- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Nakliye lazım valla hiç uğraşmam gitsin aşagıdan alsın gelsin babalarKahve makinesine veto yedik yastık da isimli foto için koydum beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nakliye lazım valla hiç uğraşmam gitsin aşagıdan alsın gelsin babalarKahve makinesine veto yedik yastık da isimli foto için koydum beybi
Kahve makinesi çok işe yarıyor şuan kendimden biliyorumKahve makinesine veto yedik yastık da isimli foto için koydum beybi
Sen mesken tuttun ayol orayı. Ama kafein stres yapan bi şey sana daha zarar değil mi cano?Kahve makinesi çok işe yarıyor şuan kendimden biliyorum
Sen mesken tuttun ayol orayı. Ama kafein stres yapan bi şey sana daha zarar değil mi cano?
[/QUOTE
15 gün oldu sanrm doğurana kadarda burdayım inşallah suyum sıkıntılı. Yok yok kahve değil kahve 2 defa yarım yarım içtim ama limonlu sıcak su fln içiyorum iyi geliyor canm
İnşallah Allah razı olsunHe öyle olur şifa olsun canım. Saskin25
Ay inşallah canım benimİçinde kalmasın koy ne istersen gelir niye gelmez diyon bi baktın lıkır lıkır içiyor
Arifoğlu muskatlı çay aldım süt için önerdiler ona da su kaynatırım diye aldım beybi. Bir de spinalde aşırı baş ağrısı oluyormuş filtre kahve içmek gerekmiş bol atmak için bünyeden anesteziyi merveKahve makinesi çok işe yarıyor şuan kendimden biliyorum
Sıcak suyu kahveyi alırız kantinden ya o kadar ince düşünemiyciym.Arifoğlu muskatlı çay aldım süt için önerdiler ona da su kaynatırım diye aldım beybi. Bir de spinalde aşırı baş ağrısı oluyormuş filtre kahve içmek gerekmiş bol atmak için bünyeden anesteziyi merve
Ayy bndensin baba olmak kolay değil alsın gelsinSıcak suyu kahveyi alırız kantinden ya o kadar ince düşünemiyciym.
Bi de farklı mı oluyo ki bunun anestezisi onu anlayamadım. Bende anestezi baş ağrısı filan yapmıyo hiçAyy bndensin baba olmak kolay değil alsın gelsin
Valla genel oldum hiç bişi demediler gözler böyleydi Bnm baş ağrısı olursa uykusuzluktan olur BndeBi de farklı mı oluyo ki bunun anestezisi onu anlayamadım. Bende anestezi baş ağrısı filan yapmıyo hiç
Aklında olsun belden uyuşturma olursan kahveyi ihmal etme canım. Ben biraz kahve düşkünüyüm diye filtre kahveyi kendim aldımSıcak suyu kahveyi alırız kantinden ya o kadar ince düşünemiyciym.
Kız insan meme vercem minik ağza diye kahveyi unutur kız geçer gider o ağrılar.Aklında olsun belden uyuşturma olursan kahveyi ihmal etme canım. Ben biraz kahve düşkünüyüm diye filtre kahveyi kendim aldım
Yok bee, ben kahve duskunuyum ve dusunmedim degil yani, ama kantin oldugu ve hatta para atilan kahve makinelerinden oldugu icin koymam diye düşündüm sen ama kaynar su gibi de düşünmüşsün neticede mantiksiz bsy değil oyle dusunme. Ya yastık da sonucta foto cekeceksen vs mantiksiz degil ki, ben oyle bsy yapmayacağım için zaten isimli takım filan da yok, ondan koymadim yani. Sen içinden ne geliyorsa onu koy kimseye bakma, icinde kalmasınKahve makinesine veto yedik yastık da isimli foto için koydum beybi
Ahhsahhs hayaller normal, gercekler nolcak bakalim suan bebe 3.280imis, o zamana ne olur bilmem, kismet be gulum, normalmis gibi düşüneyim de sonrası Allah kerimSuni mi sancı diye yorumladın tee 16sını beben kaç kilo o zamana kaç kilo olur nasıl çıkarcan vajinadan cabaa?
Hadi bakalım heyecan dorukta.Yok bee, ben kahve duskunuyum ve dusunmedim degil yani, ama kantin oldugu ve hatta para atilan kahve makinelerinden oldugu icin koymam diye düşündüm sen ama kaynar su gibi de düşünmüşsün neticede mantiksiz bsy değil oyle dusunme. Ya yastık da sonucta foto cekeceksen vs mantiksiz degil ki, ben oyle bsy yapmayacağım için zaten isimli takım filan da yok, ondan koymadim yani. Sen içinden ne geliyorsa onu koy kimseye bakma, icinde kalmasın
Ahhsahhs hayaller normal, gercekler nolcak bakalim suan bebe 3.280imis, o zamana ne olur bilmem, kismet be gulum, normalmis gibi düşüneyim de sonrası Allah kerim
Doğsun artık 16 ya kalmasın kulağını Çek 3.500-3.700 arası sen normal zor fırtlatırsın bakalım sonuşYok bee, ben kahve duskunuyum ve dusunmedim degil yani, ama kantin oldugu ve hatta para atilan kahve makinelerinden oldugu icin koymam diye düşündüm sen ama kaynar su gibi de düşünmüşsün neticede mantiksiz bsy değil oyle dusunme. Ya yastık da sonucta foto cekeceksen vs mantiksiz degil ki, ben oyle bsy yapmayacağım için zaten isimli takım filan da yok, ondan koymadim yani. Sen içinden ne geliyorsa onu koy kimseye bakma, icinde kalmasın
Ahhsahhs hayaller normal, gercekler nolcak bakalim suan bebe 3.280imis, o zamana ne olur bilmem, kismet be gulum, normalmis gibi düşüneyim de sonrası Allah kerim
Ben 5 yıldızlı otele giderken de bu kahve makinesini götürmüştüm, çünkü ruhum fakirrr dedim sabah vs gece canım türk kahvesi çeker yapar içerim diyeYok bee, ben kahve duskunuyum ve dusunmedim degil yani, ama kantin oldugu ve hatta para atilan kahve makinelerinden oldugu icin koymam diye düşündüm sen ama kaynar su gibi de düşünmüşsün neticede mantiksiz bsy değil oyle dusunme. Ya yastık da sonucta foto cekeceksen vs mantiksiz degil ki, ben oyle bsy yapmayacağım için zaten isimli takım filan da yok, ondan koymadim yani. Sen içinden ne geliyorsa onu koy kimseye bakma, icinde kalmasın
Ütü götürdüm de kahve makinesi de iyiymişBen 5 yıldızlı otele giderken de bu kahve makinesini götürmüştüm, çünkü ruhum fakirrr dedim sabah vs gece canım türk kahvesi çeker yapar içerim diye
Beybi napalım balayına gittik çok pahalıydı zaten bir de oda servisi yazmasın dedimÜtü götürdüm de kahve makinesi de iyiymiş