Arkadaşlarplasentanız ne zaman yaşlanmaya başladı acaba. ben de 32. haftadayım doktorum yaşlanmalar var dedi.
Nihalcim plesenta yaslanmasi plesentanin üzerinde kalsifikasyon yani kireclenme oluşmaya başlaması demek.Bebege giden oksijen ve besin miktarının azalmasına sebep olur.Benim doktorum her kontrolde takibini yapio.Sukur bı sorun olmadı bizde.Diger sorularının cevabını tecrübeli anneler daha iyi bilirler kuzumArkadaşlar
1- Bu plesenta yaşlanması ne demek? Zamanla yıpranıyor mu?
2- Konak olduğu zaman bebeğin kafası kaşınıyor mu?
3- Polar kundak alsak bebek içinde haşlanır mı?
Tamam real. Benim doktor daha öyle bir şey demedi. Demek daha erken benim için. Tabii çocuk beslenemiyor, oksijeni zor alıyorsa doğması en iyisi.Nihalcim plesenta yaslanmasi plesentanin üzerinde kalsifikasyon yani kireclenme oluşmaya başlaması demek.Bebege giden oksijen ve besin miktarının azalmasına sebep olur.Benim doktorum her kontrolde takibini yapio.Sukur bı sorun olmadı bizde.Diger sorularının cevabını tecrübeli anneler daha iyi bilirler kuzum
Konak hemen hemen ger bebekte olur kaşınmaz böyle bi tabaka gibi düşün deri kalıntısı gibi sıkıntılı bi durum değil yani yağla geçiyorArkadaşlar
Tamam bitter. Bebek kaşınmasın. Yazık günah. Polar kundak almadım ben. Antalya çok soğuk olmuyor zaten. Aşıya filan çıkartınca battaniyeye sararım artık. Teşekkür ederim canımKonak hemen hemen ger bebekte olur kaşınmaz böyle bi tabaka gibi düşün deri kalıntısı gibi sıkıntılı bi durum değil yani yağla geçiyor
Polar kundak direk olmasın çocuk isilik olur filan çok da sarıp sarmalayıp hasta etmeyin bebişi penye battaniye ile yada müslinle kundak sonra polar örte bilirsin
Bizim de yaz doğumlu abladan kalma var bu kumaştan takımlar. Evde giyer diye düşünüyorum.Bn 2-3 takım almışım bunlardan ama çok ince yav altına bi kat daha giydirmek lazım
İhtiyaç olunca alırsın. Günde 10 bez falan kullanılıyo, çabucak bitiyo aslında paket.Kizlar sleepy yenidogan 1 aldim bezi hastane icin baska da almam gerekir mi kucuk gorunuyo ama olur di mi
Oğlumda almıştım tarak, saçlarını döktü. Kızımda kullanmadım hiç, sonra da birine verdim. Şimdi almayı düşünmüyorum.Ben Prima prematüre aldım.Yorumlarda alan herkes prematüre yazdigina bakmayın tam yenidoğan için diodu.5 kg ye kadar da kullanımı vardı aldım bende.Losyonumu da Johnson baby cotton touch aldım nerdeyse kendime kullanıcam mis bı koku.Chicco konak tarağı alsam mı diorum kızlar.Konak her bebekte olur mu?Olmasa da önlem olarak dursun dedim.Gerek olursa hemen elimin altında olur.
Konağın bebeğe bi zararı yok. Hiç elleşmesek de olur.Arkadaşlar
Tamam nicki almayacağım polar kundak. Konak tarağı da almayacağım. Teşekkür ederim. Arkadaşlar bunlar Bim'e gelmiş. İhtiyacınız varsa bakın. Cam biberon kullanışlı mıdır? Ben ağır olur diye düşündümPolar petrolden yapılan bi kumaş, ne kadar az o kadar iyi. Biz de sıcak bi yerde yaşıyoruz, merak etme kolay kolay üşümez.
Cam biberon sağlıklı ama işte strelize ederken bn çok kırdımTamam nicki almayacağım polar kundak. Konak tarağı da almayacağım. Teşekkür ederim. Arkadaşlar bunlar Bim'e gelmiş. İhtiyacınız varsa bakın. Cam biberon kullanışlı mıdır? Ben ağır olur diye düşündüm
Tamam nicki almayacağım polar kundak. Konak tarağı da almayacağım. Teşekkür ederim. Arkadaşlar bunlar Bim'e gelmiş. İhtiyacınız varsa bakın. Cam biberon kullanışlı mıdır? Ben ağır olur diye düşündüm
Ahaha ekonomiyi baltalıyoz merveyleTamam nicki almayacağım polar kundak. Konak tarağı da almayacağım. Teşekkür ederim. Arkadaşlar bunlar Bim'e gelmiş. İhtiyacınız varsa bakın. Cam biberon kullanışlı mıdır? Ben ağır olur diye düşündüm
Agrim yok cok şükür canım atesimde yokGeçmiş olsun nar mandalina sıkıp günlük iç bol C vitamini olur ağrın çok olursa parol da alabilirsin
Tamam nicki almayacağım polar kundak. Konak tarağı da almayacağım. Teşekkür ederim. Arkadaşlar bunlar Bim'e gelmiş. İhtiyacınız varsa bakın. Cam biberon kullanışlı mıdır? Ben ağır olur diye düşündüm
Oyy oyy ne az kalmış masallahBen cam aldim Nihalcim.Chicco natural feeling 0+ month.Once bı cam deneyim olmadı diğerine geçerim dedim.Ama evet cam ağır.
Su gibi geçio zaman bitanem.Bi bakicaksin 38 desinOyy oyy ne az kalmış masallah
Darısı benim başıma
Ban banKızlar merveye nolmusuzun mu hapis cezası
Su gibi geçio zaman bitanem.Bi bakicaksin 38 desin
Ban bankızın adını ban Nur koymalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?