- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
Realcim, internette bilakis gümüş kapak tavsiye ediyorlar. Gümüşün yara iyileştirici özelliği varmış. Kullanan anneler yorum yazsa çok iyi olur.Kızlar herkese günaydın.Yaklasik 34 saatlik anne olarak bildiririorumumarım sizinkiler bu kadar olmaz ama bizim kızımız resmen meme bağımlısı.34 saattir memeden ayrı kaldığı toplasanız 3 4 saat anca eder herhalde.Kesinlikle birakmio aralıksız bir şekilde emio.Doktor ilk çıkarıp bana gösterdiğinde de emme refleksi vardı.Sonra hemşire ameliyat devam ederken yanıma getirdi yanağını koydu ve hala emme refleksi yapıodu.Yalanci meme verdik dün ilk defa,bebek hemsiresinin de tavsiyesiyle çünkü kızlar annemle halimize üzüldü artık.Onu da almadı ve sabaha kadar beni emdi.Sabah 6 da uyudu.Çaresi ne bunun bilmiorum biz hicbi çözüm bulamadık kızlar.Simdi uyuyo ve benim ödüm kopuo emmeye baslicak diye.Dun tekrar kontrolleri yapıldı %5 kilo kaybı var o da çok normal ödemeleri inio dediler.Mama takviyesine gerek yok süt yeterli dediler.Tabi benim memelerim perişan oldular.Daha iki gün olmadı emeli ama canımın acısını anlatamam size bebek çektikçe.Dunden beri hastanenin verdiği Lansiloh nipple cream kullanıyorum.Balm formunda bişi.Bebek emerken silmeye gerek kalmio.Doktorum gümüş kapaktan ziyade silikon ve etrafı delik kapakları tavsiye etti hava almasını istiorum mutlaka dedi.Bugun ondan sipariş vericem.Sutyenle direk temas olmasın sürtünmesin meme ucu dedi.Kizlar bu meme ucu olayına dikkat edin.Ben onemsememistim açıkçası.En fazla sızlar o da belki diodum ama öle deilmis.Bebeginiz bı de bizimki gibi emme bağımlısı olursa sizi çok zorlicaktir.Biz hala çare arioruz.Nolcam ben böle ya
Ne zaman taburcu edecekler sizi. Benim hastane sezeryandan sonra 2 gece yatış veriyor?