- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok edemedim kutusunu atmışız bide günü geçmişKüveti iade edemedin mi? Öyleyse de olsun, bakarsın en kullanışlısı o çıkar, iyi ki dersin
Leğenimi topiğin profil fotosu olsa yapardım
Kendi profil fotona koyLeğenimi topiğin profil fotosu olsa yapardım
1 paket depent yeterli olur hamile külotlarından koyabilirsin bol rahat olsun rahat giyilirKızlar şuan giydigimiz hamile kulotlari var ya hastane çantasına onlardan da koymamız gerekir mi yoksa sadece depend yeterli olur mu?Yeterli olursa kaç paket alayım depend.Ya da külot da lazımsa hamile kulotlari mi koyayım çantama ne dersiniz
Ben koydum dependle rahat edemezsem bebeğin bezinden kullanırım diyeKızlar şuan giydigimiz hamile kulotlari var ya hastane çantasına onlardan da koymamız gerekir mi yoksa sadece depend yeterli olur mu?Yeterli olursa kaç paket alayım depend.Ya da külot da lazımsa hamile kulotlari mi koyayım çantama ne dersiniz
Rica ederimB BitterCikilata teşekkür ederim kuzum
Kızlar şuan giydigimiz hamile kulotlari var ya hastane çantasına onlardan da koymamız gerekir mi yoksa sadece depend yeterli olur mu?Yeterli olursa kaç paket alayım depend.Ya da külot da lazımsa hamile kulotlari mi koyayım çantama ne dersiniz
Leğenimi topiğin profil fotosu olsa yapardım
Kızlar anne sütü saklama poşeti hemen gerekli mi?Ben 6 ay sonra ise donucem o zaman mi ihtiyacim olacak yoksa şimdi de olur mu?
Aynen ya gormedim hic olsun artik napym belki indirimli bi tane daha alirimBende de 0 gözüküyor. Tüh kullanırdın onu farketseydin. Benim 8 tl vardı onu kullandım
Yumuşaklıkları farklı diye biliyorum.Avent emzik alacağım. Bir soft bir de ultra air diye modeli var. Farkları ne acaba? Siz hangisini aldınız?
İlk zaman artsın ve birikmesin diye sağacağız ya sanırım hepsini içemeyecek bebiş, ben lazım olur diye aldım lansinohKızlar anne sütü saklama poşeti hemen gerekli mi?Ben 6 ay sonra ise donucem o zaman mi ihtiyacim olacak yoksa şimdi de olur mu?
Ben de Philips event aldım az önce kuzum.Yorumlar da cougunluk memnunduAyyy melinda- 38.haftadasinnn çok az kalmışss.İlk zaman artsın ve birikmesin diye sağacağız ya sanırım hepsini içemeyecek bebiş, ben lazım olur diye aldım lansinoh