Bende filtre kahveciyim french pressle birlikte çantama atacağımBen 5 yıldızlı otele giderken de bu kahve makinesini götürmüştüm, çünkü ruhum fakirrr dedim sabah vs gece canım türk kahvesi çeker yapar içerim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende filtre kahveciyim french pressle birlikte çantama atacağımBen 5 yıldızlı otele giderken de bu kahve makinesini götürmüştüm, çünkü ruhum fakirrr dedim sabah vs gece canım türk kahvesi çeker yapar içerim diye
32+3 canımKacinci haftadaydin cnm?
Rimdim rimdimmmmm sesleri kulağımda hshdhshdHadi bakalım heyecan dorukta.
Anaaam, olur mu dersin kiz o kadaaaar, abbooovv az ye annem, az ye cocooom kismet bakalim ben de meraktayim, 18ini beklerse ayni gun dogmus olcaz aswhdjdjDoğsun artık 16 ya kalmasın kulağını Çek 3.500-3.700 arası sen normal zor fırtlatırsın bakalım sonuş
Ne olacak
Ahdhsjdh ya sonucta aniden Turk kahvesi neden cekmesin insanın canı, o kadar haklisin ki ajdjsjdjsjd bi de zaten hep insan dusunyor burda neyi kullanirsam ucret yazarlarBen 5 yıldızlı otele giderken de bu kahve makinesini götürmüştüm, çünkü ruhum fakirrr dedim sabah vs gece canım türk kahvesi çeker yapar içerim diye
Ben de filtreciyim, surekli termosa yapiyom makineden, dusunsene o an suyum gelmis ben makineye basiyom ahdjshdhshdhdBende filtre kahveciyim french pressle birlikte çantama atacağım
Starbucksta Kış konsepti açılıyormuşBende filtre kahveciyim french pressle birlikte çantama atacağım
Ben 34te oyle bsy yaşadım 2 gün ust uste, biraz nefesimi kesiyordu hatta, dinlenik modda da geçmiyordu, doktoru magnezyum kullansam mi diye sormak icin aradığımda hemen gelmen ve bakmamiz lazim dedi, sonra 1 gun yatirip serum igne filan uyguladi. Ama gerekli miydi bilmyorm, kasilmalar gecmisti. Dinlenince gecmiyorsa, sert olyor ve zorluyor gun icinde çok sık oluyorsa doktorunu ara yarin gunduz bir sor. Misal benim ultrasonda ve nstde bsy cikmamisti, ona ragmen bahsettigin bolge benim icin anlamli, gelmen cok iyi oldu deyip bunu uyguladi. En temizi sormak cnm32+3 canım
Şunun sadesi ve çikolatalısı efsane hemen bi su çek üstüne tamam Migros Sanal Market: Online Market AlışverişiRimdim rimdimmmmm sesleri kulağımda hshdhshd
Anaaam, olur mu dersin kiz o kadaaaar, abbooovv az ye annem, az ye cocooom kismet bakalim ben de meraktayim, 18ini beklerse ayni gun dogmus olcaz aswhdjdj
Ahdhsjdh ya sonucta aniden Turk kahvesi neden cekmesin insanın canı, o kadar haklisin ki ajdjsjdjsjd bi de zaten hep insan dusunyor burda neyi kullanirsam ucret yazarlar
Ben de filtreciyim, surekli termosa yapiyom makineden, dusunsene o an suyum gelmis ben makineye basiyom ahdjshdhshdhd
Şunu bardakta da demleyebiliyorsun beybi pratik olsun dersen Migros Sanal Market: Online Market AlışverişiBende filtre kahveciyim french pressle birlikte çantama atacağım
Atakentte starbucks varSıcak suyu kahveyi alırız kantinden ya o kadar ince düşünemiyciym.
Lore lore sen kıskanma lore loreeAtakentte starbucks var
Neyse ki benim hastanemde de varLore lore sen kıskanma lore loree
Ben de latteciyim babuş. Ya latte ya cappuccinoNeyse ki benim hastanemde de var
Ay ben filtre kahve icemiyorum cok sert latte icsek olmuyo muymus
Tabi cnm olur macchiato caramelli çikilatalı ne istersiniz olmasssss sade kayfe ille filtre değil nescafe türkiş kayfeNeyse ki benim hastanemde de var
Ay ben filtre kahve icemiyorum cok sert latte icsek olmuyo muymus
Neyse ki benim hastanemde de varBen de latteciyim babuş. Ya latte ya cappuccino
Nasıl içiyonuz yaaa bn halis Muhlis Türk kahvesiciyimAy ben filtre kahve icemiyorum cok sert latte icsek olmuyo muymus
Öff sıtarbaksçılık ölmüş kardeşim bu ne her yerdeeNeyse ki benim hastanemde de var
Nasıl içiyonuz yaaa bn halis Muhlis Türk kahvesiciyim
Sstarbaksı hiç sevmim gidersem bile Türk kahvesii içerim bnm hastanede yokÖff sıtarbaksçılık ölmüş kardeşim bu ne her yerdee
Bn ama almıcam sanırım vazgeçtimbaby plus Comfort Otomatik Salıncak - ebebek
baby plus Comfort Otomatik Salıncak uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benim ana kucağı indirimde yine. Almayan kaldı mı?
Aaa napiceksin?Bn ama almıcam sanırım vazgeçtim
Küçük beşik aldım ya odadan odaya geçiyorAaa napiceksin?
Ne almıştın sen küçük beşik unuttum bak.Küçük beşik aldım ya odadan odaya geçiyor
Sallanıyor onda sanırım idare ederiz pusette sallanıyor bakcez
Zaten alışsın odasında durmaya sürekli yanımda olmaz