- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
Ay Allahmm cok guzel yaKızlar epiduralin etkisi geçti.Biz doz daha yapilicak.
Yazmışsın sancı başladığından beri
Sağlıcakla tamamlansın süreciniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allahmm cok guzel yaKızlar epiduralin etkisi geçti.Biz doz daha yapilicak.
Epidural öyleymiş Real. Kateter takılıyormuş, etkisi geçtikçe doz doz yapılıyormuş. Bu tıp iyi ki ilerlemiş. Analarımız boşa çekmiş. Ben doktorumla bu yüzden takıştım. Spinal yapıcam dedi. O bir kere yapılıyormuş ve yan etkisi çokmuş.Kızlar epiduralin etkisi geçti.Biz doz daha yapilicak.
Maşallah valla her anı haberdar ediyorEpidural öyleymiş Real. Kateter takılıyormuş, etkisi geçtikçe doz doz yapılıyormuş. Bu tıp iyi ki ilerlemiş. Analarımız boşa çekmiş. Ben doktorumla bu yüzden takıştım. Spinal yapıcam dedi. O bir kere yapılıyormuş ve yan etkisi çokmuş.
Forumda ilksin yavru. Böyle canlı yayın doğuran.
Allah razı olsun. Benim korkum azalıyor böyle okudukça. Bilinci açık, yazabiliyor. Acı da hissetmiyor.Maşallah valla her anı haberdar ediyor
Güzel alışverişler yaptık. Baştan bakabilirseniz daha faydalı olur. Herkes fikirlerini aldıklarını paylaştı. siz de aldıkça ekleyebilir. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.İyi akşamlar güzel anne adayları hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla emanetlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah ara ara takip ediyordum burayı ama başa dönüp tek tek not almam gerekecek engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum gereksiz bisey almayayım
Öyle yapicam baştan bakıp not alıcam teşekkür ederim sorularım olursa siz tecrübeli anne adaylarına tabiki sorarımGüzel alışverişler yaptık. Baştan bakabilirseniz daha faydalı olur. Herkes fikirlerini aldıklarını paylaştı. siz de aldıkça ekleyebilir. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Ay estağfirullah sadece alışverişler bitti bizim henüz kullanmaya başlayamadık. Kullanmak da nasip olsun inşallah kullandıklarımızı da yazarız.Öyle yapicam baştan bakıp not alıcam teşekkür ederim sorularım olursa siz tecrübeli anne adaylarına tabiki sorarım
Bende epiduralli istiyorum normal doğumu, okuyunca bende bi rahatladım. Sadece katater takılırken acı duyuluyor mu ondan tırsıyorumAllah razı olsun. Benim korkum azalıyor böyle okudukça. Bilinci açık, yazabiliyor. Acı da hissetmiyor.
Bir an önce bebeğine kavuşursun real. Dualarımız seninle.
Amin inşallah Rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsinAy estağfirullah sadece alışverişler bitti bizim henüz kullanmaya başlayamadık. Kullanmak da nasip olsun inşallah kullandıklarımızı da yazarız.
Amin hepimizeAmin inşallah Rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin
Çok haklısın. Alabileceğin her şeyi al ☹dolar yükseldikçe acaba eksiğim var mı diye düşünüp duruyorum
daha da zam gelmeden bitiresim var
Çok haklısın. Alabileceğin her şeyi al ☹
Bebek bezi çöp kovası almadım ben çift balkon var gider atarım dedim her seferindegörünüşe bakarsak sanki eksikler tamamlanmış
ama evdeki eşyalara bakıyorum, yooo azıcık eşya var gibi.
şimdilik keyfi şeyler kalmış gibi
bebek bezi çöp kovası - elektirikli ana kucağı gibi ıvır zıvırlar
Bebek bezi çöp kovası almadım ben çift balkon var gider atarım dedim her seferinde
Ovv o zaman kötü ya ☹balkonlarım yok işte, odalara kattım ev azcık büyüsün diye
ilk cocugun kaka kokusunu hatırlıyorumda bomba yanında halt etmiş