- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daha gelecek bi şey kalmadı Bebek kendi gelsin diye bekliyorum.Bugün gelenler
Eki Görüntüle 2936963
İnşallah sağlıkla gelsin. Benim daha var ya bitmedi arabası puseti montu emzik şuan listemdekiler. Belki başkada eksik vardır da farkında degilimdirBende daha gelecek bi şey kalmadı Bebek kendi gelsin diye bekliyorum.
Aa liste yapıp tiklemiyon mu ayolİnşallah sağlıkla gelsin. Benim daha var ya bitmedi arabası puseti montu emzik şuan listemdekiler. Belki başkada eksik vardır da farkında degilimdir
Haftaya kadar inse de gereksiz gerilmesem bariKesinlikle katılıyorum. Zorunlu hallerde elbette yapılmalı ama gördüğüm kadarıyla kolaya kaçmaya dönmüş iş. Ayni kaygıları ben de taşıyorum.
Benim doktor gitmeseydi keşke hayirlisi artik napim diretecegim tabii mutlaka, gerekirse rapor isteyeceğim.bilemedim, ben yine aynı doktorum gidiyorum
ilkinde güzel bi doğum oldu bak şimdi daha iyi olacak diye gaz veriyor bana.
Haftaya kadar inse de gereksiz gerilmesem bari
Benim doktor gitmeseydi keşke hayirlisi artik napim diretecegim tabii mutlaka, gerekirse rapor isteyeceğim.
Merve burayı okudukça yeni şeyler de alası geliyo insanın youtube izleyerek bi liste yaptım ama sen de listeni paylaşabilir misin?Aa liste yapıp tiklemiyon mu ayol
Aaa geldin mi bebeğim. ay hayatım muck muckBiri bebek arabası mı dedi
Ben çok listeler yaptım attım. Ama şu an hepsi tamam diye elimde yok. Ilk listemi bulayım sana bi dk.Merve burayı okudukça yeni şeyler de alası geliyo insanın youtube izleyerek bi liste yaptım ama sen de listeni paylaşabilir misin?
Teşekkür ederimBen çok listeler yaptım attım. Ama şu an hepsi tamam diye elimde yok. Ilk listemi bulayım sana bi dk. Eki Görüntüle 2937000
Çok zor okunuyo ama idare et Takıldığın yerde sor.
Ya ben daha ne kadar övecem şu vaykikileri bilemiyorum. Atacaklar beni reklam diye forumdan. Git dene bak al ısrar ediyorum.Ben de burayı okudukca wallahi bı liste daha ekledim listeme.Al al doyamadi gözüm ya.Aklim hala alamadiklarimdaya kızlar penye olmayan emzirme sütyeni tavsiyelerine ihtiyacım var.
Ay kuşum ben mall of İstanbul'a yakınım orda da hicbisi bırakmıolar ya ne beden ne model.Hersey hep tükenmiş.Gecen bı bakım dedim incecik penyelerdi.Yarin bı daha bakım olmadı.Bi eşofman takım beğendim doğuma giderken giyerim diye.O da yok stokta mecbur internetten alicam.Ordan alınca da beden problemi oluo ay kafayı yicem kendime alamadım içime sine ya.Ya ben daha ne kadar övecem şu vaykikileri bilemiyorum. Atacaklar beni reklam diye forumdan. Git dene bak al ısrar ediyorum.
Şuna gerek var mı yani sence gerçekten?Ay kuşum ben mall of İstanbul'a yakınım orda da hicbisi bırakmıolar ya ne beden ne model.Hersey hep tükenmiş.Gecen bı bakım dedim incecik penyelerdi.Yarin bı daha bakım olmadı.Bi eşofman takım beğendim doğuma giderken giyerim diye.O da yok stokta mecbur internetten alicam.Ordan alınca da beden problemi oluo ay kafayı yicem kendime alamadım içime sine ya.
Ne giyicem ben peki Mervem ya bişi de almadım wala hamilelik için.Eski elbiselerinden likralı olanları giydim hep.Şuna gerek var mı yani sence gerçekten?
Tamam aynen devam işte ne varsa şimdi dışarı çıkarken onla gitcen. Çıkarken de pijamanla bile çıksan olur ne olcak ya.Ne giyicem ben peki Mervem ya bişi de almadım wala hamilelik için.Eski elbiselerinden likralı olanları giydim hep.