- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 38
Sağol canım yok avent almadım mycey uygun fiyatlı olan iş görüyor dediler ondan aldım. Krem de daha sürmüyorum ama sürünce de pek acısını almıyor sanki. Benim uçlar hamile kaldım kalalı çok acıyor. Hele ilk günler biber sürmüş gibiydiDelikli hava aldırıyor iyileşmesini sağlıyor ama süt birikirse dökülüyormuşdeliksiz olan da süt biriktirmek için hani dışarı falan çıktığında akmasın diye. (Biriken süt bebeğe verlmiyormuş havayla temas ettiği için)
Bahsettiğin aventin kalkanı sanırım ben onun sadece silikon aparatını takınca bile göğüs ucum içerde kalıyor sütueme değmiyor belki sadece öyle kullanırım die düşündüm
Ben de şuan lansinoh balm kullanıyor şuan çok yumuşadı uçlarım ama yumuşaması işe yaramıyor mu
Krem bence tamamen yumuşatması için kullanılıyor yaSağol canım yok avent almadım mycey uygun fiyatlı olan iş görüyor dediler ondan aldım. Krem de daha sürmüyorum ama sürünce de pek acısını almıyor sanki. Benim uçlar hamile kaldım kalalı çok acıyor. Hele ilk günler biber sürmüş gibiydi
Huzurun bugün sadece kadın doğum hastanesi olan bir yerle görüştüm. Şartları aklıma yattı. Takiplerime orda devam edeceğim.
Burda Medical Park'taki doktor hanım bana eşimin yanında sürekli yaşlısın yaşlısın dedi. Sinir oldum. Gideceğim varsa da gitmeyeceğim. Ne için yaşlıyım, doğurmak için mi? İstanbul'da Tüp bebek tedavisi görürken hiç bir doktor bana yaşlısın demedi. "Yumurtan oldukça umutsuzluğa kapılma" dedi.
Evet lonely. İstanbul'da benim tüp bebek tedavisi olduğum merkezler hiç bir zaman bana yaşlı muamelesi yapmadı. 45 yaşında da hamile bıraktığımız hastalarımız var dediler. Bilakis Kendilerini kanıtlamak için ileri yaştaki zor vakaları daha önemsiyorlardı. Ama Antalya'daki doktorlar doğum konusunda dediğin gibi beni yetersiz hissettiriyor. Halbuki hamile kalarak zor kısmı atlattım.
Aynen aklımda biriktirip buzluğa mı atsakKrem bence tamamen yumuşatması için kullanılıyor yahazır ayva mevsimiykem bol bol ayva çekirdeği biriktirip onu jöle gibi sürmek lazım, bak o acıyı alıyormuş mesela
Hemşire de bana mycey önerdi, onu aldım. Çok da memnunumSağol canım yok avent almadım mycey uygun fiyatlı olan iş görüyor dediler ondan aldım. Krem de daha sürmüyorum ama sürünce de pek acısını almıyor sanki. Benim uçlar hamile kaldım kalalı çok acıyor. Hele ilk günler biber sürmüş gibiydi
Yani yumuşuyor ama yaraları iyileştirdiğini söyleyemem. Hemşire emzirmeden sonra birkaç damla sütü meme ucuna sür, kurusun, kalkanı kapat üzerine demişti. Bazı emzirmelerden sonra öyle yapıyorum. Hangisi işe yaradı, süt mü krem mi, lansinoh mu bilmiyorum.Ben de şuan lansinoh balm kullanıyor şuan çok yumuşadı uçlarım ama yumuşaması işe yaramıyor mu
Evet en garantisi oAynen aklımda biriktirip buzluğa mı atsak
Teşekkür ederim, bol sütlü günlerin olsunYani yumuşuyor ama yaraları iyileştirdiğini söyleyemem. Hemşire emzirmeden sonra birkaç damla sütü meme ucuna sür, kurusun, kalkanı kapat üzerine demişti. Bazı emzirmelerden sonra öyle yapıyorum. Hangisi işe yaradı, süt mü krem mi, lansinoh mu bilmiyorum.
buzluğa bile gerek yok aslında. bi peçeteye beze vs sar bi kenarda dursunAynen aklımda biriktirip buzluğa mı atsak
Yok yavrum yaaa.Markete indim hurma aldım şimdi
Ananas da alaydınYok yavrum yaaa.Markete indim hurma aldım şimdiakşama sıcak duşa giricem,squat yapicam süt sağma makinesini denicem doğal başlasa keşke ama tık yok ya.Sen nasılsın kuzum
Ben balon gibiyim yeni semptom geldi güncellemeYok yavrum yaaa.Markete indim hurma aldım şimdiakşama sıcak duşa giricem,squat yapicam süt sağma makinesini denicem doğal başlasa keşke ama tık yok ya.Sen nasılsın kuzum
So tired of being pregnant
Aklıma ilk senle Merve geldi vallaSo tired of being pregnantay dün aynısını doktoruma dedim
Bende instagram linkleri açılmıyo yav ☹
Niye olmadıBende instagram linkleri açılmıyo yav ☹
N'yapsin kızablanın öfkesi
Onun ki daha zor iki taneyle Allah yardım etsin biz 1 taneyle ne hale geldikN'yapsin kızşirkette bir kız var 22 haftalık hamile ikizlere , karnı çıkmış bende paytak paytagim ,kız beni görünce diyor "ben napicam senin haftalarinda" filan Allah yardımcısı olsun valla zor yani o da şimdiden 22 haftalarda bayağı bizim gibi neredeyse şuan
Birbirimizi görünce yüzümüzde saf bir tebessüm oluyorOnun ki daha zor iki taneyle Allah yardım etsin biz 1 taneyle ne hale geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?