- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Hastanede 2 de lazim olur mu 1 butun yenidoganlara olur muSleepy 1 numara 80 li aldım, 2 numarayı 200 lü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanede 2 de lazim olur mu 1 butun yenidoganlara olur muSleepy 1 numara 80 li aldım, 2 numarayı 200 lü
Aynı düşünmemiz Onu da düşünmüyor değilim kararsızımBen weleda alacağım galiba,neden bilmiyorum diğer hepsi mustela aslında
Weleda da çok güzel bi marka memnun kalırsam diğer ürünlerde de ona geçerim dedim
1 numara götüreceğim bende hastaneye olur ilk zamanlar, ama 1 numarayı çok uzun süre kullanamıyorsun yorumlardan anladığım kadarıyla o yüzden az aldımHastanede 2 de lazim olur mu 1 butun yenidoganlara olur mu
Kg si yazmıyor muHastanede 2 de lazim olur mu 1 butun yenidoganlara olur mu
Aynen 1 olur yenidogana ben de sonra alrm 2 yi ins1 numara götüreceğim bende hastaneye olur ilk zamanlar, ama 1 numarayı çok uzun süre kullanamıyorsun yorumlardan anladığım kadarıyla o yüzden az aldım
5 kg a kdr oluyor diye biliyrm:)gozumuze minik geliyor tabi ama olurKg si yazmıyor mu
Bn prima aldım 2 numaradan direk başladım
İyy o tekerlekleri nasıl koycanız koltuğa.Bugün bebek arabamızı da aldık artık doğurabilirim bi losyonumuz eksik
Olur ya ilk 20 gün en azından.Kizlar sleepy yenidogan 1 aldim bezi hastane icin baska da almam gerekir mi kucuk gorunuyo ama olur di mi
Jakarlı kumaş diye arattım
Ben Prima prematüre aldım.Yorumlarda alan herkes prematüre yazdigina bakmayın tam yenidoğan için diodu.5 kg ye kadar da kullanımı vardı aldım bende.Losyonumu da Johnson baby cotton touch aldım nerdeyse kendime kullanıcam mis bı koku.Chicco konak tarağı alsam mı diorum kızlar.Konak her bebekte olur mu?Olmasa da önlem olarak dursun dedim.Gerek olursa hemen elimin altında olur.
Kilo olarak uygunsa olur zaten ne kadar popişi olacak5 kg a kdr oluyor diye biliyrm:)gozumuze minik geliyor tabi ama olur
Konak her bebekte olmuyor kizimda almıştım tarağı ama bir kere bile kullanmadim sayılır, inşallah olmazlar gerek duymayizBen Prima prematüre aldım.Yorumlarda alan herkes prematüre yazdigina bakmayın tam yenidoğan için diodu.5 kg ye kadar da kullanımı vardı aldım bende.Losyonumu da Johnson baby cotton touch aldım nerdeyse kendime kullanıcam mis bı koku.Chicco konak tarağı alsam mı diorum kızlar.Konak her bebekte olur mu?Olmasa da önlem olarak dursun dedim.Gerek olursa hemen elimin altında olur.
Evet sleepy güzel uny baby ıslak mendil de güzel geçenlerde arabada kullanmak icin baby turco aldım o çok kötüydüSleepy natural yenidogan islak mendil onerir misiniz
Doğum planlı sezaryen idi acil sezaryen ile sonuclandı çok şükür ikimiz de iyiyiz meleğim yanımda bir sıkıntısı yok teyzesi
Poşet takarım telerleklereİyy o tekerlekleri nasıl koycanız koltuğa.
Hemen hemen her bebekte oluyor ama tarakla geçiyor diye bişi yok ki yine de sen bilirsinBen Prima prematüre aldım.Yorumlarda alan herkes prematüre yazdigina bakmayın tam yenidoğan için diodu.5 kg ye kadar da kullanımı vardı aldım bende.Losyonumu da Johnson baby cotton touch aldım nerdeyse kendime kullanıcam mis bı koku.Chicco konak tarağı alsam mı diorum kızlar.Konak her bebekte olur mu?Olmasa da önlem olarak dursun dedim.Gerek olursa hemen elimin altında olur.