Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizdede 4 tane penye battaniye, bir nohut battaniye, 2 tane kışlık kalın battaniye, 1 triko, bir tanede müslin var 2-3 tane müslinde görümcem dikmiş onları getircek bence fazla bile bizimkiler.Bunlar 2 3 de penye ekle ama bak o da lazım. Bunlar dıştan kullanılacaklar. Her kalınlıkta battaniyeye ihtiyacımımız var her sıcaklıkta hava için.
kaçıncı haftadasın canım senBen de hastaneden geldim. Son gidişime kadar haftasıyla uyumlu olan bebiş, 2 hafta geriden geliyor. Beslenmem iyi, sağlıklı besleniyorum. Ne yapmam lazım ki en azından 3 kiloyu geçsin?
sağlıkla, kolaylıkla al kucağına bebişini inşAllah rabbim yardımcın olsun canımHastanedeyim ben kizlar.
Dün sabah geldik, acilmam yoktu.. fitil gibi bir sey koydular. Anca bu saate biraz kasilmalarim başladı.
Merak edenlere hemen soyleyeyim cunku ben cok merak ediyordum nasil diye Su an icin sadece belimde adet sancisi gibi bir sanci var. Ara ara gidip geliyor. Dayanilmayacak bir sey degil. Su an icin tabi, ilerleyince ne olur bilemem.
Bakalim bekliyoruz.
Bence fazla değil. Normal.Bizdede 4 tane penye battaniye, bir nohut battaniye, 2 tane kışlık kalın battaniye, 1 triko, bir tanede müslin var 2-3 tane müslinde görümcem dikmiş onları getircek bence fazla bile bizimkiler.
_Citlembik_ de kilosu azdı arttırmıştı. Belki fikir verebilir.Ben de hastaneden geldim. Son gidişime kadar haftasıyla uyumlu olan bebiş, 2 hafta geriden geliyor. Beslenmem iyi, sağlıklı besleniyorum. Ne yapmam lazım ki en azından 3 kiloyu geçsin?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahHastanedeyim ben kizlar.
Dün sabah geldik, acilmam yoktu.. fitil gibi bir sey koydular. Anca bu saate biraz kasilmalarim başladı.
Merak edenlere hemen soyleyeyim cunku ben cok merak ediyordum nasil diye Su an icin sadece belimde adet sancisi gibi bir sanci var. Ara ara gidip geliyor. Dayanilmayacak bir sey degil. Su an icin tabi, ilerleyince ne olur bilemem.
Bakalim bekliyoruz.
Bence gerek yok normal sweat giyebilir kırkından sonra.Bu onu citcitlilar 4 aylik kullanilir mi sizce
Hepsiburada da 3lu set olarak indirime girmis 2pijama alti bir citcitli ust 35lira ama 4 ay olunca ben de tereddutte kaldimBence gerek yok normal sweat giyebilir kırkından sonra.
32+0 bugün.kaçıncı haftadasın canım sen
Ayy inşallah. Mesajlarına bir bakayım belki yazmıştır._Citlembik_ de kilosu azdı arttırmıştı. Belki fikir verebilir.
Bunlar çok kullanışlı gibi dursa da ilk günler haricinde değil. Sonrasında normal tişört daha iyi.Bu onu citcitlilar 4 aylik kullanilir mi sizce
Bende açılmıyor fotolarHastane çıkışımız geldi kızlar penyesi baskısı çok güzel, yaptırmak isteyen varsa site uniqon instagramda da hesabı var. Biraz uzun sürüyor gelmesi ama güzel geldi. 10 parça isimli yastık hediyeli 260 ya da 70 fiyatı
3 kere atmışım düzenle dedim göründü mü şimdi?Bende açılmıyor fotolar
Ever gorunuyor sorun yok fotoda güle güle giyinsin ogluş3 kere atmışım düzenle dedim göründü mü şimdi?
Benmde 32+5 de 31+2 çıktı 34+2 de tekrar bakıldı haftasını tutmuş dedi dr. Sabah öğle akşam düzenli yiyorum . Kahvaltıdan sonra 1 bardak süt muz yiyorum arda ceviz badem atıyorum öğleden snra meyve yiyorum kabak çekirdeği fln. Akşam da yine 1 bardak süt muz varsa muz . Tabi yine arada badem vs yiyorum. Ve öğünlerde genellikle yoğurt yedin sabah sürekli olmasa da kaşar yedim.Ben de hastaneden geldim. Son gidişime kadar haftasıyla uyumlu olan bebiş, 2 hafta geriden geliyor. Beslenmem iyi, sağlıklı besleniyorum. Ne yapmam lazım ki en azından 3 kiloyu geçsin?
Alınabilir. Ama hızla büyüyo diye ilk dönem harici ayaklı pek sevilmiyor.Hepsiburada da 3lu set olarak indirime girmis 2pijama alti bir citcitli ust 35lira ama 4 ay olunca ben de tereddutte kaldim