- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Asli filan yok canım ilk alisveriste kargo dahil vergi ücretsizÇok güzel sağlıcakla giysin inşallah. Bende alacaktım ama sonradan vergi vs çıkıyor dediler korktm aslı var mı ki hiç araştırdınız mı acaba
Uygulama indirdim benBu pat pat a nasil uye oldunuz ya .. telemi indirdiniz... Netteki sitede mi
Aşk olsun ne fark varO zqman repeat diyorum.
O çekmeceleri bi gelsen de görsen hele.
Tamam tesekkur ederimUygulama indirdim ben
Bugun dogum odalarindan birinde nst'ye girdim, hemsireye ilk dogunca uzerine ne vermemiz uygun olur diye sordum. Sapka eldiven ic zibin bi tane alt ve ince penye battaniye yeter cok kalin olmasin dediMervecim bende videolara baktım. Doğunca penye battaniyeye sarıyorlar.
Lansinoh tekli elektirikli aldım benKızlar aranızda göğüs pompası alan var mıBen henüz almadım kararsızım. Aldıysanız marka model var mı bir öneriniz?
Benimde aldığım bugün geldi yumuşacıkPatpat dan aldığım geldi kızlar 21 TL'ye kargo dahil almıştımkalitesi malı çok güzel bir de mor bandanası var yanında
Canım sende de vergi felan çıkmadı demi? Kendimden aldım daha gelmediler. Kesin yoksa bizdekilerin telefonuna da indirip alıcamBenimde aldığım bugün geldi yumuşacık
İlk üyelik ve ilk alışveriş olduğu için vergi çıkmadı üründe indirimli olduCanım sende de vergi felan çıkmadı demi? Kendimden aldım daha gelmediler. Kesin yoksa bizdekilerin telefonuna da indirip alıcam
Ben de yenidoğan takimi penye battaniye ile nohutu birlikte verilecek şekilde paket yaptım üstüne yazdım bebekler üşür derler sarıp sarmalayip getirsinler odayaBen de takımın penye battaniyesini koydum. Odada nohutu da üstüne sararım dedim ama bazı videolarda kocaman battaniyeye sarmışlar bebekleri.
Lansinoh manuel aldım.Kızlar aranızda göğüs pompası alan var mıBen henüz almadım kararsızım. Aldıysanız marka model var mı bir öneriniz?
Natural ambers isimli sayfa en guven veren oldu. Model secenekleri de cok. Bebektense cocuk boyunu tercih ettimKızlar günaydın
Bebeklerinde kehribar kolye kullanan var mı?
Lansinoh elektirikli pompasini tavsiye uzerine aldimKızlar aranızda göğüs pompası alan var mıBen henüz almadım kararsızım. Aldıysanız marka model var mı bir öneriniz?
Vaay gözün aydınnn. Allah analı babalı büyütsün. Maşallah maşallah.Kızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Oyyy masallah gozun aydin canim mis kokulunu op yerimizeKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydınnKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Gözün Aydın sağlıkla büyüsünKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
Ya saglikla buyut canimKızlarrrrr ben kızıma kavustum 31.10.2021 saat 00.10 daanca ağrılarım dinmeye başladı sizlerle paylaşmak istedim detayları müsait olunca paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?