- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prime pure ebebek geldigi gibi bitiyor kac gundur bezini bekliyorum prima care veya prima yenidogan hk. Bilginiz var mi
Kızlar mama olarak ne aldınız ya da ne önerirsiniz? Hastane çantasına mama ekleyeceğim de
Keşke sabitleme gibi bişey olsada liste paylaşıldıgında sabitlense biyerlere bnde bazen ekran görüntüsü almadıgımda geriye gitmek korkutuyor kaybolurum günceli takip edemem bu sefer diye herşey çok hızlı ilerliyorBiraz yuh artık olacak ama hihi yaptığınız bir liste falan oldu mu ya 600 sayfayı okuyamadım tek tek
Bence bu bilgi hayat kurtarır teşekkürler
Şampuan MinidolinSelam kızlar geçmiş sayfalara gidemedim gitsem de bulamam herhalde şampuan, duş jeli, losyon için hangi markaları tavsiye edersiniz ?
Yaa tüh başından bileymişim keşke neyse teşekkür ederim bilgilendirme için
Valla bnde yakın zamanda öğrendimYaa tüh başından bileymişim keşke neyse teşekkür ederim bilgilendirme için
Baby me aldım ben ebebkten çoklu paket pipiped hediyeliAnneler ıslak mendil tercihini hangi marka yaptınız çok kararsız kaldım prima sleepy uni baby me
Baby goat almayı düşünüyorum temiz içerikli. Ama erken doğarsa prematüre için mama alınması gerekiyomuş.Kızlar mama olarak ne aldınız ya da ne önerirsiniz? Hastane çantasına mama ekleyeceğim de
Bilgi paylaştıkça çoğalır
Mamaya gerek yok bnce süt gelir zaten ihtiyaç da olursa hastane veriyorKizlar gelince vergi ne kadar kesecek bildirir misiniz
Bende prima pure almıştım 1 beden 2 paket. Gecenlerde hastaneye yatınca esim acmış almış içinden çantaya koymak için bnde onun açtıgını görmedim gittim kapalı paketi açtım dün çantayı tekrar hazırlarken yani 2 pakette acıldı şuan inşallah ziyan olmadann hepsini kullanırız yoksa yine bi iç yanmaları başlar kuvetten sonra ikinci olur haahaBir paketi yarım kullanmış, diğerini hiç açamadan 3'e geçmiş. İkinci çocuğu bir de bu. İlki daha zayıf doğmuş ve daha yavaş kilo alıyormuş diye bu da öyle olur sanıp ona göre almış bezleri. Bir bakmış bu çocuk hem daha kilolu doğdu hem daha iştahlı ve hızlı kilo alıyor. Sonuç bu
Küvet görünce aklıma senin gelmen pekiBende prima pure almıştım 1 beden 2 paket. Gecenlerde hastaneye yatınca esim acmış almış içinden çantaya koymak için bnde onun açtıgını görmedim gittim kapalı paketi açtım dün çantayı tekrar hazırlarken yani 2 pakette acıldı şuan inşallah ziyan olmadann hepsini kullanırız yoksa yine bi iç yanmaları başlar kuvetten sonra ikinci olur haaha
Hergün yıkarım artık bebemi napiimm aktif bi şekilde kullanıyımda bari en azından iyi para bayıldım ama şöylede kullandım böylede kullandım diye sonradan girip yazarım buralara söylerim herkeseKüvet görünce aklıma senin gelmen peki
Bende de 0 gözüküyor. Tüh kullanırdın onu farketseydin. Benim 8 tl vardı onu kullandımBenim de paketlenmis vergi de 0 gozukuyor ama baklim 18lira da kuponum varmis simdi gordum
https://ty.gl/bs2sw2suev sanırım link bu.Güle güle kullanın emzirme yastık ve örtü olanın linkini atabilir misiniz?
Güle güle kullanın. Önce sen, sonra yavruş
Küveti iade edemedin mi? Öyleyse de olsun, bakarsın en kullanışlısı o çıkar, iyi ki dersinBende prima pure almıştım 1 beden 2 paket. Gecenlerde hastaneye yatınca esim acmış almış içinden çantaya koymak için bnde onun açtıgını görmedim gittim kapalı paketi açtım dün çantayı tekrar hazırlarken yani 2 pakette acıldı şuan inşallah ziyan olmadann hepsini kullanırız yoksa yine bi iç yanmaları başlar kuvetten sonra ikinci olur haaha