- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Yazın tek çıtçıtlı body de yetiyor ya sorun olmuyor. Kışın teferruatlıymış. Bir set daha var beğendiğim, ona yer arıyorum galiba. Bu arada kışın da bir takım petek üstüne koydum mu kurur hemen.Yeter bence. Benim de o civarda. Yaz bebeği olsa adaha az alırdım hatta kurutma makinem yok.
Öyle olacak mecbur tabi.Yazın tek çıtçıtlı body de yetiyor ya sorun olmuyor. Kışın teferruatlıymış. Bir set daha var beğendiğim, ona yer arıyorum galiba. Bu arada kışın da bir takım petek üstüne koydum mu kurur hemen.
Ben böyle bir şey aldım masalBiberon,sagma makinasi,gogus kalkani,emzik falan bunlari nasil yikadiniz deterjan kullandiniz mi
Ben ilk etapta almamistim cantasini hazirlamaya calisiyoruz da artik bu seferlik kayran su da beklettik 10dk ya yakin sonrasi icin bunlardan alayimBen böyle bir şey aldım masal
Suyla yıkadım 10 dk kaynattım deterjan daha almadımBiberon,sagma makinasi,gogus kalkani,emzik falan bunlari nasil yikadiniz deterjan kullandiniz mi
Wala ben de 40 mevludu diye annemlere kaçmak istiorum.Esimin işi Kıbrıs'ta ve hiç gitmio 24 saat benimle.Ya ben çok bunaldım annemlere gitmek istiorum.Wala aglicam artık yaYok öyle bir şey ama ben sırf başımda bir kaynana olacak diye onunla laf dalaşına gitmektense çıkarmam diyorum. 40ı bittiği gibi de annemlerin olduğu şehre kaçacağım. Zaten burada hava da kar boran olur, o yüzden bebişi dışarı çıkarmamak çok sorun olmaz.
Kayınvaliden miWala ben de 40 mevludu diye annemlere kaçmak istiorum.Esimin işi Kıbrıs'ta ve hiç gitmio 24 saat benimle.Ya ben çok bunaldım annemlere gitmek istiorum.Wala aglicam artık ya
Ya varya bu kv sanki hiç gelin olmamış ne bu halleri anlamıyorumYok öyle bir şey ama ben sırf başımda bir kaynana olacak diye onunla laf dalaşına gitmektense çıkarmam diyorum. 40ı bittiği gibi de annemlerin olduğu şehre kaçacağım. Zaten burada hava da kar boran olur, o yüzden bebişi dışarı çıkarmamak çok sorun olmaz.
Yok kuzum kayınvalidem değil eşim 24 saat benimle.Esim Kıbrıslı hicbisekilde gitmio Kıbrıs'a sürekli benimle ve annemle.Yani annemle sole başbaşa kalıp kizsal iki dedikodu bile yapamıyoruz ya wala çok bunaldımKayınvaliden mi
Arada annene gitsen olmuyor mu hem de kafa dinlersin
Eee sen doğurursan nasıl yetişecek eşin
Evden mi çalışıyorYok kuzum kayınvalidem değil eşim 24 saat benimle.Esim Kıbrıslı hicbisekilde gitmio Kıbrıs'a sürekli benimle ve annemle.Yani annemle sole başbaşa kalıp kizsal iki dedikodu bile yapamıyoruz ya wala çok bunaldım
Arkadaşı da mı yok ayol.Yok kuzum kayınvalidem değil eşim 24 saat benimle.Esim Kıbrıslı hicbisekilde gitmio Kıbrıs'a sürekli benimle ve annemle.Yani annemle sole başbaşa kalıp kizsal iki dedikodu bile yapamıyoruz ya wala çok bunaldım
Heee ayy adamlar da valla çekilmiyor haklısınYok kuzum kayınvalidem değil eşim 24 saat benimle.Esim Kıbrıslı hicbisekilde gitmio Kıbrıs'a sürekli benimle ve annemle.Yani annemle sole başbaşa kalıp kizsal iki dedikodu bile yapamıyoruz ya wala çok bunaldım
Bizim esimle hayalimiz sahilde boydan boya yuruyus yapmak bebitoyla, 3u 5 i 40 i beklemedenYa kızlar kirkliyken cikilirda
Dr kontroludur o dur budur
Ama minicik bebeyle zaten bu pandemide nere gidicezmecbur oturcaz
Mecburiyet harici
Soguk guzum soguk annemBizim esimle hayalimiz sahilde boydan boya yuruyus yapmak bebitoyla, 3u 5 i 40 i beklemeden
Sahil çok iddialıBizim esimle hayalimiz sahilde boydan boya yuruyus yapmak bebitoyla, 3u 5 i 40 i beklemeden
Danimarkada ogle uykusunu bahcede uyutuyolar bebeklere kreslerde, bizim onlardan neyimiz eksikSoguk guzum soguk annem
Hasta edersiniz bebeyi
Bliosun cok guzel sahilimiz var efsane esenSahil çok iddialı
Valla bende yapancılardan örnek verecektim aslındaDanimarkada ogle uykusunu bahcede uyutuyolar bebeklere kreslerde, bizim onlardan neyimiz eksiksoguga alissin iste ne guzel
Bliosun cok guzel sahilimiz var efsane esen
Ben kendim şahsen bizzat eylül itibariyle şal atıyorum çantama boynuma doluyorum tutulmasın diye.Danimarkada ogle uykusunu bahcede uyutuyolar bebeklere kreslerde, bizim onlardan neyimiz eksiksoguga alissin iste ne guzel
Bliosun cok guzel sahilimiz var efsane esen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?