları kesilmiş) buzdolabına koyacaksın sonra memeye saracaksın beklesin o şekilde, baya etkili bu. Son olarak da fazla sütü sağmak pompayla. Aman ihmal etme tıkanmasın kanallar. YouTube filan öneriler de vardır bir bak yine
Eğitimde anlattılar ya beybi ben online gebe eğitimi almıştım onda da anlattılar. Şimdi de doğuran anneler grubuna üyeyim hepsi bu lahanadan şifa buldu. Ben de onlardan duydum vallaLahana mı kız bebe tutmaz onun kokusuna en rahatı sağmak bn kolay olanı her zmn tercih ederim
Bn daha onlineyee katılamadım bu hafta inşallah son hafta bilgiler taze olcekEğitimde anlattılar ya beybi ben online gebe eğitimi almıştım onda da anlattılar. Şimdi de doğuran anneler grubuna üyeyim hepsi bu lahanadan şifa buldu. Ben de onlardan duydum valla
Canım çok teşekkür ederim.Dusa giricem birazdan.Sonra başlayım sagmaya.Cok acı cekiorum ya.Canım benim kanallar şişmiş olabilir, bunun için 1. Çözüm sıcak su tutmak duşta, 2 tarakla dipten uca doğru tarar gibi masaj, 3 yıkanmış kurutulmuş lahana yapraklarını (sert damarları kesilmiş) buzdolabına koyacaksın sonra memeye saracaksın beklesin o şekilde, baya etkili bu. Son olarak da fazla sütü sağmak pompayla. Aman ihmal etme tıkanmasın kanallar. YouTube filan öneriler de vardır bir bak yine
Ben başka online eğitim aldım kuzum hastaneninkine katılmadım, o eğitimden kalan grubu takip ediyorum. Bak bu şekilde uygulanack lahana Login • Instagram eğitimi veren sayfa da burası therealsinnerBn daha onlineyee katılamadım bu hafta inşallah son hafta bilgiler taze olcek
Doğuran anneler grubu mu