Ayy tamam canim cok iyi oldu bbakiyordum bu tarzlara ama ne kadar olsa iyi olur falsn bilmiyordum n11 kuponlarimla alayim daha da battaniye demeyeyimBende de 2 penye 2 pazen var. Yeter diye düşünüyorum. 1 tanesi temiz hep bebek çantasında hazır bulunsa. Kalan 3ü evde kullansam. Dıştan da nohut ve kalın battaniye evde duruma göre. 2si de birbirine denk biribirinin yedeği olur diye düşünüyorum. Kalın trikolarım var. Kadife gibi bi örme battaniyem olacak onu en dışa sararım diyorum büyük peluş yerine.
Şimdi sen bence 2 3 penye ekle. Kalın battaniyelerden de ekle. Hatta bu attıklarımı direkt al Sondaki ikiden birini seç. Ikisine gerek yok. 1 tane büyük battaniye yeter bence.
Bebek Battaniyesi - LCW HOME - 49,99 TL
Çok Renkli Desenli Wellsoft Kız Bebek Battaniye 90x110 Cm sadece 49,99 TL! %100 Polyester Orta Kalınlık Bebek Battaniyesi 90x110 LCW HOME LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W1EV49Z1-F9Cwww.lcwaikiki.com
Bebek Battaniyesi Modelleri ve Fiyatları - n11
Bebek Battaniyeleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Battaniyesi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com