- 13 Ocak 2020
- 44.573
- 167.956
- 33
Oo bak orda tavan yapmış bi taneeKızlar 2 cm açıklık var yatisim yapıldı.Ay sorup duruyorum millete sancı nedir diye şimdi anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo bak orda tavan yapmış bi taneeKızlar 2 cm açıklık var yatisim yapıldı.Ay sorup duruyorum millete sancı nedir diye şimdi anladım
Göğüslerime pompa yapmış mıydın
Epidural alacak mısın?Wala hicbisi yapmadım canım.Ay bu ağrılar fenaymis yaa
Kolay ve rahat doğum olsun inşallah bi avazda inşallahKızlar 2 cm açıklık var yatisim yapıldı.Ay sorup duruyorum millete sancı nedir diye şimdi anladım
Dün akşam ne yaptın da başlattınKızlar 2 cm açıklık var yatisim yapıldı.Ay sorup duruyorum millete sancı nedir diye şimdi anladım
O sevişiyse ben de sevişirim.Dün akşam ne yaptın da başlattın
Ne yaptıysa sende aynısını bak naptı etti başlattı sancıyıO sevişiyse ben de sevişirim.
ay hadi kolaylıkla gelsin. sağlıcakla kavuşun birbirinizeKızlar benim suyum geldi galibaaaa.Hastaneye gidioruz.Sabah başlayan hafif sancılarım vardı.Bi saat önce karnimda bişi patladı ve aşağı doğru düştü gibi oldu.Ondan yarım saat sonra da bı su geldi.İdrar kaçırma falan deil çünkü hiç öle bişi yaşamadım bu haftaya kadar.Dependimi giydim hala gelio berrak bı sıvı
Kızlar 2 cm açıklık var yatisim yapıldı.Ay sorup duruyorum millete sancı nedir diye şimdi anladım
Dün akşam ne yaptın da başlattın
Gitsin seni evde beklesin o acıyla da iyi sinir çıkartılır heKiz wala hicbisi yapmadım.Ama birazdan yapicam.Ya doğum zamanı acı cekiorum eşim annemle ugarsio.Wala doğumu bırakıp bu adamı girtlaklicam az kaldı ya.
Senin bu adamı biz de gırtlaklicaz az kaldı Az ötede dursun be rol çalmasın öfKiz wala hicbisi yapmadım.Ama birazdan yapicam.Ya doğum zamanı acı cekiorum eşim annemle ugarsio.Wala doğumu bırakıp bu adamı girtlaklicam az kaldı ya.
Sorma wala olanca sinirimi bozdu ya.Seytan dio çarp bı tane.Dur sen dogurim de.Gitsin seni evde beklesin o acıyla da iyi sinir çıkartılır he
Görme duyma canım ya sancına odaklanSorma wala olanca sinirimi bozdu ya.Seytan dio çarp bı tane.Dur sen dogurim de.
Evet istedim wala kuzumEpidural alacak mısın?
Saglikla gelsin minnos annesiKızlar 2 cm açıklık var yatisim yapıldı.Ay sorup duruyorum millete sancı nedir diye şimdi anladım
Wala hicbisi yapmadım canım.Ay bu ağrılar fenaymis yaa
Hadi bakalım az daha açılmadan sonra daha acı çekmezsin inşallah.Evet istedim wala kuzum