Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey yapmasa da banlanıyor bilmim ki gelince sorcaznapmiski ya baktimda biseyde bulamadım
Bunye alışmış ondaBişey yapmasa da banlanıyor bilmim ki gelince sorcaz
Bildiğin sancı gibi oluyormus canımKızlar yalancı sancılar kaçınca haftada başlıyor? Kötü mü oluyor o sancılar, hafif mi?
Valla bn hepsini attım bişi olmadıKızlar aldığım kıyafetlerin bazılarının üstünde kurutmada kurutulmaz yazıyor. Bebek kıyafetleri kurutmaya atılmaz mı siz nasıl yaptınız
Zaten minnaklar iyice küçülmesinden endişeleniyorumValla bn hepsini attım bişi olmadı
Kurutma bi tık çekme yapıyor ama bnm çekme olmamıştı bi kaç parça at dene istersenZaten minnaklar iyice küçülmesinden endişeleniyorum
Yarısını astım, yarısını kuruttum bir şey olmadı. Kışın mecbur kurutmada kurutacağım. Astıklarım 1 günde kurumamıştıKızlar aldığım kıyafetlerin bazılarının üstünde kurutmada kurutulmaz yazıyor. Bebek kıyafetleri kurutmaya atılmaz mı siz nasıl yaptınız
Bunlardan ben de aldım İçine çorap da giydireceğiz değil miBim şıklığı
Evet insallahBunlardan ben de aldım İçine çorap da giydireceğiz değil mi
Oyyy yerimmmm tulumuna bayıldım yaaaben neden bulamıyorum bunları e bebekte.Bunlarda bugün hediye geldi
Valla bende gidince hic birsey bulamiyorum e bebekteOyyy yerimmmm tulumuna bayıldım yaaaben neden bulamıyorum bunları e bebekte.
Sen artık bulma, yeter ekonomiye can verdiğin, biraz da başkaları versinOyyy yerimmmm tulumuna bayıldım yaaaben neden bulamıyorum bunları e bebekte.
Yaaa neler almişti ben burayi gec kesfettimSen artık bulma, yeter ekonomiye can verdiğin, biraz da başkaları versin
Sen artık bulma, yeter ekonomiye can verdiğin, biraz da başkaları versin
Hep bi elden almaaa dicezOyyy yerimmmm tulumuna bayıldım yaaaben neden bulamıyorum bunları e bebekte.
Pijama pijama pijama therealsinner demi başka neler almıştın söyle bakimYaaa neler almişti ben burayi gec kesfettim