- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bunlar da yaaNiye kız ee sen daha iyi bilirsin sorry bide bunları beğenmiş iki katlı olan altı oyun yeri gibi oluyor onu canlı kanlı gördüm
Oo bayağı da dolgulu duruyo valla.Kızlar A101 emzirme ve destek minderi gelmiş geçen hafta heralde bugün tek kalmış aldım 44 tl hemde :) görürseniz kaçırmayın e bebek te 80-90 civarıydı
Dolgusu nasıl iyi mi iyiyse netten alımKızlar A101 emzirme ve destek minderi gelmiş geçen hafta heralde bugün tek kalmış aldım 44 tl hemde :) görürseniz kaçırmayın e bebek te 80-90 civarıydı
Çok güzel dolgusu, ben de geldiğinde almıştım pamuklu , tavsiye ederim.Dolgusu nasıl iyi mi iyiyse netten alım
Bebeme emzik tutacağı ördüm. Bi kaç renk daha öreceğim.
Aynen kocaman hemde inşallah işe yarar bir şey almışımdırOo bayağı da dolgulu duruyo valla.
Baya iyii ya aynı e bebektekiler gibi kocaman tavsiye ediyorumDolgusu nasıl iyi mi iyiyse netten alım
Yaaa ama çok güzel böyle modelleri at Pazartesi gidip ip alcam
Ben çok kullanacağımızı düşünüyorum ya.Aynen kocaman hemde inşallah işe yarar bir şey almışımdır
Elbise projemi de ekleyeceğim örgü topiğine. Elimdeki iplerden bi başlayayım olursa ördükçe de atarım.Yaaa ama çok güzel böyle modelleri at Pazartesi gidip ip alcam
Ona muaddil battaniyelerim olacak ya ondan yapmadım ben.Bu model çok çabuk ilerliyormuş kolaymış da
Bence de bebişimiz oturmaya başlayıncada işimize yarar önüne destek koyarızBen çok kullanacağımızı düşünüyorum ya.
Şipariş. Verdim evet oturturken en çok işe yararBence de bebişimiz oturmaya başlayıncada işimize yarar önüne destek koyarız
Gerekli mi sizce arada bakıyorum vazgeçiyorumKorbel diyen oldu mu?
Canım gerekli ilk zamanlar hele pırt pırt yapıyor ve efsane kokuyor benim kirtaricimdi diyebilirimbüyük birşey alma indirim takipleGerekli mi sizce arada bakıyorum vazgeçiyorum