- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sen bndensin çok çabuk sıkılırım değiştirince daha mutlu oluyorumNe güzel ben çok çabuk fikir değiştiriyorum 3 sene oldu daha evleneli mutfağa dair aldığım her şeyi yavaş yavaş değiştiriyorum
Seksi hatunBenim hiç öyle diil. O kadar sabit zevklerim var ki. Bak mesela o düşük bel kotlar var ya kadınlarda ikibinler başı. Bana hala çok seksi gelir. Ve bu bi tek bana böyle geliyo.
Aslında seksilikten diil cidden belim yoktu çokz uzun yıllar. Bak alıyorum zaten iniyo kalça kemiğinde duruyo pantolon filanSeksi hatun
Yüksek bel candır
Var yerimiz dolap ve yatak aldım tek şifonyer yerine koltuk koyacam inşallah zevke uygun bulurumdaOdanizda yer varsa alın cok guzel bence de yerim yok
Ohh daha ne istiyon Bnm düşük belde totom açılıyor yüksek bel sarıp sarmalıyor kafa rahat oluyorAslında seksilikten diil cidden belim yoktu çokz uzun yıllar. Bak alıyorum zaten iniyo kalça kemiğinde duruyo pantolon filan
2 numarakızlar günaydın bezi sleepy alanlar kaç paket aldınız 1 numaramı 2 numaramı aldınız?
1 alma 2 al. Brn çok aldım. Ben de her bedenden var. 1 2 3 4 Allah sonumu hayretsin.kızlar günaydın bezi sleepy alanlar kaç paket aldınız 1 numaramı 2 numaramı aldınız?
kızlar günaydın bezi sleepy alanlar kaç paket aldınız 1 numaramı 2 numaramı aldınız?
merve aldığın lcw sütyen hangisi? Bir sürü çeşit var.
peki açıp karşılaştırma yaptınızmı 1 numara ve 2 numara arasında fark yok diyorlar kafam karıştıkampanya ile bio naturalden
1 paket (194 adet) 1 numara
1 paket (204 adet) 2 numara aldım.
1 ve 2 arasında çok fark yok diyorlar o yüzden kafam karıştı benimde1 alma 2 al. Brn çok aldım. Ben de her bedenden var. 1 2 3 4 Allah sonumu hayretsin.
Kedinlikle çok fark yok 1 parmak bilr denmez ayrıca1 ve 2 arasında çok fark yok diyorlar o yüzden kafam karıştı benimde
Evet sürekli bir sirkülasyon istiyorumAyy sen bndensin çok çabuk sıkılırım değiştirince daha mutlu oluyorum
Teşekkür ederim. Bunların dolgusu çıkıyo mu doğru mu anladım. Eğer öyleyse ev için ayrı almama gerek yok.
Ya brn bu bezin yaramama olayını anlayamıyorum. Bexr güvenmek önemli. Pişik olurss ki Allah korusun bezden önce acaba iyi temizlik kurulama yapamadım mı diye düşünürüm önce kremini değiştiririm.Kızlar ya ben bebişin poposuna n yarar bilemem sonra elimde kalır diye bı paket 30 lu Prima prematüre aldım.Yorumlarda prematüre yazdığına bakmayın tam yenidoğan bebek bezi diodu herkes.
saolasın canım direk 2 alıyım o zman 2 paket 2 numara 1 paket 3 numaramı alsam acaba?Kedinlikle çok fark yok 1 parmak bilr denmez ayrıca
3-6 kg arası 2
2-5 kilo arası 1
Ekstra minyon olmayacaksa direkt 2den başlanır
peki açıp karşılaştırma yaptınızmı 1 numara ve 2 numara arasında fark yok diyorlar kafam karıştı